2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!!
Azta, nagyon sokat tudtok írni 1,5 nap alatt:D
Voltam tegnap fodrásznál, végre olyan lett, amilyet szerettem volna...
Ma pedig védőnőnél. Nagyon aranyos, bármilyen hülyeséget megkérdezhetek tőle, ő szemrebbenés nélkül válaszol! Bár picit megint aggódok, csak 120 volt a baba pulzusa, eddig mindig 150...védőnő szerint semmi baj nincs, de hát én már csak ilyen aggódós vagyok...
szisz, remélem sikerül a vásárlás, mi hétvégén megyünk egy ilyen nagy körre!!
Gabci, tényleg pihizz, vigyázz magadra nagyon!!
Persze, most már szép nagy a babád, de azért jobb neki pár hetet még ott bent...
Ja, hajini, nekem is hasonló éjszakám volt, csak nekem a fél rokonságom ölte meg magát álmomban...
szörnyű volt nagyon...:((
Ti vesztek mérleget??
Mi lehet hogy csak kölcsönzünk, állítólag Szombathelyen van egy bababolt, ahol 4000ért adják 3 hónapra!!
Tényleg Puppi, te nem sz.helyi vagy??
Krik, gratula a vizsgához!!!!
Hát csajok nem tudom ma mi ütött Kristófba, de hihetetlen amiket produkál.
Tiszta tengeri beteg vagyok már...
De persze élvezem :)
Csak a tnulásra nehéz így koncentrálnom, mert folyton mosolygok és dumálok hozzá ahelyett hogy olvasnám a tanulni valót...
én is szívesen túl lennék már rajta:) én január 20án szeretnék szülni, az olyan jó dátum:)
2010 01 20:)
az esküvőnk meg 2007 07 07én volt.)
sziasztok! nekem is iszonyú éjszakám volt, este megnéztem a CSI-t a viasaton és egész éjjel véres angelceres pelenkatartók üldöztek. éreztem azt is, ahogy csöpögött rám a vér:) 1-től sólámpa fényénél tudtam csak megmaradni. szörnyű volt...
Gabci:tényleg vigyázz még magadra. volt munkatársam 8 héttel korábban született és -8as dioptriája van. maradjon még ott a kicsike
Szia Kiszta!
Nekem az a problémám hogy én ugye már régóta táppénzen vagyok és a körzetim úgy képzeli hogy január 15-ig legyek táppénzen és onnantól szülési szabadság, a cég megy úgy képzeli hogy szülés napjától legyen szülési szabadság.
Hát sajna nem nagyon van ám választásom.... Kicsit vázolom.....
A férjem ugyanannyi idős, mint én, azaz 20 éves.... Építi a jövőnket, nagyon ügyesen, asztalosnak készül, de ugyebár még suliba jár... Hétfőn kedden suliban van, szerda-csütörtök-péntek pedig gyakorlat. Ezért ő havi 10.000-et kap. Ezen felül jön még neki árvaellátás, ami 30.000. Na és itt most nézelődhetnénk, hogy na akkor és a többi? Hát ez az. A többi az én fizum. Albérletben lakunk, babát várunk, nem tudunk 1 hónapot is élni ebből a 40.000-ből. A fusizgatásaiból még max 5000-10000 jön össze. De azzal se vagyunk kisegítve.
Úgy gondolom, hogy ha Grétikém jönni akar, hát jöjjön, én hiszem, hogy van már olyan fejlett nagy baba, hogy nem lehet baja. Hiszen már több, mint 2 kiló volt egy hete! :) Hiszem, hogy az élet nem vet elénk olyan dolgot, amiből bajunk származhat.... Én már csak ilyen vagyok :)