2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Chris és Heni, sajnálom, hogy egy cipőbe kerültetek velem:( Remélem minden rendben lesz!
Heni, sajnos a magas vérnyomás és a fehérje a vizeletben ilyen előrehaladott állapotban nagy valószínűséggel utalhat toxémiára! Nálam is ez a gond, csak annyival másabb, hogy én vizesedek, és nincs jelen a fehérje, viszont rossz a májfunkcióm és a vas értékem:(
Körözöm a dokimat, azt mondta ma megbeszéljük, h mi lesz, mivel a ctg-m tökéletes, a minicsapat nagyon jól érzi magát odabennt!
Ameddig van gépem írok!
Remélem Chris bírjátok még egy kicsit egyben!
Izguok, de nagyon a holnap miatt, főleg, h mindenki érdeklődik, én meg még nem tudok semmi konkrétumot...
Jövök még és informálok, h mizu :)))
Chris, Heni, kitartás, remélem mindkettőtöknél maradhatnak még bent egy picit a babák!
Én egyébként nem tudom, mit higgyek, a védőnő szerint még hetek, a CTG-n is mást mondanak, a doki is másrt mondott. Mindegy, készülök a febr. 2-ai szülésre, és nem előbbire, addig meg intézgetem a dolgaimat. Sajnos most jó sok lett, mert Larit is vinni kell ide-oda vizsgálatokra. Lassan 17 hónapos a nagylány, így majdnem másfél év lesz köztük.
Nem hiszem, hogy minden esetben terhességi mérgezés a magas vérnyomás és a fehérje. Már csak azért sem, mert én nekem napi szinten kell mérnem a vérnyomásom, elég ingadozó főleg felfelé. A másik a vizeletemben többször is volt több fehérje, mint kellett volna, de doki megnyugtatott, hogy mindenkinél más és más a terhesség.
Persze előfordulhat, hogy ez most a rosszabbik eset, de kívánom, hogy ne az legyen, hanem csak egy másképp lezajló terhesség!!! KITARTÁST!!
Heni: csak nem a terhességi mérgezés? Ha az, abból elég gyorsan baba szokott lenni! annak a tünete a magas vérnyomás és a fehérje! Hány hetes vagy?
Chris: mi nem stimmelt a CTG-n?
miccer: csak nem hamarabb jön a babód? Lari mennyi idős?
Mindenkinek szurkolok, hogy minden rendben legyen!
Nahát csajok, mindenkinél van vmi gond.... :(((
Heni, Chris írjatok, ha tudtok vmi újat.
Chris, megint a baba szívhangja nem volt jó??
Jaj,az nem jó!Vigyázz magadra!
Lassan beindult a kórházas időszak..?!
Sziasztok Lányok! Hát nálam rendesen felgyorsultak az események. Most voltam védőnőnél, meg előtte kórházban. Magasabb lett a vérnyomásom, meg fehérjét is találtak a vizeletemben, így fel kell hívnom a dokimat, hogy mi legyen, mert a védőnő azt mondta, hogy valószínű előbb megindítják a szülést :)
A dokinak ki van kapcsolva a telefonja, szóval most holtvágány, de nagyon izgulok. :)
Egyik barátnőm így szült meg ma délelőtt...
Szurkoljatok nekem csajok, írok ha bármit tudok :)
Puszi mindenkinek!!!
Hát remélem, hogy a babád időben jön, és a menzesz alapján számított időben, hogy kicsit oda lehessen mondani a dokinak, hogy tessék csak azt a diplomát újra értékelni!!!
Nálam a doki az utolsó menzesz első napját vette alapul az alapján február 3, ezt is számítjuk, de szerintem a baba kicsit kisebb, pár nappal, mint kellene, ezért közös megegyezéssel a február 8-at írta be. Azt mondta, valószínű a peteérésem nekem nem a 14 napon van, hanem pár nappal később. (Bár szerintem Artúr május 13-án fogant, mert az annyira tökéletes volt, hogy csak mosolygok ha visszaemlékezek arra az éjszakéra, és ha tehtném minden együttlétet olyan tökéletesre kiviteleznék :D )
nálunk 3nap van az utsó menstruációm és a 12 hetes uh között:) ezért a kiskönyvben jan 28 van, itt meg 31 :)
fogadásokat kötnek hugimnál mikor szülök... :) 100ft a tét, aki nyer, az vmilyen piát kap:P
jan 14ről indul a licit:)
sziasztok! nálunk nincs külön lakosztály a mamiknak:( de az viszont jó, h minden esetben csak a folyosón van a látogatás, szoba kizárva:)ez jó.
ma vagyunk 37 hetesek. kíváncsi vok mekkora lesz a baba hétfőn. mindenkinek nagy baba mostanság!
Krik drága!!Már csak 1 nap!!!Izgulunk érted!!
Mikor viszik el a gépedet??Remélem csak este?!:P
Sula:ma megyünk délután a kórházba,próbálok még infót gyűjteni,aztán majd megírom!Szülésznőd van??Vagy az lesz aki épp bent lesz??
Chris:köszi a kávét!!!Nagyon rámfért!!!
Nálunk a kórház(sztem) elég érdekes..Még a szülészet úgy ahogy kinéz,bár az orvosok,szülésznők és ápolók kedvesek!Bár 1 orvost leszámítva!!Őt soha nem akarom látni,de a dokim felkészített,h biztos kíváncsi lesz,h mi lett végülis a táncoló talpacskákkal...de akkor megmondom neki,h nem kirakati baba!!
Ezzel én is így vagyok, jó azért, ha lehet vkivel beszélgetni...
Olvastam a naplódban, h Driskó szórakozik veled... :)) Kíváncsi vagyok ez jelent-e vmit és előbb kibújik az öcsi v. sem....
Tegnap este én is begörcsöltem, de még messze nem nevezném jóslófájásnak....
Két éve ilyenkor már hajnal óta fájdogáltam... :D
Jó reggelt!
Csajok, én már 3-4 napja jósló fájásokkal szórakoztatom magam, nagyon izgi. Úgy örülök, hogy Lari megtanult lépcsőzni, így legalább az ő fenekét nem kell felcipelnem a 3-ra :D Ma megyek a védőnőhöz meg feliratom és kiváltom a gyerekorvossal a születés után szükséges dolgokat, délután meg megyek a váladéktenyésztés eredményéért.
Én asszem, ha tehetném se mennék alapítványi szobába, olyan jó ha van ott valaki, akihez lehet szólni :)
Jó reggelt!
Örülök, hogy mindenki jól van, az NST-k miatt ne aggódjatok, mert ha komolyabb gond lenne, akkor tutira haza sem engednek a kórházból!
Krik: úgy izgulok miattad!!! Olyan jó! :))
kszisz: én csak mosolygok ezen az átlagos méretű babán, aki kislány lett :)
Ha visszagondolok, hogy Szimivel is hányszor mondták, hogy nagy baba lesz, készüljek! Amikor kibújt 2800 gramm 50 cm-rel úgy meglepődtem, hogy megkérdezték azért haza viszem-e? :D :D
Mert ráült a döbbenet az arcomra, hogy biztos, hogy az enyém??? 4 kilós babát vártam :)))))))
De Beus nunijáról elég egyértelmű fotót kaptunk most, remélem az nem változik, mivel kis van mosva-vasalva vagy 6 zsák rózsaszín ruha :)))
Mégis megyek fodrászkodni, elég jól járhatóak az utak :)
Jó reggelt!
Hú, jó sokat írtatok!
Bentley, én már hallottam olyat, h a 12 hetes uh-t veszik alapul és nem a mensit...
Az augmentinhez csak annyit, h elvileg, ha vki allergiás v. csak érzékeny vmilyen bogyóra, akkor elvileg a kiskönyvbe nagy piros betűkkel bele kell írni, h mire az, nehogy véletlenül olyan gyógyszert kapjon! Nekem is bele van írva amire érzékeny vagyok. A nőgyógyász miért nem figyel erre...
Kórház...na, ha én elmesélem én milyen kórházban fogok szülni... :) A szülőszoba 3ágyas, egyetlen egyágyas apás szülőszoba van, ami szerencse alapján vehető igénybe...ha már vannak benne apás szülés kilőve. :S Császárnál természetesen nem lehet bent apuka.
Látogatás csak a folyosón, üvegajtón keresztül lehet csak a babát mutogatni. Mondjuk ez ebben a vírusos időben még jól is jön ki. Amúgy meg elég kellemetlen, mert két kiskocsit odatolnak az ajtóba, aztán még a mamák se jutnak ki a folyosóra...Szobák 2-4-6 ágyasak, és egyetlen egyágyas szoba van. Fürdő-WC csak az 1 és 2 ágyasnál van, a többihez közös tartozik.
Ja, a mérések....Egy ismerősünk szilveszterkor szült. Már nov. végén riogatta a doki, h óriásbébi lesz, mert már akkor 4 kg-nak mérték! És kisfiú volt végig. Erre megszületett egy alig 3,5 kg-s kislány....
Sziasztok!!
Na, itt vagyok én is, csak millió dolgom volt az elmúlt pár napban. Tegnap pl. Szombathelyen voltunk, barátnőm kiállításmegnyitóján! A sok beszéd közben nagyon görcsölt a pocakom, meg is ijedtem, hogy itt a "vég":)) pedig most a csomagok is itthon maradtak:) de szerencsére semmi:)
Az NST-m jó szar lett sztem. Alig mozgott, de a szíve néha majdnem kiugrott, volt, h 180-at vert, ilyenkor persze szirénázott a gép....képzelhetitek.:((
A dokim szerint ne aggódjak, a jövő heti bizti jobb lesz! Remélem...bár hiába mondtam a csajnak is, hogy az én lányom soha nem rúg délelőtt, viszont délutántól éjjelig hiperaktív!
Azt mondta, ilyen nincs, annak a gyereknek délelőtt is mozognia kell...és mikor alszik????
Nálunk nincs alapítványi szoba, + semmi sem.
Amilyen gyönyörű high-tech a kórház épülete, annyira szar az ellátás + minden más...:(
Chris, köszönöm a kávét, fincsi volt, küldök hozzá muffint:)) 4:14...nem tudtál aludni??:)
Ha jól emlékszem, te írtad, hogy nagyon dobogott a baba szíve nst-n...neked mit mondtak?
Cicus, örülök nektek, vigyázz nagyon magatokra!!
herbalom, aranyos vagy, már leszek többet!! Remélem nálad is minden okés!!
Krik, kitartás, várjuk a híreket:))
Szép napot nektek, puszi!!