Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Februári babavárók fórum

2010 Februári babavárók (beszélgetés)

8749. miccer (válaszként erre: 8747. - Sulawesy)
2010. jan. 7. 15:46
Szarintem semennyire, Lara anno kb félidőtől napi 1 órát csuklott, és időre született. Ne aggódj :)
8748. hajini
2010. jan. 7. 15:32
nálunk is állandó az esti csuklás. éjszaka én egyre rosszabbul vok, olyan, mintha matatna a szülőcsatornában. fáj
8747. Sulawesy
2010. jan. 7. 15:11
Mennyire függ össze a sok csuklás és a szülés?? Mert ugye azt írják a szakkönyvek, hogy felkészül a tüdővel való légzésre, csak hát magzatvíz megy helyette, ezért csuklik a kicsi sokat. Artúr napjában kétszer -háromszor is csuklik négy-öt napja... Messze van még február eleje. Másnál is van ilyen szitu?
8746. Krik77
2010. jan. 7. 15:05

Sziasztok csajok!

Chris és Heni, sajnálom, hogy egy cipőbe kerültetek velem:( Remélem minden rendben lesz!

Heni, sajnos a magas vérnyomás és a fehérje a vizeletben ilyen előrehaladott állapotban nagy valószínűséggel utalhat toxémiára! Nálam is ez a gond, csak annyival másabb, hogy én vizesedek, és nincs jelen a fehérje, viszont rossz a májfunkcióm és a vas értékem:(

Körözöm a dokimat, azt mondta ma megbeszéljük, h mi lesz, mivel a ctg-m tökéletes, a minicsapat nagyon jól érzi magát odabennt!

Ameddig van gépem írok!

Remélem Chris bírjátok még egy kicsit egyben!

Izguok, de nagyon a holnap miatt, főleg, h mindenki érdeklődik, én meg még nem tudok semmi konkrétumot...

Jövök még és informálok, h mizu :)))

8745. miccer
2010. jan. 7. 14:14

Chris, Heni, kitartás, remélem mindkettőtöknél maradhatnak még bent egy picit a babák!

Én egyébként nem tudom, mit higgyek, a védőnő szerint még hetek, a CTG-n is mást mondanak, a doki is másrt mondott. Mindegy, készülök a febr. 2-ai szülésre, és nem előbbire, addig meg intézgetem a dolgaimat. Sajnos most jó sok lett, mert Larit is vinni kell ide-oda vizsgálatokra. Lassan 17 hónapos a nagylány, így majdnem másfél év lesz köztük.

8744. kszisz (válaszként erre: 8743. - Christineee)
2010. jan. 7. 14:09
Jaj, remélem nem lesz semmi gond veletek! Igaz, nektek már amúgy se lenne sok vissza, de azért ne így kelljen befejezned... :( Szorítok, h minden ok legyen a babával és veled is!!!!
2010. jan. 7. 14:02
Csak röviden irok mert mobilròl nem egyszerü. A CTG-n a vège felè lezuhant a baba pulzusa tartòsan. Ezèrt 2,5 òràra a szülèszeten màsik CTG-gèpre tettek. Az egèsz jò lett. De a hèten mindenkèppen maradnom kell, napi 2 ctg lesz az màr biztos. 1 ujjnyira nyitva vagyok, de elmèletileg mèg nem akar beindulni a szülès. Ha tovàbbra is gond lerz, jön a csàszàr .
8742. Sulawesy (válaszként erre: 8739. - 471f3bbb7a)
2010. jan. 7. 13:47

Nem hiszem, hogy minden esetben terhességi mérgezés a magas vérnyomás és a fehérje. Már csak azért sem, mert én nekem napi szinten kell mérnem a vérnyomásom, elég ingadozó főleg felfelé. A másik a vizeletemben többször is volt több fehérje, mint kellett volna, de doki megnyugtatott, hogy mindenkinél más és más a terhesség.

Persze előfordulhat, hogy ez most a rosszabbik eset, de kívánom, hogy ne az legyen, hanem csak egy másképp lezajló terhesség!!! KITARTÁST!!

8741. Sulawesy
2010. jan. 7. 13:45
Chris, Heni!!! Nagy kalappal NEKTEK!!! Szurkolunk!!
8740. hajini
2010. jan. 7. 13:35
csajok drukkolok mindenkinek!!!
2010. jan. 7. 13:23

Heni: csak nem a terhességi mérgezés? Ha az, abból elég gyorsan baba szokott lenni! annak a tünete a magas vérnyomás és a fehérje! Hány hetes vagy?

Chris: mi nem stimmelt a CTG-n?

miccer: csak nem hamarabb jön a babód? Lari mennyi idős?

Mindenkinek szurkolok, hogy minden rendben legyen!

8738. kszisz
2010. jan. 7. 13:12

Nahát csajok, mindenkinél van vmi gond.... :(((

Heni, Chris írjatok, ha tudtok vmi újat.

Chris, megint a baba szívhangja nem volt jó??

8737. Cicus85 (válaszként erre: 8736. - Christineee)
2010. jan. 7. 13:09

Jaj,az nem jó!Vigyázz magadra!

Lassan beindult a kórházas időszak..?!

2010. jan. 7. 13:03
Sziasztok! Hàt a mai ctg miau bent fogtak a kòrhàzban, napi 2 ctg ès pàr napig tuti maradnom kell
8735. Heni24
2010. jan. 7. 12:59

Sziasztok Lányok! Hát nálam rendesen felgyorsultak az események. Most voltam védőnőnél, meg előtte kórházban. Magasabb lett a vérnyomásom, meg fehérjét is találtak a vizeletemben, így fel kell hívnom a dokimat, hogy mi legyen, mert a védőnő azt mondta, hogy valószínű előbb megindítják a szülést :)

A dokinak ki van kapcsolva a telefonja, szóval most holtvágány, de nagyon izgulok. :)

Egyik barátnőm így szült meg ma délelőtt...

Szurkoljatok nekem csajok, írok ha bármit tudok :)

Puszi mindenkinek!!!

8734. Cicus85 (válaszként erre: 8733. - Sulawesy)
2010. jan. 7. 11:20
Nekünk a dokinak van,a Kovácsné Margit,de ő nagyon aranyos!!!
8733. Sulawesy (válaszként erre: 8727. - Cicus85)
2010. jan. 7. 11:14
Remélem mindent rendben találnak nálatok! Szülésznőm nincs, nem fogadok elég a doki is, majd ha lesz vki és kedves lesz azt is lehet honorálni... mint tudjuk mindenkit lehet honorálni... Azért nem választottunk, mert barátnőm első szülésnél 3 műszakot vajúdott végig, mondta,hogy kemény lett volna azt egy szülésznővel végigcsinálni. Szóval , aki ott lesz a születésnél, és kedves... No meg ami a lényeg, hogy most név alapján válasszak vkit? A dokim is tudott volna ajánlani vkit, de hát az megint nem biztos, hogy olyan aki nekem is megfelel!
8732. Sulawesy (válaszként erre: 8728. - Bentley86)
2010. jan. 7. 11:10

Hát remélem, hogy a babád időben jön, és a menzesz alapján számított időben, hogy kicsit oda lehessen mondani a dokinak, hogy tessék csak azt a diplomát újra értékelni!!!

Nálam a doki az utolsó menzesz első napját vette alapul az alapján február 3, ezt is számítjuk, de szerintem a baba kicsit kisebb, pár nappal, mint kellene, ezért közös megegyezéssel a február 8-at írta be. Azt mondta, valószínű a peteérésem nekem nem a 14 napon van, hanem pár nappal később. (Bár szerintem Artúr május 13-án fogant, mert az annyira tökéletes volt, hogy csak mosolygok ha visszaemlékezek arra az éjszakéra, és ha tehtném minden együttlétet olyan tökéletesre kiviteleznék :D )

8731. hajini
2010. jan. 7. 11:09

nálunk 3nap van az utsó menstruációm és a 12 hetes uh között:) ezért a kiskönyvben jan 28 van, itt meg 31 :)

fogadásokat kötnek hugimnál mikor szülök... :) 100ft a tét, aki nyer, az vmilyen piát kap:P

jan 14ről indul a licit:)

8730. hajini
2010. jan. 7. 11:06

sziasztok! nálunk nincs külön lakosztály a mamiknak:( de az viszont jó, h minden esetben csak a folyosón van a látogatás, szoba kizárva:)ez jó.

ma vagyunk 37 hetesek. kíváncsi vok mekkora lesz a baba hétfőn. mindenkinek nagy baba mostanság!

8729. Cicus85 (válaszként erre: 8728. - Bentley86)
2010. jan. 7. 10:21
Hát nagyon nem!Nálunk az uccsó mensi volt a mérvadó és így lett 02.28.!De amikor először úgy látta a doki uh alapján h idősebb akkor csak megkérdezte h lehetséges e,de ez a dátumon nem változtatott..
8728. Bentley86 (válaszként erre: 8714. - Sulawesy)
2010. jan. 7. 10:08
A hüvelyi uh-kat ő csinálta,és mikor azt mutatta az uh,hogy 12 hetes a picike,azt a dátumot vette alapul:(((A terhességi korongot oda állította és lássatok csodát,így jött ki a szülés dátuma:(((Ugye,hogy teljesen nem normális???
8727. Cicus85
2010. jan. 7. 10:04

Krik drága!!Már csak 1 nap!!!Izgulunk érted!!

Mikor viszik el a gépedet??Remélem csak este?!:P

Sula:ma megyünk délután a kórházba,próbálok még infót gyűjteni,aztán majd megírom!Szülésznőd van??Vagy az lesz aki épp bent lesz??

Chris:köszi a kávét!!!Nagyon rámfért!!!

Nálunk a kórház(sztem) elég érdekes..Még a szülészet úgy ahogy kinéz,bár az orvosok,szülésznők és ápolók kedvesek!Bár 1 orvost leszámítva!!Őt soha nem akarom látni,de a dokim felkészített,h biztos kíváncsi lesz,h mi lett végülis a táncoló talpacskákkal...de akkor megmondom neki,h nem kirakati baba!!

8726. kszisz (válaszként erre: 8725. - Miccer)
2010. jan. 7. 08:42

Ezzel én is így vagyok, jó azért, ha lehet vkivel beszélgetni...

Olvastam a naplódban, h Driskó szórakozik veled... :)) Kíváncsi vagyok ez jelent-e vmit és előbb kibújik az öcsi v. sem....

Tegnap este én is begörcsöltem, de még messze nem nevezném jóslófájásnak....

Két éve ilyenkor már hajnal óta fájdogáltam... :D

8725. miccer
2010. jan. 7. 08:28

Jó reggelt!

Csajok, én már 3-4 napja jósló fájásokkal szórakoztatom magam, nagyon izgi. Úgy örülök, hogy Lari megtanult lépcsőzni, így legalább az ő fenekét nem kell felcipelnem a 3-ra :D Ma megyek a védőnőhöz meg feliratom és kiváltom a gyerekorvossal a születés után szükséges dolgokat, délután meg megyek a váladéktenyésztés eredményéért.

Én asszem, ha tehetném se mennék alapítványi szobába, olyan jó ha van ott valaki, akihez lehet szólni :)

8724. kszisz
2010. jan. 7. 08:10
Krik, most jut eszembe, ha holnap lesz a nagy napod, akkor Nórival egy napon lesz a minik szülinapja!!! :DDDD
2010. jan. 7. 08:00

Jó reggelt!

Örülök, hogy mindenki jól van, az NST-k miatt ne aggódjatok, mert ha komolyabb gond lenne, akkor tutira haza sem engednek a kórházból!

Krik: úgy izgulok miattad!!! Olyan jó! :))

kszisz: én csak mosolygok ezen az átlagos méretű babán, aki kislány lett :)

Ha visszagondolok, hogy Szimivel is hányszor mondták, hogy nagy baba lesz, készüljek! Amikor kibújt 2800 gramm 50 cm-rel úgy meglepődtem, hogy megkérdezték azért haza viszem-e? :D :D

Mert ráült a döbbenet az arcomra, hogy biztos, hogy az enyém??? 4 kilós babát vártam :)))))))

De Beus nunijáról elég egyértelmű fotót kaptunk most, remélem az nem változik, mivel kis van mosva-vasalva vagy 6 zsák rózsaszín ruha :)))

Mégis megyek fodrászkodni, elég jól járhatóak az utak :)

8722. kszisz
2010. jan. 7. 07:38
Köszi a sütiket és kávékat! :)
8721. kszisz
2010. jan. 7. 07:35

Jó reggelt!

Hú, jó sokat írtatok!

Bentley, én már hallottam olyat, h a 12 hetes uh-t veszik alapul és nem a mensit...

Az augmentinhez csak annyit, h elvileg, ha vki allergiás v. csak érzékeny vmilyen bogyóra, akkor elvileg a kiskönyvbe nagy piros betűkkel bele kell írni, h mire az, nehogy véletlenül olyan gyógyszert kapjon! Nekem is bele van írva amire érzékeny vagyok. A nőgyógyász miért nem figyel erre...

Kórház...na, ha én elmesélem én milyen kórházban fogok szülni... :) A szülőszoba 3ágyas, egyetlen egyágyas apás szülőszoba van, ami szerencse alapján vehető igénybe...ha már vannak benne apás szülés kilőve. :S Császárnál természetesen nem lehet bent apuka.

Látogatás csak a folyosón, üvegajtón keresztül lehet csak a babát mutogatni. Mondjuk ez ebben a vírusos időben még jól is jön ki. Amúgy meg elég kellemetlen, mert két kiskocsit odatolnak az ajtóba, aztán még a mamák se jutnak ki a folyosóra...Szobák 2-4-6 ágyasak, és egyetlen egyágyas szoba van. Fürdő-WC csak az 1 és 2 ágyasnál van, a többihez közös tartozik.

Ja, a mérések....Egy ismerősünk szilveszterkor szült. Már nov. végén riogatta a doki, h óriásbébi lesz, mert már akkor 4 kg-nak mérték! És kisfiú volt végig. Erre megszületett egy alig 3,5 kg-s kislány....

8720. Fügemag
2010. jan. 7. 07:33

Sziasztok!!

Na, itt vagyok én is, csak millió dolgom volt az elmúlt pár napban. Tegnap pl. Szombathelyen voltunk, barátnőm kiállításmegnyitóján! A sok beszéd közben nagyon görcsölt a pocakom, meg is ijedtem, hogy itt a "vég":)) pedig most a csomagok is itthon maradtak:) de szerencsére semmi:)

Az NST-m jó szar lett sztem. Alig mozgott, de a szíve néha majdnem kiugrott, volt, h 180-at vert, ilyenkor persze szirénázott a gép....képzelhetitek.:((

A dokim szerint ne aggódjak, a jövő heti bizti jobb lesz! Remélem...bár hiába mondtam a csajnak is, hogy az én lányom soha nem rúg délelőtt, viszont délutántól éjjelig hiperaktív!

Azt mondta, ilyen nincs, annak a gyereknek délelőtt is mozognia kell...és mikor alszik????

Nálunk nincs alapítványi szoba, + semmi sem.

Amilyen gyönyörű high-tech a kórház épülete, annyira szar az ellátás + minden más...:(

Chris, köszönöm a kávét, fincsi volt, küldök hozzá muffint:)) 4:14...nem tudtál aludni??:)

Ha jól emlékszem, te írtad, hogy nagyon dobogott a baba szíve nst-n...neked mit mondtak?

Cicus, örülök nektek, vigyázz nagyon magatokra!!

herbalom, aranyos vagy, már leszek többet!! Remélem nálad is minden okés!!

Krik, kitartás, várjuk a híreket:))

Szép napot nektek, puszi!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook