2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
értem
akkor írd ki azt hogy pest x-y kerületében keresel
Merre laksz?
esetleg írj ki egy tudásbázis kérdést, hogy a környéketeken ki tud ajánlani jó dokit
hátha valakinek van jó ötlete
Ancsi nyugi!
a fő hogy a babával minden ok legyen. a doki meg magára vessen csak.
Na most húztam fel magam, a Sztanyik doki nem vállal, mert túl sok kismamája van már.... Na most akkor kezdhetek gondolkozni megint.... Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, elegem van. Tudtam, hogy ezzel a doki témával még meggyűlik a bajom...
Légyszi töröld ki a táblázatból... Köszi!
igen,
biztos minden ok, csak sok a dolga
akkor 7-en vagyunk + Vicus :)
Sziasztok
Vicus pihenj
a barnára igyál palástfű teát, nekem maximálisan bevált rá
Szia!
Nekem a kimaradt után csak egy héttel kezdtek el komolyabb tüneteim lenni. Mondjuk a cicim érzékeny volt már kimaradás után is pár nappal.
Megint véres nyákot vettem észre a papíron, és a tisztasági betéten meg barna pöttyöket...:-( Hasam sem okés, fájdogál. Szóval pihizek, sajnos mást nem tudok elkövetni, hogy minden rendben legyen.
köszi:-))
Igen..én is hallottam, hogy mindenkinél mások a jelek..csak olyan jó lenne ha sikerült volna..közbe nem akarom bele élni magam...nem akarok megint csalódni...nincs mit tenni csak várni..de ez a legnehezebb:-)
Nekem a sűrű pisilés most kezdődött, kb 1 héttel az első pozitív tesztem után. Most éjszaka kb 5-ször keltem fel.
Mindenkinél más jelek vannak... Sajnos ebből nem igazán lehet következtetni. PÉ után 10-12 nappal már pozi lehet a teszted! Sajna ki kell várni! :)
hát nekem nem is tudom mikor volt pontosan a tüszőrepedés..:-( én szerda körülre teszem..
és olyan 3napja fáj a cickóm oldalt...
Pozitív teszt előtt is érezted már, hogy sokat kell pisilni?mondjuk éjszaka fölkeltél wc-re?
sajna nekem eddig minden hónapban mensi előtt már volt, hogy 10nappal megjövősen fájt a hasam..gondoltam a beágyazódás...aztán sajna a mensi volt:-(
Szia!
Nekem peteérés után 1 héttel kezdett fájni a cicim. Plusz megjövősen fájt a hasam és pár nap elteltével jött a fáradékonyság.
vigyázz magadra
várjuk a híreket
pusz
Igen, hozzá megyek
Most mennem kell vidékre. Este még jelentkezem.
Szép napot mindenkinek!
sziasztok!
én jövőhét közepére..végére nem várom..
Már 4hónapja próbálkozunk..
Mindíg azt hittem , hogy nekünk egyből sikerülni fog de nem így történt..:-(
Én vizsgálgatom is magam, hogy mikor lehet petérésem..de az utóbbi, hónapokban nincs egyértelmű jel..:-(
Végül is az érdekelne, hogy mikor kezdtetek terhességre utaló jeleket észrevenni?
Pl sok pisilés..cici.stb...
jó lenne majd hozzátok csatlakozni...:-)
Még úgy számoltam pont december végébe férnék bele:-)
Rosie! akkor ma doki? a Baksayhoz mész?
drukkolok hogy bejöjjön neked is, és hogy szépen halljad már a pici szívét :)
köszi, de sajnos nálam a gyógyteák kizártak... utálom őket, és legyőzni sem tudom.. kész kínszenvedés volt nekem a palástfű is :(
de mondjuk van otthon nyugtató teám.. tehát lehet hogy ha megbeszélem magammal hogy a baba miatt fontos, sikerülni fog meginni, mint a palásto :)
görcsöm hálistennek nincsen, mondjuk lehet hogy ez már a magne hatása :)
de mivel lehet?
muszáj szedni egyébként?
én az idegeim miatt is akartam szedni... de ha ez az ára akkor inkább leszek néha kicsit ideges...
a vasat szept óta szedem.. egy kórhába kerülésnél kiderült full gáz a helyzet, ezért muszáj szednem, az eddig nem okozott gondot, sőt... úgyhogy lehet hogy a magne, jáj na majdcsak találok valamit ami segít rajtam :)
nekem nem kell időpont, elég csak beköltözni a rendelőbe :D hiába kérek nem hívnak be azonnal így mindig szépen kivárom a soromat :)
múltkor mikor péntek du mentem.. felvoltam készülve... volt nálam 3 újság, iszi eszi.. erre odaértem.. és rögtön hívtak :D
remélem most is így leszek :)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)