2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a "klubba"! :)
Ma voltam UH-n,6+6,ver a kis szíve a Drágánknak,8mm.
Elvileg 2010.12.01. a szülés várható időpontja,de lehet,hogy a novemberi fórum lesz aktuális. ??
Szép napokat mindenkinek! :)
Azt hiszem, nem. Bár, a kalkulátor dec 1-t adott ki, de sztem dec 6-10 közötti babónk lesz.
Köszi, sajnos nem vagyok jobban. A reggelit kitaccsoltam, most is iszonyat vacakul vagyok. Szédülök is. Mivel ma megyek dokihoz, megkérdem, lehetne-e valamit csinálni a hányingerrel. Ha ez még így megy 1 hónapig, akkor én átállok alvó üzemmódra, vagy mi. :-D
:-D Én is januárra terveztem leghamarabb, nekünk nem is próbálkozásból sikerült, egyszerűen megvolt minden tünete a pé-mnek, így engedtem a kísértésnek, és védekezés nélkül voltunk együtt egyszer. Én a vizsgaidőszak és a gyed miatt akartam volna így, na de ember tervez, Isten végez.
Látom te vagy itt közöttünk a rangidős.:)
Én itt vagyok, csak közben dolgozgatok. :(
Én is gratula Nektek és üdv köztünk
Ezek szerint ez teljesen átlagos tünet és mindenkire igaz:) Ezzel én is így vagyok
A szeretkezés nálunk is napirenden van. Mikor kiderült, hogy babásak vagyunk, akkor azt mondtuk, hogy picit várunk. De már hmmm, ma mindenféleképpen letámadom Papamacim:)
Sziasztok
Látom gyarapszunk :)
Lányok! beírtalak titeket :)
Én is ugyan így jártam. Aztán megkérdeztem Manon-t, hogy hol találom a táblázatot.... :)))
De bolond vagyok! :)
Most fedeztem fel a táblázatot!
Így már érthető, milyen adat kell... :)
Igen, én a Femibion 800-at szedem + reggel és ha szükséges Magne B6-ot a hasgörcsökre.
Köszi
Akkor keresek egy kalkulátort..
Ti amúgy szedtek valami vitamint?
Nekem a dokinénim még annó a tervezéstől kezdve javasolta a Femibiont.
Hogy mikorra vagy kiírva. Ha tudod akkor a dokid nevét és a kórház nevét. Ezeket küld át Manon-nak mert ő az aki szerkeszti a táblázatot! :))
Egy hónap ide vagy oda nem számít. A lényeg, hogy minden rendben legyen a babákkal és persze a kismamákkal is! :))
vvicus jobbulást, jó pihit!
zsuka28 úgy néz ki egy cipőben járunk!
Én is csak jövőre terveztem a dolgot, persze nem bánom, ha idei babánk lesz és már hármasban karácsonyozunk :-)
Igen,én is észrevettem,hogy már sokan vagytok!:))
Remélem majd az idő haladtával szépen lassan megismerek mindenkit!
Hirtelen milyen sokan lettünk. Örülök, hogy így gyarapszik a csapat!!! :))))
Az igazat megvallva én januári babát szerettem volna, de hozzáláttunk egy hónappal hamarabb...és nem gondoltam volna hogy egyből összejön...Bár készültünk rá! A fogamzásgátló tabit tavaly júliusban hagytam abba, és rá 3 napra acigit is letettük mind a ketten a férjemmel.
További ajánlott fórumok: