2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Kitti!
sajnos én sem tudom hogy ilyenkor mi normális és mi nem
illetve azt tudom, hogy a süllyedés ilyenkor nagyon magas.. mikor nekem az volt tisztára bepánikoltak, és akkor mondta a doki hogy ha kismama lennék akkor semmi gond nem lenne...
ÉLETED ELSŐ????????????????
Szia!
Én még nem voltam vérvételen, szóval nem igazán tudok hozzászólni a témához. Szerintem kérdezz meg erről egy nőgyógyászt!
Szia :)
minden ok :)
örülök hogy nálad is :)
Szia Manon! Hogy vagy ma?
Nálam minden ok, ma különösen jól érzem magam, eddig.... :)))
Sziasztok :)
Rosie gratulálok :)
Gratulálok Rosie. :) Gondolom fantasztikus érzés volt hallani és látni a picikédet!!!! :))
Szép estét neked is!
Sziasztok
Mostmár tuti, hogy decemberi Bogyónk lesz.
6hét+1naposak vagyunk. És láttam a pici szívét:)
És kaptam fotot is :)
2 hét múlva kell ismét mennem.
Szép estét Mindenkinek!
Én por és folyékony édesítőt használok, de csak nagyon keveset. Az inzulinom miatt abszolút kerülöm az édes dolgokat, az-az a cukrosakat, mézeseket és a fehér liszteseket.
Üdítőből én ligth top-joy fitness-t iszok, mert abban 1 dl-ben 1,2 gramm cukor van csak. Mikor már nem bírom a vizet akkor azt iszom. Plusz van édesítő szeres szörp is.
Vannak olyanok is.
Engem is az az egy dolog nyomaszt, hogy viszont a fagyitól meg a sejhajom fog nőni, de legalább nem akarok a falra mászni a hányingertől.
Te milyen édesítőszert használsz? Én igyekszem fruktózzal készíteni mindent, félek a szintetikusoktól így terhesen, előtte persze azt használtam. De állandóan üdítőt innék, az meg vagy cukros, vagy édesítős, szóval vagy hízlal vagy mérgez, a 100%-osok meg annyira drágák, ananászlét néztem múltkor, 720ft volt 2l, azt én egy nap alatt simán meginnám. Úgyhogy most vizet iszom, de mást kívánnék...:-/
:-D
Elvileg nov. 21 a nagy napom, de rá kell számoljak pár napot. Így "pofátlankodtam" ide. ;-)
Szép estét kívánok lányok :)
pusza
Jöttek hozzám, később jövök!
Cupp
értem :)
kb melyik kerületek jók neked?
sokan oda járnak :)
az neked nincs messze?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)