2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
kiskádból nem tudja kiengedni :P
de a nagykádban még nem jött ám rá, hogy kell. piszkálja a dugót, de mivel mágnesen, elég nehéz kihúzni.
Csajok madarasban volt vki mostanság?
Milyen árfolyamon megy a homokozó(tudjátok az a kagyló formájú)?
Nekünk egy műanyag vödörben van hasonlóakkal, mint Nektek! :-))
És mivel játszik a gyerekem, hogy kiengedje a kádból a vizet, de ne tudd meg, már hányszor rászóltunk....
:)
Áron legelső nap, legelső alkalommal kb 5 perc után telerakta a moshatót :)
na de kiskorában mostam elég kakás-ruhát... ez már meg sem kottyan... pedig az még anyatejes cucc volt.
gondoltam, holnap moshatóban viszem tanácsadásra (szintén olyan alkalom, amikor 1 pisiért van a gyereken a pelus). kíváncsi vagyok, mit szól a doki... bár, mondjuk ő még bőséggel tetrába csomagolta a fiait :D
Ma nem! :-) Betettem két betétet és nem volt gond, de így akkora kofferja lett!:-))
Csak képzeld bekakilt és nem raktam olyan kakivédőt, mert ilyenkor már nem szokott kakilni, na apa egyből mondta, dobd ki.....
:-)
Szombaton már apa is itthon lesz fürdés időben majd lehet kipróbáljuk mi is.
Ezt nem értem, hogy én jobban szárítom??
A gumi is csak vizes lesz.
:)
jól van na :) nem mindenhol van... barátnőméknél a 4éves már egyedül zuhanyozik :D
na megyek, Rebus nemrég aludt el. :)
holnap jövök, szép álmokat mindenkinek!
Mi is gondoltunk a csúszásgátlós szőnyegre, de mi azért mert állandóan kihúzza vagy felhúzza a dugót vagy nem tudom minek nevezik, mert egyébként forgatjuk a kád oldalán, na és kiengedi a vízet.
De az a szőnyeg, mivel vizes lesz állandóan szárítani kellene és nagyon nincs hozzá hangulatom....
Szegényke, biztos nagyon rossz élménye lehetett, ha ennyire sírt, hogy még hányt is, bár Zsombi eléggé hányós fajta! :-(((
Én biztos először az együtt fürdést csinálnám és szépen fokozatosan hagynám egyedül fürödni.....
nincs kádatok talán?
zuhanytálcában is tök jól elpancsol ám a gyerek :) legalábbis Áron igen.
Áron kiskádban fürdik, csak a hajmosás van a nagykádban (kicsiben nem fér már el fektetve).
neki igazán mindegy... a kiskádat jobban szeretem, mert kevesebb víz kell bele, lassabban hűl (nem hideg a fala) és tud kapaszkodni, ha forogni támad kedve vagy csúszik a feneke :)
Méh mindig a kiskádjában fürdik(ennek rajtunk kívül álló oka van sajna) a szobánkban.
Most azt olvastam,hogy ilyenkor kell nekik a változatosság,hogy elfelejtsék a rossz élményt.Úgyhogy holnap a nappaliban fürdünk és közben nézheti az Alfot!:-)
Remélem ez majd segít!
én gondoltam, a víz alól úgysem érződik a szaga :9
vagy akkor ha nem is a szőnyeg-méretűt, de a kis tappancsokat, vagy kagylókat raknám le. olyanok is szoktak a boltban lenni.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)