2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Remélem mindenkinek szép hétvégéje volt.
Füge! Biztos szép élmény volt a Bécsi vásár,, igaz én még csak egyszer voltam a Ákossal, de már beszéltük hogy jövőre szeretnénk hárman kimenni...
Mi átrendeztük a nagy szobát a hétvégén, végre készen van ez is.
Mi majdnem teljesen készen vagyunk a Karácsonyi ajándékokkal, már csak tesómék vannak hátra de nekik nagyon nehéz...
Szia Christine!
Nekem is van több ,de azt szerettem a legjobban!
Na mindegy kénytelen leszek venni,mert az egyik nagyon vékony már a másikat pedig annyira nem szeretem.
Te össze pakoltad már a kórházi cuccokat?
Én tegnap csináltam meg.
Már csak egy két apróság hiányzik belőle.
Sziasztok!
Én mérleg ügyileg stagnálok éppen. Merthogy fogytam 2-kg-ot és azóta még nem hoztam be tartósan.
Vagyis most olyan +10 kg-nál vagyok.
Nekem több kismami nacim is van, ezekből 2 használható ilyen hidegben. Meg van két nyárias.
Azok már ugye kiestek.
A mi kórházunkban is látogatási tilalom van a szülészeten, de apás szülés más kérdés. Ha az apa nincs megfázva akkor jöhet a szülésre.
Jó reggelt lányok!
Már csak 51 napom van hátra a táblázat szerint!
Úristen!!!
Olyan gyorsan peregnek a napok,hetek,hónapok!
Van egy csajszi a házunkban aki most szült egy hete az Istvánban.
Megkérdeztem tőle,hogy a látogatási tilalom ellenére bent lehet-e az apuka a szülésnél.
Azt mondta hogy az apás szülések engedélyezve vannak!
Ennek örültem, mert a járvány tetőzését majd csak januárra mondják.
Így legalább egy kicsit meg nyugodtam,mert szerintem én februárig nem húzom ki egyben.
Már a 31. héten volt a súlya 2500g.
Kicsit félek is ,hogy nagy baba lesz!
Már lassan egy hónapja tartom a +15 kilót.
Mégis olyannak érzem magamat mint egy bálna.
Tök mérges lettem az egyik nap!
Tönkre ment a kismama nadrágom most vehetek újat erre a másfél hónapra!
Baromi jó!
Ti,hogy álltok mérleg ügyileg?
Sziasztok!
Tényleg nagy a pangás :)
Fügemag: nagyon szép lehetett a bécsi kiruccanás! Megéri kint vásárolni? Olcsóbb?
Kérdezted a cigit: én is bagóztam az első előtt rendesen. De aztán amikor elterveztük, hogy jöhet a bébi, akkor letettem. Nehéz volt nagyon, de amikor elkezdtünk próbálkozni, akkor már nem cigiztem. Most a második babát is terveztük, és újra letettem, mert amikor a kettő között visszemnetem dolgozni én hülye újra rágyújtottam és visszaszoktam. Pedig 2,5 évig nem cigiztem! És én is álmodok vele a mai napig, hogy nagy hassal bagózok! Aztán felébredek és olyan megkönnyebbülés, hogy nem történt meg és tudom azt, hogy nem ártottam egyik gyerekemnek sem!
Olyan borzalmas dohányzó kismamát látni! Én elítélem, mert magamról tudom, hogy milyen nagyon szerettem cigizni és komolyan függő voltam, mégis le tudtam tenni a babáimért. :))
Megvolt a szülinapozás hétvégén! Nagyon boldog volt a kislányom, minden vendég jól érezte magát, igazán klasszul sikeredett :))
Reggelre esett nálunk a hó! Tök szép minden! Csak útban a bölcsi felé volt egy csúszós szakasz, ahol kicsit betojtam, mert ahogy fékeztem kezdett kicsúszni a kocsi, alig bírtam megállni, pedig kb. 30-cal mentem! Az a baj, hogy nincs rutinom havas-jeges utas vezetésben...ti vezettek még nagy pocakkal?
kszisz: remélem jobban vagy! lehet, hogy valami vírus, igyál sok folyadékot!!!
Szia!
Nekünk már Imi caládjának minden megvan, az enyémnek semmi. De nálunk még az oltás miatt tart a karantén, bár holnap terhesgondozás, csütörtökön diab, jövő héten pedig már ha minden igat NST, mert a dokim azt mondta, hogy a cukorbetegség miatt nem várunk a 36. hétig. Nem is baj, mert így apa el tud vinni, nem kell apósomat cseszegetni. Amúgy is tegnap annyira megharagudtam rá, hogy az csak na. akkor sem kellene hogy elvigyen, ha az életem múlna rajta.
Jó reggelt!!!
herbal, köszi a kávét, fincsi volt, mint mindig!!:DD
Basszus, 10 nap múlva karácsony, és még senkinek semmi, sehol...ma délután belevetem magam a vásárlásba, szállingózik a hó, így olyan szép!!:DDD
Ti hogy álltok???
Szép napot nektek, pusz
Sziasztok!!
Most értünk haza, Bécsben voltunk, romantikáztunk a karácsonyi vásáron, nagyon jó volt!!!:DDDD
kszisz, remélem jobban vagy, és semmi komoly!!!!!!
Jó éjt nektek, sok puszi
Helló Csajok!
Nagy a pangás! :) Remélem mindenki jól van és csak készülődtök a karácsonyra és a babókra koncentráltok! :)
Nekem ma borzasztó napom van. Reggel óta fáj a gyomrom, megy a hasam és már 2x hánytam. :(((( Semmi se marad meg bennem és már nagyon gyenge vagyok. Remélem most már jobban leszek, nincs kedvem dokihoz menni. :(((
Sziasztok!
Látom fájdogáltok... :( Én is, csak nekem a forgóim fájnak nagyon. :((
Fügemag, csatlakozom miccer véleményéhez, szoptatás mellett felesleges itatni bármivel is a babát. Nóri se kapott mellé fél éves koráig abszolút semmit, utána is max. nagy ritkán egy kis vizet, mert cumisüveget nem fogadta el, pohárból meg nagyon nehezen tanult meg inni. És még ő is él! :))) Nagyjából egyéves kora körül kezdett iszogatni. És nem próbálkoztunk semmi édes lötyivel sem, h hátha azt megissza, így nem is szokott rá, a mai napig vizet iszik a legszívesebben.
És tényleg jót tesz a tejtermelésnek is, ha minél gyakrabban kerül cicire a baba. Nórinál nekünk minden rendben ment, sok tejem volt, remélem most is így lesz. :))
Cigizés, se én, se apa nem dohányoztunk sose, úgyhogy ez nálunk nem téma.
megnéztem!! Azta.....:DDDD
Szép kismami vagy:)))
Hajni!
Neked nem segít ha a Párod megmaszíroz. Mert tegnap este még felülni sem voltam képes, úgy fájt a derekam, Ákos megmaszizta és a fájdalmat elfújták...:)
Nekem is átalvós estém volt, hála, még a szokásos hajnali wc menet is elmaradt :)
Szerencsére egyikünk se dohányzik, pedig nálam az egész család erős cigis. De szerencsére nem kellett leszokással küszködnie egyikünknek sem.
sziasztok!
én kivételesen jól aludtam az éjjel:)
herbal: én egy hete szenvedek vele, egyik nap jobb, másik nap szinte elviselhetetlen. miután tegnap írtam neked, le is kellett feküdnöm annyira szar volt. remélem ma jobb lesz, mert bevásárlótúrára indulunk karira! csak az tart életbe h este végigeszem anyós éttermének új étlapját. van vmi halas izé, már a múltkor kinéztem..nyamm
fügemag:király a séród:) én nem cigiztem, peti se.én görkoriztam.)és imádnék korcsolyázni is:(
bentley tesóm megy jövő 7en ikeába, nem tudnád belinkelni, v képet milyen az az izé:)
sziasztok! Tök szupi lett a séród... :)
Én már vagy 4 éve nem cigizem, apa 3és fél. Egyikünknek sem az első leszokása... De szerintem az utolsó...
Szia Puppi!!
Ügyi vagy nagyon, grat. a kitartásodhoz!!
Bentley, a kaja jól hangzik, csak vega vagyok, lassan éve:DDD
Bár amióta babát várok, többször rákívántam a piacon a sültkolbira:DD
Sziasztok!
Igen, pl én is már 6 órától a gép előtt ülök, csak tételeket dolgoztam ki, megfogdtam addig nem jövök amíg nem végeztem velük,éééés kész vagyok! :)
Délig vagyok, utánna hazaér Api és pihizünk együtt :)
Jó reggelt Fügemag!:)Ha annyiszor fórumozna minden kismama,ahányszor felébred az éjjel,szerintem összeomlana a topic:)
Ne keseredj el,biztos hamarosan megtelik a placc:)Ma biztos lesz finom kajcsitok akkor,kapsz otthonra kóstolót,ha már az Urad szenved a malackával:)A cigis témához nem tudok hozzászólni,én mindig is úgy voltam vele,hogy amíg jól esett szívtam,ez sikerült 4 évig,utána egyszercsak nem kellett ...bmikor elszívtam akár fél dobozzal is,utána nem szenvedtem a hiányától...mióta babóca van,volt,hogy kiszaladt a számon,hogy "huh,de jól esne egy cigi":)aztán feleszméltem..szóval nálunk nincs dohányzós téma..apa is a szülésig kapott időt,hogy letegye..azt mondta a pici lányáért mindent:)
Szép napot Nektek...
Ja, és azt álmodtam hogy dohányzom megint, és olyan valóságos volt, hogy percekig bűtudatom volt ébredés után...
Tényleg, ti cigiztetek? Nekem sajna 2 hónapba telt, amíg végleg le tudtam tenni:((((