2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Olyan jó érzés, hogy odabújik, simiz és becsicsil a cicikén vagy legalábbis majdnem csicsizik....:-))
Még nem bontottam ki, van egy kis gyümölcsös tápszerünk, most ezt esszük, sose fogy el....
Ha kipróbáltuk szólok!!
amilyen éppen van a boltba. kakaósat... golyócskákat :) vagy mézes karikákat :D
próbáltam müzlit is... fő az egészség :d azt kiköpi :P
Nem próbáltam még 5ös pelust, egyik márkából sem. A fehér pempi a legjobb(a többi közül) éjjelre, és abból az 5ös azt hiszem 11 kg-tól van. Rebus most volt 9,1 kg... Abból azért folyna ki sztem, mert túl nagy.
5ös liberot nem próbáltam még.
Sírás volt, könnyekkel! :-))
Hiszti engem sem tud meghatni, nincs hisztike.....
:D
na de csak pisi!
ha tudnám, hogy tutira nem megy kaka a pelusba, sztem bevállalnám egész napra a moshatót.
de a kakát egyszerűbb a kukába intéznek :D
Elhiszem, h sírtál, nem könnyű. De lehet, h én is csak túlságosan ragaszkodom a gyerekhez. Majd meglátjuk mi lesz, de jó lenne a 2. szülinapja előtt azért leszoktatni.
Ha bejön a tejital, nekünk van egy doboznyi... 1700 Ft volt, úgyh ha van ötleted, h tudnád megkapni tőlem, lepasszolom szívesen. Rebus konkrétan öklendezik tőle.
reggelire én gabonapelyhet adok, imádja! és az sztem simán jó tápival is.
utána kiöntöm a poharába a megmaradt kakaós tejet, azt issza meg.
Jó áron van, átállok én is ha elfogyott a fehér pempi a liberóra.
Mert itt az egyik bababoltban 50,-Ft körül van, de nem értem, hogy lehet ilyen olcsó, miért tudja ilyen jó áron beszerezni.
De még utánajárok....
sírás, vagy hiszti?
én a sírást nem bírom, de a hiszti nem érdekel. ha kiüvölti magát, akkor játszhatunk tovább :)
ha sír, akkor persze mindjárt ott vagyok :D
ja, tud pisilni a gyerek. :)
Mi lesz itt, ha nem fog szopizni, napi 2 litert iszik majd? :)
azt vettem észre hogy a liberóból az 5ös akkora mint a pempi 4+-osa.Kicsit msáhogy van a méret.
mi sima pempit használunk 4+-ost éjjel 13órát kibír pedig lefekvés előtt ő is megiszik 2,5dl-t.
Tandi nem lehet h nagyonn pelus kéne éjjelre?Próbáld ki hátha beválik!
Vagy már kipróbáltad?
Tegnap sírtam is és ma is! :-((
Már csak este! De este nem akarok adni neki, most már nem szoktatom hozzá, hogy cumisüveggel aludjon el este, vacsi, iszik teát vagy jobb esetben tápszert, fürdés és csicsis....
Tejet egyelőre nem adok neki, ma beszéltem a doktornőnkkel erről, tápszerrel fogok próbálkozni, reggel elég rosszul eszik, de joghurtot evett egyik reggel is, tejpépbe szoktam tápszert tenni.
Még kipróbáljuk a tejitalt!
Jaj, ez olyan nehéz lehet!!
Mondjuk Csabi már nem szopizik sokat, nem? És ha kér, adsz tejet v tápit neki?
De ennyire akadálya az a kevéske szopi a kistesónak?
Ma eldöntöttem, vasárnap lesz az utolsó szopi! :-(
Rendbe kell jöjjek, mert így nem lesz tesó!
Na, én ahhoz teljesen lusta vagyok. :)
De te ügyi vagy!
Muki is mindent dobál... amit nem, arra rálép.
1x szólok, 2x szólok, harmadiknál megy büntibe. nem a gyerek, hanem a játék :D
hát a 13 hónapon már túl vagyunk. :(
lassan majd próbálkozom a csökkentéssel.
És a fiúknak tetszett a távirányító autó??
Nekem Csabi egyből tönkretenné, most olyan kis rontom pál lett, illetve tegnap kitalálta, hogy milyen jó játék ledobni az emeletről mindent, ma telefonom landolt.....
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)