2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Igen, emlékszem most már, most hogy írod!
Ehhez képest Csabi "kemény, macsó csávó"! :-))
Hát ugye van alul, felül 2 fogunk és mellettük készülődnek, a "nyuszi" tutti hoz nekünk fogat! :-))
Már látom a fehér csíkot!
hűű! :)
na látod, akkor felesleges volt az aggodalom. :)
Igen, az! Köszi! :)
egyébként, amikro Rebusnak egyszerre jött a 4 rágófoga+1 metsző, 2-3 napig elég nyomi volt szegény. Semmi nem érdekelte, csak kapaszkodott belém, gyakorlatilag egész nap a karomba volt és leginkább csak bambult maga elé. :( Meg hőmelekedés, kis láz... de a fogától volt, és elmúlt. Lehet Csabinak is ennyi foga készülődik kifele, emiatt a nem jó érték.
doki mit mondott, hány foga készülődik?
köszi köszi :D
ő a mi kis büszkeségünk. :)
köszi! :)
azóta Apa szerezett nekem panadolt, persze elsőre az extrát adták, amibe koffein van... úgyh szegény Apának volt még 1 köre a patikába. :)
Mi lehet bunyi szülők vagyunk, de mi nem vettünk semmit a nyuszira!
Csokit én sem szeretnék adni, majd később biztos elkerülhetetlen lesz, de most az olyan rosszul jön ki, mivel én adok neki még kajcsit, hogy kisfiam, nézd most eszünk csokit!
Mondjuk a kertünk szépen be van fűvesítve, pedig jól lehetne nyuszit és tojást keresni!
Mamáktól fog kapni egy dömperes homokozót, a másiktól pedig állatokat, elefánt, oroszlán....stb!
Csoki helyett mondtam hozzanak banánt, almát, körtét gyümölcsöket!
JA és hétfőn mennek apával locsolkodni, a két mamához és a két tesóhoz.
Köszi, aranyos vagy!
Youlcsi, de Te amúgy egészségügyben dolgozol, ugye?? Ezekkel a dolgokban képben vagy!
a 80 nem olyan baromi magas.
a baromi magas az 100as nagyságrend... szóval ez eléggé magas, de nyugi! a fogzástól simán lehet... ilyen értéket akár egy benőtt köröm is tud produkálni... vagy egy kicsi megfázás. nem hogy több fog egyszerre!
nyugi!
Képzeljétek ma elmentem a vérvétel eredményéért, és CRP(80) értékük baromi magas, elmentem a doktornőnkhöz azt kérdezi nem taknyos, megnézte a torkát, fülét semmi.
Hát mondom fogzik, bele nézett a szájába is, hát ezt ő is észrevette, azt mondta nagyon sok fogunk lesz!
Szerintetek a fogzás miatt a vérvétel mutathat gyulladásos értéket???
Pontosan már nem tudom, hogy mi mennyi, mert a doktornő elvette tőlünk.
A fehérvérsejtünk 14.
Én sem szeretem a pangasust, nekem olyan "pocsoja" ízű!
Bocsi!
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)