2010 januári babavárók (beszélgetés)
Már megint keltenem kell Mátét. Fél 11 óta alszik, és fél 2 van mindjárt.
Csak félek hogy megint zizi lesz délután...
Jujj tényleg, Judit nap van!
Boldog Névnapot kívánunk mi is Daffodil:)
Az udvarra nem is tudunk beállni! A ház előtt állunk meg a másik oldalon, de onnan is egyre viccesebb volt emelkedőnek felfelé kiállni, a cipőink meg egyenesen úgy néznek ki, mintha dagonyáznánk reggeltől estig.
Most kicsit jobb a helyzet, mert hideg van és megkeményedett a sár.
Igen, igazad van. Úgy talán mégtöbb az esélye!
Az udvarunk amúgy is romokban áll, mert persze az első hó leesése előtt 3 nappal kezdték el felásni az udvart, hgoy majd betonoznak meg viakoloroznak.
Szépen megszívtuk, mert azóta dolgozni se tudnak, a kiásott részben meg egy ideig hó, aztán latyak, mostmeg nemkevés sár van. Fogalmam nincs így mikor lesz befejezve, de erős a gyanum, hogy csak tavasszal:(
Köszi
ja hát nem volt nehéz rajt kapnin mikor hallom hogy leül a lépcsö melletti székre
mona jó a naptárad.
Hallod apósod....hallgatózik és rajtkaptátok???
Vagy honnét tudod hogy pont akkor?:)
akkora amekkorára szeretnéd mi a netröl szedtük a sablont és apa csinálta én válogattam a képeket ő meg berakta valami progival amin két kép van az a/4 es szines nyomtatóvan itthon a másik ami havis az meg fénykép méret kb 15*10-es lapozós és tapolcán van egy hely ahol azonnal nyomtatják ott 80ft/db uh így kb 1000ft
itt aki csinál annál egy db a/5-ös 1500ft
probálunk még ezen is sporolni
Nagy sláger a naptár mindenkinél:)
Mi is csináltattunk párat a családnak:) Tegnap szóltak is, hogy készen vannak, így holnap megyünk értük!:)
Mi is eldöntöttük végre a fenyőfa kérdést. Én féltem az igazitól, de Apa meggyőzött, hogy vegyünk egy kisebbet, ami földlabdás, és a pulton elfér, így Máté se éri el, és mégis igazi fenyőnk lesz. Aztán meg megpróbáljuk kiültetni a kertbe, hátha túléli...
És ez összességében mekkora számmal együtt? Falinaptár? Az enyém is fent van a titkosba. :)
Jól néz ki. Hol csináltattátok?
Na a kábelről jut eszembe. Már 2 konnektort kiszedett mindenestől a falból. :(( Van egy hungaroringes plasztik kártyám, meg az érmeim a másik favorit, azokat szopogatja állandóan, remélem semmi nyavalyát nem tud lenyalni róla.
Ja ma kiszedett a sínből egy fiókot és magára borította. Volt bőgés rendesen, de inkább csak ijedség volt. Alig bírtam vissza tenni, Szabit meg nem vigasztaltam meg, mondom nehogy már még azt is.. Utána ment és egy másik fiókból kidobált mindent, de látszott hogy idegből csinálja kéész.