2010 januári babavárók (beszélgetés)
Mi is műfenyőt vettünk, olyan szép formás, hogy csak na. Utáltam, mikor még húsvétkor is fenyőlevelet találtam, hiába volt alatta terítő, meg porszívózás hegyek. Mi mindig vízkeresztig szoktuk díszítve hagyni, addig szokták, asszem január 6.án van.
Egyfolytában ott lógok, gyerek cuccainak zömét ott vettem. Még terhesen kezdtem el, mikor dolgoztam, és jónéhány kolleganőmet megfertőztem, mikor látták, hogy miket vettem és mennyiért.
Hát akkor tudod mi a megoldás? Még hangosabban kell rázendítenetek, hogy szegénynek a lépcsőig se kelljen fáradnia, hanem a fotelba is hallja :-)
Anyósomtól járássegítőt kap Hancsi, vagy valami hasonlót, habár most a tornáztatóval sétál épp egyik szobából a másikba. Kitűnő járássegítő! :))
Daffodil: Boldog névnapot kívánunk! :))
Rétibaba: Láttad már a péceli zenesulit, ahol dolgozom? :)
Jó sokat írtatok halljátok, nem is bírtam normálisan végigolvasni, csak úgy nagyjából! :)
Most értünk haza vásárlásból, megvettünk jó pár ajándékot, nagyon megkönnyebbültem. :) Nekünk a Salus gyógycipőnél azt mondta az ortopéd doki, hogy nem kell cipő egy babára sem amíg nem jár önállóan, csúszásgátlós zokni kell csak.
Mi olcsóbb fenyőt veszünk szerintem, mert a panelban úgysem bírja sokáig, kb jan elejéig jó lesz, ha kihúzza...
Hanna sütifaló bödönt, meg könyveket kap karácsonyra.
Én mindig veszek ott valamit!Meg adtam is el sokminent.Mért?
Tán nem Te ie ott nyomod?
HOnnan szedtétek le a sablont?
Azért mert pl:van valami 1ft-ért.Én licitálok rá 500 ft-ot.De csak 50-et ír ki,mert egyből nem ugorhatok ilyen nagyot.De fogja nekem ötszázig,és ha te licitálsz rá 150ért,téged egyből felülír és egészen 500ig én leszek a nyertes,mert addig az enyém.Amint 550-et nyomsz rá a tiéd.Tehát apránként emeld az összeget amíg őt túl léped.Ilyenkor általában nincs rajt nagy összeg,csak amíg neki megérné még annyiért.És azért nyomott rá addig mert a lejáratkor nem lesz netközelben!Hátha nem mennek fölé! Érthetően írtam?:)
Úgytudom csak a lucnak van igazi fenyőillata.Lehet rosszultudom...
Hiába veszed az utsó pillanatban már kivágták őket novemberben.Mi pont ezért vettük már meg,mindegy hogy az erkélyen áll vagy az árusnál.
Lehet még 1 tesz veszes kérdésem??Nem értem.Licitáltam valamire erre rögtön ott volt h más nagyobbat licitált.Hogy van ez??
Nincs a nordmannak illata??? Nálunk mindig tele van a lakás vele. Imádom az illatát. De csak addig van amíg nem szárad nagyon ki. Ezért vesszük mindig utolsó pillanatban.
Én meg egyenletlen talajon jártam mezítláb, meg nővéreim kinőtt cipőit kaptam, nekem is van lúdtalpam, szóval szerintem ez is genetika, nem pedig cipő, de néha a dokik is kapnak a gyártóktól lóvét azért hogy ezt vagy azt mondják.
Nem mert nincs itthon cigi.
Először én is így voltam vele. :)
Na ja meg az is!!!!Én is totál lúdtalpas vagyok,anno meg azt mondták a kemény talpú cipők a jók!Anyu csak olyat vett tessék!Olyan lúdtalpam van még gágog is!!!!Most azt mondják hajlákony legyen az a talp!!!!Nem adok rá semmit!!!!!!:)))
Hát igen, ez nagyon idegesítő, hogy van aki ezt mondja és van aki azt, az ember döntse el mi a jó! Egyébként szerintem ez is sokat múlik a hajlamon!
Az illóolaj tényleg jó ötlet köszi a tippet!
Fenyő illóolaj mécses alá,vagy fenyő illatú mécsesek!!!!Sztem nekünk is kell mert a normannak sincs illata.
Most olvastam hogy már nem tartják jónak a siesta cipőket,pont a harántemelés miatt,az nem kell bele!!!De zárt sarok az legyen.Meg most mégse kell bentre,csak a hideg ellen szandi!Pár éve még nem így volt....szigorúan szandiban járjon bent,csak egyenetlen talajon jó járkálni mez.áááááMost akkor kísérletezzek,Monának ahogy felébredt húztam a szandit,Beninek csak zokni és meglátjuk melyik lesz lúdtalpas??????????F@sza.....
Márti most néztem a naptárat, tök jó lett. Mi anyuéknak rendeltünk. Plusz én még a maminak és keresztszülőknek rendeltem fényképes hógömböt, az is tök jó!
Mi is műfenyőt vettünk, mert Nem tudnánk úgy rakni, hogy Boti ne halozza be a tűleveleket! Én is imádom a fenyő illatát, de talán majd jövőre!
Jó sokat írtatok csajok!
Daffodil boldog névnapot!
21-es nekünk is van barátnőm fiáról,de hatalmas neki...
Enyém is ilyen,sokszor csak gondolta de azt hitte mondta....:)
Na akkor most eltér a véleményünk.Utána is néztem meg hallottam többfelől,tv-ben dokiktól hogy kell hogy tartsa valami a bokát ha szobában megy.A mezítlábazás egyenetlen talajon,homokon és kavicson lenne jó!
Használt....nem gondolom hogy 1-2 hónap alatt úgy elgyúrta egy gyerek,mert ugye kinövik 1-2 hóalatt!:))
Húú most elszállt az agyam. Hív apa hallom pötyö, mondom azt hittem azért hívsz mert indulsz haza. erre beközli hogy dehát mondtam hogy fél 5ig vagyok, mondom nem mondtad. Fú idegből rá is ba..tam a telefont. Még tegnap is beszéltük hogy jön velem mert kell pár cucc a suliba, egy szóval nem mondta hogy nem is lesz idő menni mert megint este érek haza. Húúúú Szétdurranok.
én adok rá itthon is mert nagyon hideg a parketta az első szandija használt volt amit most hordunk 21-es és ujj 300ftért vette a sógornőm és nagyon kafa szereti is a beni meg tök ügyni megy benne
Szabi is alszik, mert nem határoztam el hogy tanulok. :)) Ha elhatároztam volna tuti 30 percet aludna. Én nem keltem fel szerintem, bár lassan menni kellene apa elé. Ma csak 14 ig van. :))
További ajánlott fórumok: