Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! fórum

2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)

39006. Kistanítónéni (válaszként erre: 39000. - Zita-anyus)
2012. ápr. 5. 21:21

Én már az elejétől tudatosan szoktattam őket hozzá, hogy mással is legyenek. Szerencsére a dadusunkkal a legjobbkor találtunk egymásra, bölcsis gondozónő volt, itt lakik egy percre, és nagyon szereti a fiúkat és a fiúk is őt és valamennyi a költségvetésünkbe is belefér.

Ebben mindenki különbözik, de nekem és a páromnak is szüksége van olyan időre, amikor egyedül vagy csak ketten vagyunk, vagy hárman a lányommal, vagy ketten a lányommal.

39005. Kege
2012. ápr. 5. 21:20
Barnus nem szeret csúszdázni,pedig örököltünk egyet.A játszótéren is kikerüli inkább ,egy csúszás elég neki.
39004. zita-anyus (válaszként erre: 39003. - Kege)
2012. ápr. 5. 21:19

Hűű de bátor lettél!:-)

És mi ez a korai itt lét????

39003. Kege (válaszként erre: 38998. - Kistanítónéni)
2012. ápr. 5. 21:18
áá még senkire nem hagytam az apján kívül,őrá is csak max2órára.anyáékkal csak akkor volt mikor én is ott voltam.Észre sem vette h nem vagyok ott,sőt amikor hazaértem akkor sem akart velem foglalkozni :) ez volt a bemelegítés,szombaton ott alszik,megyünk koncertre apával.
39002. Kistanítónéni (válaszként erre: 38997. - Vimitu)
2012. ápr. 5. 21:14
Remélem holnap délben jó nagyot alszanak a fiúk, mert van néhány ablak, ami nagyon feltűnő helyen van és meg akarom mosni, meg portörlés. Porszívózni a fiúk mellett is lehet, meg azt a nappaliban minden nap szoktam, mert különben katasztrófa. A többit meg szombaton, bár akkor már főzni is kell.
39001. zita-anyus (válaszként erre: 38999. - Vimitu)
2012. ápr. 5. 21:14

Köcce!

Jó pihizést és jó mulatást Sanyi bácsihoz!

39000. zita-anyus (válaszként erre: 38998. - Kistanítónéni)
2012. ápr. 5. 21:13
Zsombira még soha nem vigyázott rajtam és apján kívül senki más!Anyós nincs,anyuék ugye nem a szomszédban laknak...így mi oldjuk meg mindig.De nem is bírnám még otthagyni sehol,a másik meg hogy nem is maradna meg senkivel rajtunk kívül!
38999. Vimitu
2012. ápr. 5. 21:12

Grat. a fogacskához, Zita!

Megyek mert hulla vagyok.

Csak szólok, hogy itt már dörög, villámlik és szakad az eső. Én meg megyek Fábrit nézni :D

Jóéjt!

38998. Kistanítónéni (válaszként erre: 38990. - Kege)
2012. ápr. 5. 21:10

Eddig még nem bíztad anyukádékra Barnust?

Mi ha bevásárolni megyünk és nem muszáj, nem visszük magunkkal a fiúkat, felesleges nyúzásnak érzem. Pestre is nélkülük szoktunk menni (IKEA, meg a lányomnak egy kis pláza). Pedig én egy "idegenre" bízom őket (sajnos anyukámat már gyerekkoromban elvesztettem, anyós meg olyan amilyen).

Gondolom, hogy Barnus jól érezte magát és nem volt semmi gond.

38997. Vimitu (válaszként erre: 38985. - 4561)
2012. ápr. 5. 21:10

Én holnap takarítok, meg pakolok a hosszúhétvégére.

Grrr....

38996. Vimitu (válaszként erre: 38995. - Vimitu)
2012. ápr. 5. 21:09
Egyrészt azért mert nem nagyon eszik húst, meg más se szinte. Másrészt meg azt mondta a védőnő hogy egy évben egy vétel kell gyereknek is, felnőttnek is. Ebben végre egyetértünk.
38995. Vimitu (válaszként erre: 38984. - 4561)
2012. ápr. 5. 21:09

Nekünk is lesz nyár elején egy vérvétel.

Kézfejéből vették?

38994. zita-anyus (válaszként erre: 38992. - Kistanítónéni)
2012. ápr. 5. 21:08
Na én most üzleteltem egy kicsit és a befolyt pénzből én is minden féle kinti játékot akarok venni Zsombinak-Kagyló homokozót kap húsvétra,de akarok még neki venni mini csúzdát,talicskát,ilyen kézzel húzható kiskocsit vagy mi a fene az,és persze gyerek seprűt és felmosót mert mindig a nygon húzgálja!
38993. Vimitu (válaszként erre: 38983. - Tandi25)
2012. ápr. 5. 21:08

Ha még bírja a szav.ideje, akkor szerintem várj vele. Ki tudja mikor kap rá. Én is minden nap vagy 2-3 naponta bepróbálkoztam, és most meg csak úgy szlopálja be.

A zenebölcsit egy zenetanár tartja, akinek van két gyerkőce. Gitározik, furulyázik, énekelünk, tornázunk (gyereket instruálva, mozgatva, háton vonatozunk). Aztán meg egy össznépi legózás meg mindenféle játékot kiborítunk, a gyerekek elmélyednek benne, mi meg beszélgetünk :))

2012. ápr. 5. 21:05

Gratulálok a fogacskákhoz!

Nálunk egyész nap fülledt meleg volt. A fiúk este hétig az erkélyen rohangásztak, meg dömpereztek, meg virágotlocsoltak. Botond imádja a földet kiszedni a cserepekből és azt is amikor összesöpröm. A legjobb játék, hogy az egyik a felmosóval, a másik meg a partvissal dolgozik kint.

Az erkély 14 nm, elég nagy, azon gondolkodom veszek ki kagylóhomokozót, meg valami hintaszerűt és egész nyáron elbohóckodhatnánk kint.

38991. zita-anyus
2012. ápr. 5. 20:58

Sziasztok!

Hú ma nálunk is nagyon szuper idő volt!Igaz délután kicsit elkezdett cseperegni az eső,de akkor is voltunk kint egy kicsit.Olyan jó lenne ha a nyuszi jóidőt hozzna!!!!!

Na nyuszi ha hoxázol kérlek hozz nekünk jó időt!!!!!!:-))))

Ma valami csoda folytán hagyta a gyermek hogy egy ujjammal beletúrjak a szájába és éreztem hogy felül is mind a két oldali rágófogának kint van min. 1 csücske.Így már 12 foggal rendelkezik az én Kincsem!:-) (Sejtettem én hogy a nyálfolyásnak ez az oka!)

38990. Kege
2012. ápr. 5. 17:59

Sziasztok!

Ma volt az első alkalom h itt hagytam anyáméknál Barnust 10-3ig.Olyan gyomoridegem volt az elején h mit csinálhat meg stb.Nem vagyok ehhez hozzászokva h nincs velem.De legalább be tudtunk vásárolni,meg vettünk bringát is nekem:)))

Én is Barnussal együtt takarítok,mert imád törölgetni meg segíteni:)) Már a falat törölgette és mondta hozzá h "csempét is" :D

Ügyes volt Csabi a vérvételen!!Legalább túl vagytok rajta!Amikor anno én is mentem legszívesebben én is sírtam volna mindig,nagyon félek tőle..

38989. 4561 (válaszként erre: 38988. - Kistanítónéni)
2012. ápr. 5. 15:06

Még az emelet hátra van, itt porszívózni és port törölni kell, de az szerintem vagy holnap vagy ha apa is itthon lesz!

Nem én vagyok ügyes, Csabi! :-))

Azt elhiszem, két bébi, az két bébi! :-))

38988. Kistanítónéni (válaszként erre: 38985. - 4561)
2012. ápr. 5. 14:59
Nálunk vagy kaja van vagy takarítás. A kettő együtt nem megy. Nagyon ügyes vagy.
2012. ápr. 5. 14:38

SZiasztok!

Mi is voltunk sünizenén. Eljött a lányom is (tavasziszünet van), hogy mind a két gyerekre jusson valaki. Erre Hunor végig fel-alá rohangált, meg bohóckodott. Máskor is ezt szokta csinálni, de azt hittem csak azért mert nem tudok mind a kettőre figyelni. Most kiderült, hogy nem ez a gond, egyszerűen ilyen a gyerek. Sajnos megtanult a székre is felmászni egy kislánytól, már itthon is sikerült neki.

38986. 4561 (válaszként erre: 38981. - Vimitu)
2012. ápr. 5. 14:36
De hogy vagy, csak Te is és mindannyian egy kicsit próbáljuk jól csinálni, aztán később hogyan alakul, majd látjuk....
38985. 4561 (válaszként erre: 38982. - Vimitu)
2012. ápr. 5. 14:35

Itt vagyok, megfőzve, kitakarítva, süti a sütőben, és most már pihizek.....

Remélem Vimitu, igazad és így járunk a húsvéti előrejelzéssel is, jó lenne, ha ilyen idő maradna.....

Mi is egész délelőtt kint voltunk, alig tudtam behívni ebédre, de ha felébred akkor is kimegyünk....

38984. 4561 (válaszként erre: 38979. - Vimitu)
2012. ápr. 5. 14:33

Sziasztok!

Anno januárban szerintem írtam is Nektek, Csabi este 10-kor elaludt(persze akkor még többször ébredt, cicizett) és reggel 1/2 11, 11 és akár 1/2 12-ig tudott aludni és utána délután is bealudt legalább 5-ig is, na persze utána nem tudott vagy nehezen elaludni 10-kor, állandóan költögettem, hátha beáll a napirendünk.

Beszéltem a doktornővel, azt mondta menjünk el vérvételre, azt mondta tavasszal mindenképpen elküldött volna minket, nem mentünk mert beteg lett illetve még azt tanácsolta a doktornő, hogy hamarabb fektessem le.

Azóta 9-kor fekszünk és minden oksi, reggel és délután is...

Így csak most mentünk vérvételre, úgy sírt a kis drágám, most ha megkérdezzük tőle, hogy hová szúrta a tűt a néni akkor mutatja! :-)))

38983. Tandi25 (válaszként erre: 38982. - Vimitu)
2012. ápr. 5. 14:10

Én itt vagyok, de nem sokáig, sztem mindjárt kel a Pöttöm.

Délelőtt sétáltunk egyet, korábban kelt, tiszta nyűgi volt- persze én is, mert rohadt fáradt vagyok már. Biztos jön a tavaszi fáradságom is...

Du-ra sportáruházat tervezünk, ha minden jól megy, vszünk görkorit, :) meg kell vmi melegítőnaci is, mert a meglévő elég rongyos.

A zenebölcsibe mit csináltok? Énekeltek a babáknak?

Este próbáltam adni a gyereknek a tejitalporból készített italt, úgy, h öntöttem hozzá tejet (Tőleg az ötlet). Jól meghúzta, mert azt hitte víz van benne, majd elkezdett öklendezni...

Valakinek nem kell?

38982. Vimitu
2012. ápr. 5. 13:40

Sehol senki? Még kihasználjátok a napos időt?

Itt már két napja őrjítő tornádónak kellene lenni, az időjósok szerint :)

Ma is voltunk brinyózni, meg zenebölcsiben. :)

Remélem a húsvéti hétvége előrejelzése is így jön be. Kopp-kopp-kopp

38981. Vimitu (válaszként erre: 38978. - Vimitu)
2012. ápr. 5. 12:20
Visszaolvastam. Jó szemét vagyok, mert szeretem őket, csak hát ez a rendszertelenség nálunk nem jön be... ilyenkor aztán tudok én is kritizálni :)
38980. Vimitu (válaszként erre: 38973. - Macskossz)
2012. ápr. 5. 07:50
Passz. Várj vele 7főig, aztán kérdezz rá a dokinál. :/
38979. Vimitu (válaszként erre: 38972. - 4561)
2012. ápr. 5. 07:48
Miért kell a vérvétel????
38978. Vimitu (válaszként erre: 38969. - Kege)
2012. ápr. 5. 07:46

Hú de utálom az ilyet....

Nálunk ez akkor van ha összegyűlik a nagy család, ez értendő a férjem családjára, mert ha mindenki együtt van akkor alsó hangon vagyunk vagy 15en :)

Én részemről vagyunk feleannyian. Na de a 15 emberből 6 gyerek és vannak köztük nagyobbak és zsiványabbak is. Ebéd előtt molyolnak a finomságos részlegen, vagy ha már kicsit csúszik az ebéd akkor rögtön megehetik a süti adagjukat. Ezt sosem értettem.

Attól is kiver a frász amikor 10kor hajlandóak reggelizni egy kis jóreggeltet, aztán valami más "étvágygerjesztőt" és e mellett mondjam a fiamnak, hogy neki nem szabad. Félrenézek és már lopott ő is egy falatot. Egy falat ebéd nélkül naná hogy kidől. 1-2 alkalmat kibírunk, ritkán vagyunk ennyien együtt, nem is problémázok rajta. Csak ha több napon keresztül ez megy, na az már zavarna. Így aztán kimegyünk az udvarra, ott sétálunk és 10órai gyanánt ott adok bébinek almát, vagy valami tartalmasabb hamit.

38977. Vimitu
2012. ápr. 5. 07:37
Amúgy sziasztok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook