2010 januári babavárók (beszélgetés)
ORSY! BOLDOG 3. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKTEK!!!!!
Vannak új jelek. Tök jó. Mindenkinek egy nagy dinnyét kívánok!
huh,vannak am szep vernyomas es pulzus eredmenyek! Szerencsere en makk egeszseges vagyok. Most a mellgyulladas miatt felmerult a diabetes lehetosege nalam,total kiakadtam,mikor olvastam,h.10-15 evvel röviditi meg az elettartamot ez a betegseg,hiszen en min.100evig akarok elni!! De kolcsonkaptam egy vercukorszintmero szerkentyut,egy napon at kellett mernem magam. Es tokeletesek az adatok,megnyugodhatok.
Ja azt nem is mondtam. Szabi ma mászásból lecsüccsent és úgy játszott.
Okinaaa boldog fél éves szülinapot nektek! :-)
Nagyon boldog féléves szülinapot kívánunk Hannának! :)
Boldog félévességet Hannának!:)))
Boldog fél évet Nektek!
Pont most akartam ide írni mert pont a te naplód olvasom, erre nem beelőztél!? Ejnye. :DD
Na az lehet. De muszáj ennie. Tömöm mint a libát, de nem hízik. Mi lenne ha nem is tömném??? :SS
Igen, ez borzasztó ez a hozzáállás, anno úgy kellett kikönyörögnöm egy tüdőszűrést, mert még csak azt az egyet nem nézték meg, a háziorvos nem akart beutalót írni, mert túl fiatal vagyok.
És ma fél éves a kiscsajom...:)
Sziasztok!
Hanna 7750 gramm és 73,5 cm.
3 hete 7400 gramm és 69 cm volt...:)
Én is lettem már párszor rosszul! Heves szívdobogás, de olyan hogy látszik a mellkasomon a dobogás és alig kapok levegőt, van, hogy percekig eltart! Volt már, hogy el is ájultam! Mondtam a háziorvosomnak és erre mit válaszolt, maga túl fiatal, hogy bármi gondja legyen a szívével! Úgy látszik ez a hozzáállás mindenhol!
Kaja közbeni szemdörzsölés lehet annak is a jele, hogy nem éhes és nem kéri a kaját - nekem ezt a védőnő mondta...
Látom nem vagyok egyedül a vérnyomás bajommal... Nálam is átlag 100/50 vagy 100/60, a pulzusom meg magas, de gyerek korom óta. Akkor azt mondták a dokik, hogy nagyobb a szívem az átlagnál, de majd kinövöm...
Voltam szívultrahangon, ekg-n 3-4 éve, mert folyamatosan elájultam, meg szédültem, rosszul lettem zárt helyen, de semmit nem találtak. Abbahagytam a kóla és a kávé ivást, elmúlt 1 hét alatt. Kólát azóta sem iszom, kávéból meg a 3in1 löttyöt csak...
Apukám is szivritmus zavarral küzd, de nem állandó, hanem randomszerűen lett rosszul, hosszú hónapok alatt állapították meg nála, mert rosszullét után, mire néztek egy ekg-t nála, mindig rendeződött és semmit sem láttak. Aztán talált egy nagyon jó "szívdokit" - én így hívom - Gyöngyösön, ő rendbehozta neki valami teszt gyógyszerrel, hálistennek.
Ja Mamám, Szabi dédije aki most 90 éves, neki világ életében 200 körüli vérnyomásai voltak. Most hogy szed rá gyógyszert évek óta most "csak" 180.
Tudom, azt olvastam. Valahol írtad.
Nekem volt már szívritmuszavarom is párszor, meg légszomj. Kértem beutalót kardiológiára. Nem kaptam. Indoklás: Túl fiatal vagyok biztos nincs semmi baj a szívemmel.
Apummal is ez a helyzet évek óta, bár ő magasvérnyomásos mint mindenki a családban, de soha nem találtak semmit. Nővérem műtötték a szívével, de őt más okból, szóval ilyen szíves családom van. :)
Egyszer a mentőt kellett hívni, még 2 éve, olyan rosszul voltam, na akkor 122-es pulzusom volt, és nyugtatóval sem ment lejjebb. Kivizsgáltak mindenfelé, de az okát még mindig nem tudja senki sem.
A te pulzusod sem gyenge, de legalább a vérnyomásod nagyobb, de az sem az igazi. Nekem fáj is miatta a fejem állandóan. De a kávé segít. Csak az a baj hogy Szabi is kap bőven. De terhesség alatt is vedeltem, már megszokta szerintem.
Ajajj, az tényleg nagyon alacsony vérnyomás. Az enyém ma 100/67 volt, 106-os pulzussal... :(
:((
Nem baj végülis, mert annál tovább élvezi Márkod a kizárólagos törődést. És a tested is pihen egy kicsit.
Ja képzeljétek ma anyum munkahelyén kollektív vérnyomásmérés volt. Én is megmértem. Nem kellett volna. 2 kávé után 83/63 112 pulzus. :SSS Mindig is alacsony volt a vérnyomásom és magas a pulzusom no de ennyire.... :S
Lehet de ha akkor ébredt is csinálja.
Gergely tegnap olyan álmos volt etetés közben,hogy a két öklével(amivel előtte persze a tányérba markolt)szemdörzsölés közben beterítette a fejét sütőtökkel.Egy nagy sárga golyó volt a feje,csak éppen pislogott.
Marti,nem lehet,hogy elfarad kozben? Mark olyankor dorzsoli mindig a szemet,mikor faradt,almos, legtobbszor eves kozben.
nem vagyok terhes. Es a teszt utan persze meg is jott...hm,jellemzo..murphy. Kicsit azert csalodtam. De tudom,hogy meg nem keszult fel a testem egy ujabb kis verszivora....
jajj hetfon erkezik az uj laptopunk,na onnantol kezdve en is kepeket masolok,pakolok,szerkesztek,rendezek... :) Pakolok fel majd kepeket ide is,es megcsinalom a naplom,azt hiszem...
Szabi hisztizik egy ideje, kaja sem kell meg semmi, vizet kap, de akkor hányik (ezt már nem tudom bukásnaknevezni). :S Nekentem dentinox-al kb 10 percig volt csend.
tényleg ezt már akarom kérdezni egy ideje. Mitől lehet az hogy minden evésnél mikor pépet kap elkezdi 2 kézzel dörzsölni a szemét??? elég szar mert általában kajás a keze és beledörzsöli jó alaposan a szemébe.
További ajánlott fórumok: