2010 januári babavárók (beszélgetés)
A torta a legegyszerűbb!Piskóta,megkened akármilyen krémmel,kész!Legfeljebb szép nem lesz annyira!Nálunk még minden ehető volt,ha nem is olyan szép....:DDD
Látom ki lehet yrni a boltok nevét. Teszveszen árusítok néhány dolgot. Lemaradt, hogy kislányom dec-8-án múlt egy éves, és 10-én a névnapomon elindult!
Remélem nem veszitek tolakodásnak, hogy csak úgy írtam ide. Ha valakinek mégtejérzékeny a babája írna nekem néhány jó tanácsot mit adjak neki enni ami hízlal?
Köszönöm szépen, Judit
Sziasztok!
A teszen vannak fent gyönyörű, olcsó termékeim,ugyanezen a felhasználó néven. Kiárusítok, minden nagyon olcsó! Ha van kedved nézz be! Néha, ha van időm olvaslak benneteket. Az én kislányom 1 éves múlt -án. Sajnos 1 hónapja tejfehérje és tejcukor érzékeny lett. Nagyon erősen.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Judit
Én is sütnék,de mivan ha elrontom?Nem lesz tortájuk??:D
cool tv nem nézi valaki? Ennyi marhaság,de jó:D
Beninek nagyon tetszik a micimackó.Az van a pelusozónál a bordűrön és ha kérdem hol a maci?Mutatja a mutatóújával.Lehet micimacis tortája lesz.Bár én mikor terhes voltam nézegettem fiúknak való tortákat(mert én mindig ezeket bújom,csak addog csajosokat)és akkor láttam egy tök egyszerű vonat tortát aminek a kerekei pilóta kexből voltak,nagyon tetszik és azt gondoltam neki csinálni.....még fog.sincs mi lesz,de én az utsók között vagyok dátumban.:)
Köszi elolvastam,jónak tünik.Lesz a tortán biléta az tuti:D Marcipánból vagy valamiből:D
Na én lépek mozizni és egészséges chipset meg kólát majszolni hozzá. :))
Jó éjt!!
Na én meg hogy jártam régebb. Vásároltunk és odaadtam Szabinak egy játékot hogy játszon vele amíg vásárolunk. Nézem és lerágta az árcímkés vonlakódos részét, na mondom valaki meglát kifizettetik. Veszítettem is el azonnal.
Küldtem neked egy mailt, szerintem jól néz ki.
Mindig levágtam a játékokról ezeket, egyszer unokabátyám mondja, minek vágom le, hisz keresztlánya azzal játszik jobban, mint a játékkal. Na kipróbáltam, és azóta nem vágom le. tényleg szokta Márk is birizgálni, néha nem is számit mi van a cimke másik felén, csak a cimkével játszik.
Print screen-el, beilleszted paintbe, kivágod ami kell és lemented jpeg-be.
A dm-esnél lehet jpg-ként menteni? Mert az jó lenne, akkor nem görcsölnék tovább.
Az jóó.
Akkor nem is kell sablon. Megcsinálnám a dm-esben mert rengeteg alternatíva van, a lényeget lementeném kép ként és kinyomtatnám A3 ba. :))
Korina kedvenc párnája egy hatalmas lepke,neki kicsi lepke tortát szeretnék.Liának még nem tudjuk,ő nem ragaszkodik semmihez:)Korinánál hihetetlen hogy amin biléta van(amin a mosási info meg ezek vannak) azt az ujjához igazitja és ugy cumizik:)A párnáján már ujat kellett varni rá:D
Na igen. Mintha most lett volna.
Igen, sőőt, ugyebár jövő héten már szülinaposaink is lesznek!! Milyen tortát süttök - vesztek lányok az első szülinapra???
Szép a sullya.Hamar meg lett:) Hjaj ilyenkor elöjönnek az érzések,hogy tavaly ilyenkor már mekkora hasam volt,és izgultunk h minden ok legyen a szülésnél,stb stb:)
Én simán, max ő sem lesz szégyenlős majd, de ha később zavarni fogja akkor felöltözök. De itt nyáron csak pucéran lehet megmaradni, néha még úgy sem.
És tudsz A3-ast is nyomtatni. Én azért is döntöttem e mellett mert A3-as. 2Km ről látszanak a képek rajta. :))
Tényleg, ki hogy áll a pucérsággal majd a gyerek elött?
Köszi!
Hát kiejtve Luiszá, de én csak Lujzázom. két héttel korábban jött. 2930gr és 49 cm-vel.
Nem is nagyon írtam hogy terhes mert veszélyeztetett volt. Osztott méhe van és nem volt biztos hogy ki tudja hordani. De minden ok velük. Első gyerek és a kórházba meneteltől a szülésig 5 óra telt el.
Én a roszmanba szoktam ezt a pontgyűjtést. Ráadásul a pempörsznek van velük közös pontgyűjtése, és jétékokra lehet beváltani.
Most is épp a naptáron agyalok, keresek progit, hogy megcsináljam. Nyomtatni a munkahelyemen tudok, ugyanis irodatechnikai cégnél dolgoztam. Jó, a másolós nyomtatás nem fénykép minőség, de árban nekem szinte semmi.
Mi nem kockáztatunk, Szabi le is tépné. :) Engem is mikor meglát egy szál csöcsben, teljesen kész van, tépné is le. :))
Elkészültek a naptárak és vettem dobozos pelust is meg kajákat a dmben, és annyi kuponom volt hogy össz. 11e hagytunk ott, pedig csak a naptárak kupon nélkül többek lettek zvolna mint 11. Jók ezek a pontgyűjtős dolgok.
A naptárak meg annyira szépek lettek, csak csurgattam a nyálam. Tuti csináltatunk magunknak is. És akkorák a képek rajta hogy csak na. Nagyon tetszik. :DD
Gratula az új családtaghoz:)Hogy hívják a picit?
További ajánlott fórumok: