2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Na ma egy fokkal már sikeresebb volt a fürdés!Igaz hogy megelőzzem a bajt felcseréltük a sorrendet és előbb fürcsi,utána vacsi!Kicsit azért sírt,de nem volt vészes,Alf elég jól elterelte a figyelmét :-)
Sziasztok!
Na fent van pendriveon egy pár Alf meg Kisvakond hátha ezzel le lehet kötni a fürdés idejére és nem lesz megint hányós sírás!:-(
Ma hülyéskedtünk és feküdt a kezemben én meg lógattam le a fejét és akkor láttam hogy bal feül is kint van az egyik rágó fogának a hegye!Basszus már nem is tudom írni hogy melyik mikor jött ki mert olyan össze vissza jönnek és ráadásul nem is engedni megnézni,csak ha kicselezem.:-)
ja és ő johi is elkezdte felemelni a dugót , de visszapattan.. igaz azazl játszik szinte egész fürcsi alatt ujjabban
na léptem felébredt
mi is a kiskádat tesszük a nagyba... de csak amióta eszetlenül pancsol. előtte RÁ tettük :)
papa csinált a kád tetejére egy rácsot, azon volt a kiskád.
az jó játék :)
konyhában meg a süteményszaggató :D
mi elvből nem tekerünk le semmit!
ha egyszer letekerem, fél nap játszhatok azzal, hogy letekerem, megnézi, tegyem vissza, megnézi, megpróbálja leszedni, visít, segítek, letekerem, de miért nincs rajta, feltekerem, megpróbálja, segítek, megnézi, megpróbálja visszatekerni, stb :D
Ez az ütés, tutti nem vezet eredményhez, legalábbis nálunk, bár még mi nem harapunk, mert hogy majdnem nincs is mivel, de esténként a fürdővizet mindig kiengedi és már hányszor, de hányszor rászóltunk, kicsit szóltunk, nagyon szóltunk, már volt dádá is a kezére és semmit nem ér, ugyanúgy kiengedi....
Azért is csinálja, nem hülyék, megérti, de csinálja!
édesanya sajnálja a pénzt pelusra... ezért kap időnként moshatót. ma is abban voltunk a doktornéninél.
ja, nem mérték, nem beszéltünk... a mellkasa meghallgatásától annyira el kezdett sírni, hogy gyors megkapta a 2 oltást, aztán jöttünk is. majd elmegyünk inkább jövő héten a tanácsadóba.
egyedül a kukacára csóválta a fejét a doki, de nem mondott rá semmit... ráér még.
Sziasztok!
Délelőtt voltunk bölcsinézőben, hát az én kisfiam annyira jól érezte magát, először kint voltunk a gyerekekkel és utána bent, persze egy kislány odament hozzá és egyből sírva fakadt, úgyhogy azért annyira nem volt bátor....
sziasztok!
mit hogy csinálok? amikor alszik... meg amikor el van egyedül magában a földön. értd ez alatt azt, hogy varrok/horgolok/kötök 3-4 centit, aztán jön, nyúz, viszi a fonalat... aztán megyek utána, tekerem le róla, nehogy hasra essen, tekerem vissza... aztán pár perc múlva megint suttyomban csinálok pár centit... aztán kezdjük előről :D
na meg most mér rendszer, hogy hétvégén 1 nap papa elviszi 2-3 órára délelőtt. ebédre hozza haza. ilyenkor kerül elő a varrógép :)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)