Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! fórum

2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)

19476. Dormira (válaszként erre: 19473. - Youlcsi)
2011. márc. 22. 08:55

Sziasztok!

Párom dettó!

Ő sem tudja megérteni, miért kell halkan beszélni hajnalban, mikor félálomban nyöszörög.

Képes kikiabálni nekem, hogy megetessem???

Ma reggel még félig aludt a kicsi, mikor gondolta, mivel el van készitve neki a kajcsi akkor ő megeteti...

Szegény gyerek azt sem tudta mi van... :S

Én meg mondom neki, miért kellett ezt igy???? Erre a válasz... "Nóri, ma sem szólunk anyához, mert morcos" :o

Férfiak... tapintatlanok.

Ezeket leszámitva nekem szerencsém van, viszonylag sokat segit, amikor itthon van nagyrészt ő eteti Nórit, pelusozás is megy neki, meg szokott vele játszani is. :)

19475. Vimitu
2011. márc. 22. 08:54
Köszi a képet, Manon! :)
19474. Vimitu
2011. márc. 22. 08:54

De hogy van az, hogy vannak tökéletes apukák akik észosztás nélkül is tudják mi a dolguk, és vannak akik csak leígérik az összes csillagot az égről és a gyakorlati megvalósítás olyan távol áll tőlük, hogy ihaj.

Amikor ez eszembe jut mindig elfog a szomorúság, hogy mi lesz így később...

Na de inkább térjünk át arra hogy milyen cukik a babát és hogy gagyognak :)

19473. youlcsi (válaszként erre: 19470. - Vimitu)
2011. márc. 22. 08:47

én sem úgy rakom a tévé elé.

ül az ölemben, és velünk szemben a másik falon tv... de ha az apja a gépnél ül, akkor a monitor is legalább annyira érdekes. villogó nagy doboz :)

én azt le sem merem íri, hogy párom mennyit segít... sokszor azt sem érti, hogy mit, miért, hogyan... mondtam már neki, amikor átjött hajnalban, mert sírt a baba, hogy az nem segítség, ha ilyenkor elkezd hozzá beszélni. éjszaka van, csönd van, alvás van. ilyenkor el kell ringatni max halk énekkel... de nem beszélgetni vele!

erre megsértődött és ránkcsukta az ajtót :/

és ez csak az enyhébb viták egyike :/

19472. Manon
2011. márc. 22. 08:45

Sziasztok :)

Nálunk is sláger a tv, de direkt letenni nem szoktam elé, viszont addig tornázik míg nem látja :D

hiába ott mindig mozognak, és beszélnek stb..

Párommal én is kb ugy vagyok mint Vimitu... osztom az észt de nem érek vele célt...

19471. Manon (válaszként erre: 19389. - Renibaba25)
2011. márc. 22. 08:41

sajnos nem tudom mi történik velük időnként :(

ilyenkor újraleszedem és felteszem a képeket akkor visszatérnek, de időigényes, és mostanában erre sajnos nem jut engergy, de igyekszem megint visszaállítani :)

19470. Vimitu
2011. márc. 22. 08:40

Sziasztok!

Adali, hurrá, legalább tudod, hogy mi lehet a sírás oka. Mi is kezdünk ilyenbe átmenni. Az este tragédia volt, vagy 4szer felkelt. Most meg már kínlódik, mert álmos. Naná, én is az vagyok.

A tv elé nem merem tenni a gyerkőcöt. Nem azért mert függő lesz, hanem mert féltem a szemét.

Párunk mennyit segít? Tegnap indítottam erről egy beszélgetést vele... vagyis csak akartam. Én sírva osztottam az észt, ő meg kiabált, hiszen csak ő a férfi, legyen már neki is szava, de érdemben sokat nem tudott hozzászólni, csak háborgott, hogy miket vágok a fejéhez. A gyerek meg (sajnos) hallotta az egészet és végig gőgicsélte.... remélem nekem adott igazat.

Tele a padlás :(

19469. youlcsi (válaszként erre: 19467. - SBibi)
2011. márc. 22. 08:33
köcce!
19468. youlcsi (válaszként erre: 19466. - SBibi)
2011. márc. 22. 08:33

látom, a tévé máshol is sláger... ha teli a poci, megvolt a kaka, tiszta a bugyi... de még mindig nyűgös, akkor tévé bekapcs, gyerek elétesz... és máris szép a világ :D

pedig megfogadtam még babásan, hogy az én fiam tuti nem lesz a tévé elé lerakva, csak hogy csönd legyen!

de aztán a gyerek döntött :)

azt kicsit irigylem, ha a gyerek ilyen türelmes, hogy megvárja, amíg eszel... ha Áronnak kipattannak a szemei, utána max pár percig (5-10) lehet elszórakoztatni, és muszáj adnom a cicit... de elszórakoztatni is csak úgy, hogy nem veszem fel, mert ha megérzi az anyaszagot, akkor végem... lerakni sem tudom többet, csak cici után! (mi olyankor szoktunk átöltözni pizsiről, amikor már megvolt a reggeli utáni kaka)

19467. SBibi (válaszként erre: 19465. - Youlcsi)
2011. márc. 22. 08:26
Ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19466. SBibi
2011. márc. 22. 08:25

Szia, jó reggelt,

Mi itt vagyunk én éppen olvaslak titeket és reggelizek. A fiam meg ül a szopis párnának támasztva és nézi a tv-t meg a szobát és rágja a kezét.

Várja,hogy egyek aztán megyünk öltözni és 9-kor kaja.

Tegnap nagyon nyügös napunk volt - kérdeztem is tőle,hogy ki vagy és mit csináltál a fiammal - így remélem a mai nap könnyebb lesz.

Ti jól vagytok? Jó volt az éjszaka?

19465. youlcsi
2011. márc. 22. 08:25

ahoi!

fiam 20:30tól aludt 6:30ig :) most újra durmol :D

igaz, 2x fel kellett kelni (3kor és 5:30kor), mert nagyon mozgolódott, de csak álmában kereste a cumikáját (ilyenkor milyen jó lenne, ha az ujját szopizná!!!), azt megkapta, és szunya tovább.

remélem, most már lassan alakul ez az átalvósdi játék... 5 nap alatt másodszor aludtuk végig az éjszakát :D

19464. timcsi0930
2011. márc. 22. 08:20
Jó reggelt! Sehol senki? Gergő még alszik én meg fejegetek, gondoltam benézek! De úgy látszik a többi bébi ébren van már...:)
19463. youlcsi
2011. márc. 21. 21:52

lépek, hátha ma lesz alvás is éjszaka...

jó éjt!

19462. youlcsi (válaszként erre: 19460. - Zita-anyus)
2011. márc. 21. 21:50

ha kis hajlandóság is van benned, akkor próbáld meg, hogy nem enni adsz neki... de pl hagyod, hogy megkóstolja, megnyalogassa az almát (ismerkedjen az ízével :)), vagy esetleg kicsi almalevet... csak 1-1 kávéskanállal.

nem rábeszélni akarlak, de ha már szemezel vele, és csak a 4. hónapra vársz, akkor az ízekkel már simán ismerkedhettek, ha az új halmazállapottal nem is :)

19461. timcsi0930 (válaszként erre: 19456. - Adali)
2011. márc. 21. 21:50
Nekünk is, Gergő az esti fürdés előtt :)
19460. zita-anyus (válaszként erre: 19457. - Youlcsi)
2011. márc. 21. 21:48
Már nagyon várom a hozzátáplálást!Még elvileg van 1 hónapunk(jó tudom hogy ti nem vártátok meg a 4. hónapot),de anyu pont ma mondta,hogy szerinte simán elkezdhetném,merthogy az én kis "csöppségem" már 7kg!!!!! :-)
19459. youlcsi (válaszként erre: 19456. - Adali)
2011. márc. 21. 21:45

óóó, mi ma végigüvöltöttük a vetkőzést is, a fürdést is :(

az egyetlen, amikor nyugi volt, az a fürdetőkrémezés...

19458. zita-anyus (válaszként erre: 19454. - Adali)
2011. márc. 21. 21:45

Ja én is alszok vagy tv-t nézek.

Mivel mi nem szopizunk nagyon nem bánom ha nappal ilyen módon bújunk össze.:-)

19457. youlcsi (válaszként erre: 19442. - Virág10)
2011. márc. 21. 21:43

hali!

dehogy van szakácskönyvem... nem kell ahhoz recept, hogy megfőzzek és összeturmixoljak egy fél krumplit! :D

most meg még úgysincs más kaja... ha ez bejön, akkor a következő a répa lesz... a sütőtököt meg anyu már megcsinálta, most kis adagokban le van fagyasztva.

de nem eszünk ám sokat... csak 6-8-10 kiskanállal... cici után kapja, nem előtte...

majd sztem 4-5hónaposan fogom cici előtt adni... mert ha képes lesz rendes adagot megenni belőle, akkor nyugodtabban el tudok menni bárhová, mert párom/nagyik is meg tudják etetni a manókát.

19456. Adali
2011. márc. 21. 21:43
Nekem a fiam ma nevetett hangosan eloszor! Levetkoztem felmeztelenre furdes elott ot is csak egy pelenkara es magamra tettem. Pont ugy ahgy irod belefurta a ket mellem koze a fejet es hallottunk valami kelepelest. Felemeltem erre latjuk hogy teli szajjal nevet!!!! eDES VOLT...
19455. timcsi0930
2011. márc. 21. 21:42
Gergő is ma elég nyügös volt, ordított 4től fél 8ig, próbáltam cicit, ringatást mindent, de semmi nem volt jó neki. Aztán fürdés után elaludt a cicin, most alszik, remélem reggel 7ig, mint tegnap.:)
19454. Adali
2011. márc. 21. 21:42
Es te? Vele alszol ugy? Huu, csodallak, az durva, de szep is:)
19453. zita-anyus
2011. márc. 21. 21:39

Sziasztok!

Na úgy néz ki megint vmi növekedési hullámban vagyunk,mert már eljutottunk odáig hogy éjszaka csak 1x ettünk(utána már 5-6 óra fele ami már nem mondható éjszakának),na tessék erre megint 3 óránként eszünk éjszaka is!

Na de én nem panaszkodok,mert semmi okom rá!

Ja és új heppje van a Kicsikémnek!Délután csak úgy hajlandó aludni hogy hason fekszik rajtam és a fejét totál belefúrja a mellkasomba!Hogy ez neki miért kényelmes azt nem tudom,de így 2 órát is alszik,ami nálunk nagyon nagy szó!!!!!!

19452. Adali
2011. márc. 21. 21:33

Hello, akkor lekestelek. Ravettem a fiamat hogy szopizzon! igaz volt vagy 8 probalkozas, mindnel orditott, utana Nagyendre lenyugtatta, tartota, mondtuk, jo akkor altassuk el. bent a kis szobajaban csak egy picike narancssarga feny eg, ami semmi. Ott bekentem az inyet amig az apja tartotta, es probalkoztunk ujra. Megint volt vagy 5 proba, de mar nem sirt csak el-elforditotta a fejet, aztan vegre megindult a tejcsi es szopizott plusz meg a masikbol is utana...:) Mar alszik is a kis draga...megyek en is, mert tegna ejjel is csak jart az agyam es 4.25tol nem aludtam.

Drukkolok virag, biztos van megoldas...

19451. Virág10
2011. márc. 21. 20:41

Végre, elaludt...

Jó éjt, elmegyek szunyókálni.

Remélem holnap jobb nap lesz!

19450. Virág10
2011. márc. 21. 20:29

Adali, sztem Kisendre különleges. Ilyet egyikünk gyereke sem csinál. Te pedig mivel ennyi mindenen átmész, tök jó anyuka vagy. Én már hasba szúrtam volna magam.

Szóval, kitartás, Kisendre megjavul...

Közben Dorka meg csak az ujját hajlandó szopni. Szopja kb. 1 percig, ordít 5-öt, utána újra ujjszopás, majd újra ordítás. Ordítás közben a fejét ide-oda dobálja, a haja már körbe a fején kikopott, most meg pláne a mai tortúrától. Ja és a babakocsiban is ordított, úgyhogy gondoltam Rád séta közben!

19449. Virág10 (válaszként erre: 19446. - Adali)
2011. márc. 21. 20:23

Annak ellenére, hogy 2 órája ordít, kezdek reménykedni, hátha...

Kiköpi a kaját...

19448. Virág10 (válaszként erre: 19443. - Adali)
2011. márc. 21. 20:22
Nincs, 2 hónapos koráig volt tejem, amit fejtem, mert Dorka egyáltalán nem akart szopizni, ordított akárhányszor mellre tettem, kiköpte a cicit, inkább éhezett. Fejtem, de az nem volt sok, max. napi 60 ml. Aztán szépen lecsökkent, mert fejni nyilván nem olyan - nekem - mintha szopott volna. Na mostmeg eszébe jutott...
19447. Virág10 (válaszként erre: 19445. - Csacsillag)
2011. márc. 21. 20:11
Köszi, most is szenved...Akkor írok priviben.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook