2010. február 1-től számoljuk együtt a kcal-t, a ch-t, és fogyjunk le nyárra!!:)) (beszélgetés)
Sziasztok!
Kitartás lányok menni fog ez...csak idő kell mindenhez...Nekem a fejemben mindig az van, hogy lakik a házunkban egy velem hasonló bálnatestű miss pi..a, hasonló a súlyunk csak nekem még mellem is van hozzá. Bevásárolt miniszoknyából a nyárra, mert úgy is le fog fogyni...mondta nagy büszkén és dicsekedve, de még nem kezdett el fogyizni...de már ÉN igen. Nem is szóltam neki róla, majd meglátjuk hogy ki a jobb. ÉS MI JOBBAK VAGYUNK UGYE???? Sikerülnie kell....sikerülni fog...
Égjen a Zsír
Megvagyok!
A lent megadott honlapot hoztam be, és töltöttem ki. 158 cm 34 év 65 kg semmi mozgás jelenleg, és 3 font heti súlyvesztést szeretnék. Teszteljétek le, hátha én rontottam el valamit, de szerintem ez kicsit gáz.
na hali
krisz
szerintem az nem jó 184 kcal
Sziasztok!
Én is kitöltöttem a táblázatot és elég gáz, mert 184 kcal és 25 gr ch naponta, hogy fogyjak. Na ez kinek sikerülne? Akkor végülis mit ehetek ilyen kis értéknél?
Sziasztok!:)
Kicsit haldoklik a fórum!
Lányok!!! Hol vagytok??
Ébresztő!!!!!:))))))))
sziasztok!
Csatlakoznék én is a csapathoz. :)
Már egyszer régen sikerült ezzel a számolós módszerrel karcsúsodnom, szóval nekem bevált. Most kb. 20 kilót kéne leadnom nyárig.
Megnézem mindjárt azt a kalkulátort! :P
Szia,
Igazabol ha napi 2 forumot is inditassz - nem az en dolgom. Pusztan joindulatbol irtam, amit irtam. Szep napot.
sziasztok
de azért ki lehet számolni mennyi meg kérdet miket tett bele és fél per alatt ki lehet számolni
elsőre nehéznek tűnik de nagyon egyszerű
Sziasztok!
Eleinte nagy erőfeszítést igényel ez a számolósdi, de megéri, mert csak ezzel a módszerrel lehet folyamatosan és tartósan fogyni. Heti 1 kiló minuszra állítsátok be és működni fog! Tapasztalat! Sok sikert nektek!
Ó, értem. :) Köszönöm szépen. :)
Igyekezni fogok én is így számolgatni, csak általában anya főz, mikor én még suliban vagyok. :S
De mindegy, majd találok erre valami megoldást. :)
sziasztok
én is csatlakoznék! már egy ideje nézegetem, hogy hogyan is és ez tűnik a legtartosabb fogyinak......hajrá!
SZIASZTOK
Bocs hogy bele szólok én is számolom kcal
főtt ételnél úgy tudod hogy össze írod miből mennyit teszel belőle nekem van egy nagyon jó kcal számlálom oda be ütöm és már meg is van hogy mennyi
Segítenétek amúgy, hogy hogy kell számolgatni? Én eddig Update-eztem, meg azt csináltam, hogy 5 után nem ettem.
Miket kell számolni, stb? :$
Jah, igen.. Most nézem, átállítottam kilogrammra..:S
Úgy 1227 jön ki. Mozgás az csekély sajnos..
-fontot átírtad kg-ra?
A mozgáshoz mit jelöltél be?