2010 januári babavárók (beszélgetés)
Rétibaba!
A naplódban láttam,hogy van Máténak az a kislabdákkal töltött medencéje.A párom mindenáron ilyet akar Gergelynek,de eddig folyamatoan lebeszéltem róla.Nálatok mennyire köti le a gyereket?Én tartok tőle,hogy 1x beletenném,kergetné kicsit a labdákat és ennyi is lenne,legközelebb már nem érdekelné..
Köszi!
Na mi leléptünk Sülysápra megint, vasárnap jövünk haza lagzi után. Majd ahogy tudok írok!
Szép du.-t mindenkinek!
Hát ti tényleg rendesen pörögtök már!Nálunk egyenlőre kényelmesebb Öcsi,nem akar még mászni.
Boldog névnapot kívánok én is mindkettőtöknek!
Köszönöm Csajok! :)))) Meg Szabi is köszöni aszonta:)))
Egy nagy mérföldkövet lépett előre a mászásban a mai nappal most már rendesen mászik és gyorsan mint a villám. Azonkívül ma ült le először önállóan mászásból és egyre többször áll fel. És mindezt ma. Meglepi magát névnapjára egy kis ügyeskedéssel. :))
Ja hétfőn lemértük végre hízott egy kicsit 7740 gr. Egy hét alatt hízott 270 gr-ot. És az utóbbi napokban alig bukott. Remálem mostmár minde rendben lesz. bocs a hibákért csak közben fejek
Márti!!!!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Szabinak!!!
Tegnap megvolt a mázsálás,8450gr és 72 cm a drágám és 47cm a mellkörfogata ami egy 1 éves gyerekének felel meg:)Igaz jó széles háta van olyan mint az apjának:)
Kérdezte a dr-néni,hogy miket eszik már erre én mondtam hogy nem akarja enni a főzeléket.Csak mosolygott és azt mondta hogy továbbra is adjam neki minden nap hátha egyszercsak rákap az ízére,de nincs nagy baj mert így is több mint 40 dekát hízott tehát még elég neki az anyatej.
Ajánlotta a Dentocart a fogára,de még nem adom neki csak ha kibújt,bár még nem nagyon igyekszik.
Akinek már van foga csajok ajánlom én is a Dentocar-t a lányaim is kapják amióta az 1. foguk kibújt.Ez 1 fluor tabletta ami megvédi a fogzománcot és nem is kerül olyan sokba meg sok is van benne,100db-os és kb 6-700ft.
Márti!
boldog névnapot Szabinak
Márti!
Szabinak boldog névnapot kívánok!
Holnapra meg neked,ha elfelejteném!
:))
Csajok, ha kértek hozzá jogosultságot, adok:)
Az adatlapomon, a naplóim között szerepel, Titkos bajaim címmel, azt hiszem ott kell rá jogosultságot kérni.
Jóreggelt Lányok!
Nyitottam egy titkos naplót, tegnap nagyon elszállt az agyam, és mégse akarom ilyenekkel telerakni Máté naplóját...
Akit érdekel, jelezze:)
Amúgy biztos vagytok vele úgy Ti is, hogy kiírjátok Magatokból és már jobb is...:)
Szép Napot Mindenkinek!!
Csajok köszi a segítséget,megyünk nyaralni!
Jövő hét hétfőtől 5 nap Sárváron.Kíváncsi vagyok Öcskös hogy fogja érezni magát.Már nagyon várom.
Sziasztok csajok!
Na mizu??Eltűntetek!
Márti,jól van Szabi szeme?Remélem,nincs gond és "csak" huzatot kapott!
Valami megerőltetés esetleg?
Attól lehet hogy bevérezhet Neki. De szerintem ha anyatejet cseppentesz bele, az sokat segít.
Úgy látszik ma nyűgis napunk lesz:(
Amióta felkelt Máté, csak nyűszít. Mászik oda hozzánk, kapaszkodik fel a lábunkon, és nyújtogatja felfelé a kezét. Ha felvesszük, vigyorog,de pláne az apjára. Ült a földön Apa, rendesen belemászott nagy nyögve az ölébe, ott felkapaszkodott, és szerintünk egyértelműen azt akarta jelezni, hogy vegye fel:)
Ami cuki, hogy igy akar bújni, na de egész nap mégse lehet a kezünkben. Pár kanál gyümit kapott csak, hisz 3/410kor reggelizett, aztán le is raktam aludni, hátha sikerül, bár még csak másfél órája ébredt:)
Na,lemegyek gyorsan megcsinalom a reggelit,mire Attila hazajon a kondibol.
Mai menu nalunk:
-reggeli/tizorai: melegszendvicsek pirosarany pottyokkel :) (a Piros Arany itt nagy kincs :) ugy hozatjuk otthonrol,ha megy valaki haza szabira)
-ebed: Brassoi (Attila occse csinalja)
-vacsi: zoldsegleves, padlizsan (toltve vagy rakva,meg nem tudom..)
Mark pedig banan-puret kap.
Ja,eszik a gyerekem!! mar csak a felet kopi ki a kajcsinak,amit bekanalazok a szajaba! :) tok jo.
huh,igen ,en is attol "felek", hogy akkor aztan nem lesz semmi idom, ha Mark is beindul..:) :)
Bar mar most is nagyon kell ra figyelni, mert olyan kis rosszalkodos :)
Meg nem maszik, csak gurulva,nyujtozva,kuszogatva tud haladni keveseket, de mindig arra leszek figyelmes, hogy valami "rosszat" csinal :)
Ma reggel pl ott hagytam az agyon mellette a konyvemet,amit ugy kaptam kolcson!! de gondoltam,ugysem eri el.
Egyszercsak azt veszem eszre,hogy van valami a kezeben,es gyurogeti. Nezem, hat a hugom ballagasi fotoja!!!!!! amit konyvjelzonek hasznalok. Fogalmam sincs,hogy szedte ki a konyvbol,de orultem,hogy nem azt gyurte ossze,vagy tepte szet!
Hugom meg biztos majd jot nevet rajta,hogy Mark kicsit meggyurogette :) Parom szerint megszeretgette :) :)
Aztan a hetre mar van par program megbeszelve baratokkal (kavezas,seta,kozos babazas..), Szerelmemmel pakoljuk a szobankat, meg a lakas egyeb reszeit, mindig at kell rendezni valamit,mert rengeteg a cuccunk :) es lassan mar keves a hely...,
csaladdal msn-t is be kell iktatnunk,mar regen lattak Mark babyt :(
Ugy varom mar,hogy menjunk haza aug.vegen! Apukam meg nem is latta az unokajat :(
Es a hugom sem a "keresztfiacskajat".
Tenyleg,vikibene!! volt nevado unnepsegetek? (bocs,ha le vagyok maradva..)
Anyukam es Parom anyukaja is csak par napot csodalhattak a kisunokat anno, hisz keson erkezett a tronorokos,ugyebar..:)
Ugyhogy ok is nagyon varjak mar.
huh,mar elore felek azert, szet leszunk szedve!!! vagyis en nem, kit erdeklek en??!! a kis unoka/dedunoka/keresztfiu/unokaoccs mellett?? :)
Szia!
Én szerencsés vagyok,mindent meg tudok csinálni kis Gergő mellett.Délelőtt és délután is alszik 2-3 órát egyhuzamban,addig megcsinálom a dolgomat.Vagy éppen ide ülök a gép elé.De ha ébren van,akkor is elég sokáig elvan egyedül,olyankor is teszek-veszek.Még nem nagyon akar mászni,úgyhogy egyszerűbb dolgom van.Na majd ha beindul!
A hetvegenk jol telt, szinte egesz hetvegen itthon voltunk,es pihentunk nagyreszt. Jol esett,mar ram fert. Es Marknak sem artott,tobb idot lehetett szabadon,az agyon vagy a foldon es gurulhatott kedvere..:)
Ma megint kezdodik egy "hajszas" het :)
Hamarosan megyunk a rendelobe ciciseb-tisztitasra, visszajott otthonrol egy baratnom, kuldtek vele anyuek konyveket :), at kene mennem erte, es delutan megyek at ismeros csajokhoz kavezni + nehany papirert baratnomnek,aki mar hazament,es kellenek neki a papirok az otthoni munkanelkulisegely igenyleshez. Aztan este jon hozzam egy angol no. szoval zsufis napom lesz.
Tenyleg kar,hogy sokan elmaradtak,elmaradoznak a forumrol,de sokszor nekem is alig van idom ideulni.
Sokszor napokig,hetekig nem jovok.... aztan gyozom visszaolvasni :)
Nalatok amugy hogy telik egy nap? Mennyit setaltok? Es tudtok fozni,takaritani a babak mellett normalisan?
Es pihenni? :) vagy a kis noi dolgokra jut ido? egy forro furdo,egy pohar bor, egy jo konyv vagy magazin? ilyesmire gondolok...