Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! fórum

2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)

9906. Tandi25 (válaszként erre: 9904. - Renibaba25)
2010. szept. 20. 11:20

Mi itt vásároltunk, de fehér nem tudom, h van-e: [link]

És ez még a nem brutál drága talán: [link]

Mi csak babaágyat vettünk a kicsinek, szekrény volt, így azok áráról nem tudok nyilatkozni, de érdemes megnézni.

2010. szept. 20. 11:17

Sziasztok!

Készen vagyunk a festéssel(majd hétvégén egy kicsit javítgatunk még a konyhában,de az már semmi),most próbálom kipihenni magam.A derekam úgy fáj,hogy alig birok kimászni az ágyból,de már jobb egy fokkal mint tegnap este!

Renibaba25!

Mi az ikea-ban néztünk fehér kiságyat meg komódot,csak aztán lemondtunk róla,mert inkább natúr színűt vettünk.Ja és a kiságy olyan,hogy át lehet alakítani heverőnek,és az 5 éves unokahugim simán bele bírt még feküdni és csak 20 ezer pénz az ára.

2010. szept. 20. 10:43

csajok kérésem lenne felétek...

pesten hol érdemes babútort nézni, szerdán megyünk fel

fehéret szeretnék, kiságy komód szekrény.. ja és nem horribil összegért, egy 100.000 körüli összegnél nem áldoznék többet bútorra,

kérlek titeket, akik már vásároltatok irjáok már meg hogy hol..

2010. szept. 20. 10:41

Sziasztok

Smuci üdv köztünk..

az éjszakáim nekem sem a legjobbak, mostanában a kisaszony mocorgására ébredek, vagy arra hogy elzsibadtam, vagy a pisilés.. valami mindig van, sőt már több olyan alkalom is volt, hogy iszonyú éhségr eébredtem, hiába ittam vizet nem tudtam visszaaludni, egy két falat akármit muszály volt ennem..

ja és újdonságként ma egy jót hánytam reggeli után, és most is érzem az ingert

9902. Tandi25 (válaszként erre: 9898. - Kryszta05)
2010. szept. 20. 10:04
Na, ez tökéletesen olyan, mint az én éjszakáim egy pár hete. Pisilés max. 3 óránként (de van, h 2 óránként), forgolódás jobbra- balra, persze lassan és h ezt tetézzük, ilyenkor mindig buli van a pocimban... :)
9901. Tandi25 (válaszként erre: 9893. - Youlcsi)
2010. szept. 20. 10:01
Akkor az valószínű, h az. nekem olyan érzés volt, h keltem volna fel (a magam kis terhes módján tologattam fel magam :)) és egy ponton túl mozdulni sem bírtam, annyira belehasított a fájdalom. Nagyon erős, nyillaló, szúró fájdalom volt, amiről tudod, h ha megmozdulsz, még jobban fáj. Igaz, akkor már nagyon kellett pisilnem is, ami biztos fokozta az érzést, de elég sz@r volt. De 1 héttel később már jobb volt, de teljesen azóta sem múlt el (jó 1 vagy 1,5 hónapja). Max. pihentetni tudod és még jobban kímélmi (bár nem hinném, h hasizomgyakorlatokat végzel, úgyh nem tudom, h lehet még jobban kímélni :))
9900. Ancsika71
2010. szept. 20. 09:52

Sziasztok Lányok!

Rossz alvás ellen csodákra képes lefekvés előtt 1 órával egy bögre citromfű tea! :))

Próbáljátok ki, nekem bevált!

9899. Dormira
2010. szept. 20. 09:22

Sziasztok!

Nekem is problémák vannak az alvással... :(

2-4 között mindig felébredek 1-2 óra plafon bámulásra, meg minden egyes fordulásnál... nem mindegy milyen sorrendben rakom a lábaimat és hogy és milyen sebességgel.

Én terveim szerint okt. 20-án dolgozom utoljára. :)

Még 22 munkanap :)

9898. Kryszta05
2010. szept. 20. 09:17

Szia Mindenkinek!

Éjszakai alvás??-3-4 hete már nagyon ritka nálam,hogy átaludjam az éjszakát.

Vagy pisilni kelek föl vagy ha az egyik oldalamról a másikra fordulok -ami persze többször előfordul mert mindig hason aludtam-vagy épp arra,hogy a Fiam épp éjszakai vagy hajnali tornát végez-bár ez még a jobbik eset.

9897. Smuci76 (válaszként erre: 9896. - "pöcök")
2010. szept. 20. 09:07

Szia! Na igen, már én is nagyon várom, hogy kisfiam kint legyen, és újra tudjak hason aludni. Irigylem azokat a kismamákat akik elmondhatják, hogy végig jól voltak a terhesség alatt.

Én a 21. hétig folyamatosan rosszul voltam és minden este hánytam. (A májust meg végig, négykézláb a mosdó és az ágy között). Egyéb "finomságok" után jött két hét ami tényleg csodálatos volt, majd jött újra a gyomorégés, most meg hozzá a nemalvás. Munka mellett igy kissé fárasztó, de október 1-től már nem dolgozom.

De igazság szerint minden negatívumot elfelejtek amikor Levike mocorog. Ő csak nappal aktív, de akkor nagyon. Éjjel csak akkor, ha párnát rakok a hasam alá, azt addig üti, míg ki nem veszem, utána nyugi van :D

9896. "pöcök" (válaszként erre: 9895. - Smuci76)
2010. szept. 20. 08:50

Üdv a csapatban, még én is "friss" vagyok :D:D

Nekem vagy 2 hete volt 2 éjszakám, h nem tudtam aludni, mert lili úgy gondolta, hajnal kettő remek időpont a tornára.

Viszont vagy egy hete észrevettem, h éberen alszom, folyamatosan készenlétben vagyok, főleg h bal oldalon feküdjek a legtöbbet, háton sem nagyon szabad már, mert olyan kényelmes, de ha hanyat fexem, érzem a gyerek súlyát, meg a doki is mondta, h azt inkább kerüljem.

De már csak három hónap, és véééégre jöhet a hason alvás!!! Vagy valami alvásnak mondható :P

9895. Smuci76
2010. szept. 20. 08:40

Sziasztok! Új vagyok itt, december közepére várom a kismanót :-)(első baba)

Keményedésem még nekem sem volt, viszont már 3. hete, hogy szinte semmit sem alszom éjszaka. Ti hogy vagytok ezzel?

9894. Adali
2010. szept. 20. 07:21

Koszi csajok a valaszokat:) Akkor szerintem nekem meg nem volt ilyen...remeljuk nem is lesz...csak kesobb:)

Hogy vagytok ma?

Uuuuuutalom a hetfot, es meg sotet van:(

9893. youlcsi (válaszként erre: 9892. - Tandi25)
2010. szept. 20. 06:53

jó reggelt!

sztem a szalagokat néha nekem is sikerül feszegetnem :) időnként van, hogy reggel ébredéskor valami a méhem környékén belehasít... tényleg, mint amikor húzódik valami...

9892. Tandi25 (válaszként erre: 9891. - Youlcsi)
2010. szept. 19. 21:05

:)) Aha, akkor csak simán örülök, h eddig elkerült a keményedés. :)

Nekem a méh tartószalagjaimat (ha jól írom) sikerült meghúznom, amire akkor jöttem rá, amikor egy éjszaka percekig nem bírtam felülni az ágyba... De szerencsére már jobb, persze el nem múlt. Helyette most bejött a ch diéta. Nehogy túl jól érezzem magam. :)

9891. youlcsi (válaszként erre: 9890. - Tandi25)
2010. szept. 19. 20:28
ó, hát ha keményedés van, akkor sztem mit sem ér a magnézium. én első pillanattól kezdve szedem, most már max dózist (plusz a terhesvitamint)... de amúgy is mindennel nyígom van :D miért éppen ezt hagytam volna ki? ;)
9890. Tandi25 (válaszként erre: 9889. - Youlcsi)
2010. szept. 19. 20:25

Értem! :) Végül is, azt egyből tudtam én is, h mikor mozdult meg a baba. :)Akkor menni fog ez is. De lehet, h egyébként én azért is nem éreztem még, mert 1 jó hónapja szedek magnéziumot a dokim javaslatára.

Köszönöm a magyarázatokat. :))

9889. youlcsi (válaszként erre: 9888. - "pöcök")
2010. szept. 19. 20:07
sztem ez pont olyan, mint a baba mozgása... az elején itt faggattuk egymást, hogy milyen érzés, mire számítsunk, mit fogunk érezni... aztán amikor megmozdult, egy pillatanig nem volt számomra kétséges, hogy a prücsök volt az :)
9888. "pöcök"
2010. szept. 19. 20:03

Adali, Tandi!

Én is azt gondoltam, h honnan fogom tudni. Igaza van Youlcsinak, TUDNI FOGOD!!

Biztos láttál már felgyorsított képet jég befagyásáról. Na. Nekem úgy indul az egész. Lentről, és nem egyszerre, hanem fokozatosan, végig körbe a hasamon.

És tényleg egy gömb. Pl ha hanyatfexel, akkor nem fexik úgy szép, hanem befeszül középre, egy nagy lasztiba!

Hát nem kellemes!

9887. youlcsi (válaszként erre: 9886. - Tandi25)
2010. szept. 19. 19:59

nehéz ezt elmagyarázni... de valóban olyan, mint amikor érzed, hogy mindjárt begörcsöl valahol az izmod... azért csak mindjárt, mert tudod, hogy amíg nem mozdulsz meg, addig nem fog fájni...

mint egy kő kemény menstruációs görcs fájdalom nélkül... az egész méhed megfeszül, tényleg egy gombóccá összeugrik...

hidd el, ha keményedik a pocid, akkor tudni fogod. de jelen pillanatban az a jó, ha nem tudod, hogy ez van (mert van a terhesség elejétől, csak normális esetben teljesen fájdalmatlan... nem feltűnő... lényegében észrevehetetlen)

9886. Tandi25 (válaszként erre: 9885. - Youlcsi)
2010. szept. 19. 19:55
Valószínű hülye kérdés, de egészen az alhasamtól kezdődően fogom én is érezni? Tudom, h nem nekem címzeted a választ, de én sem tudom, milyen az a keményedés, ezért kérdem. :)
9885. youlcsi (válaszként erre: 9880. - Adali)
2010. szept. 19. 19:39

Adali!

ha keményedni fog a pocid, tudni fogod, hogy az az... :/

nem jó érzés. határozottan nem a baba... sőt, a baba mozgásától teljesen független. befeszül az egész méhed... és az egész kő kemény...

9884. youlcsi (válaszként erre: 9875. - "pöcök")
2010. szept. 19. 19:37

pöcök!

mi egy takarót veszünk. ágyneműből viszont az egyik flanel lesz... na meg a hálózsák/angolpólya... és ha kel, akkor még egy vékony, de meleg (pl polár) takarót rárakok majd a rendes takarójára.

9883. Tandi25 (válaszként erre: 9880. - Adali)
2010. szept. 19. 19:32
Ha ez "vígasztal", még én sem éreztem ezt soha. :) De gondolom ez nem baj, nem?
9882. renibaba25 (válaszként erre: 9880. - Adali)
2010. szept. 19. 19:30

sziasztok

Adali (több már gyerekes anyukát megkérdeztem)a keményedésről, amikor orgazmus után egy rövid időre megkeményedik az egész pocak, ez az érzés ha megjelenik nem orgazmus után is csak úgy az a keményedés..

9881. sT27 (válaszként erre: 9880. - Adali)
2010. szept. 19. 19:20

Szia Adali!

Nem, az nem az a keményedés, bár hasonlóan érzed. Nekem mikor keményedik akkor gömb alakúra összeugrik a méhem és minden oldalról kemény és olyan érzés mintha a görcsberándulás előtti állapot lenne...de annyira nem görcsöl mint a vádli mondjuk, csak ahogy az indul.

Én csak legújabban tapasztaltam hogy kinyomja magát, de akkor nem mindenhol kemény, csak ahol a babó van, rendszerint két ellentétes ponton kemény és dudorodik ki...na az ő :)

9880. Adali
2010. szept. 19. 19:01
Sziasztok csajok, ti lejjebb a kemenyedesrol irtok. En meg mindig nem tudom, milyen az. De az boztos, hogy tegnap ejjel a babam allandoan kinyomta magat, ereztem a fejet, hatat, feneket, meg labat is, ez a kemenydes? Mert kellemetlen erzes, de nem tudom, ez most kemenyedes vagy nem?
9879. "pöcök"
2010. szept. 19. 17:56

Én 2hét múlva veszem meg az "apróbb" dolgokat.

Hálózsák, takaró,gumis lepedő, kád+állvány, törcsik, meg kinéztem a berndonban egy nagyon szép kiskabátot, ami elfogadható áron van sztem a brendonhoz képest :D

Mááár alig váááárom!!!

Ez a mi időnk!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

2010. szept. 19. 17:44

sziasztok

nekem többen mondták, h felesleges az ágynemű. egy jó kis meleg pléd bőven elég a picinek.

Bár, én rendeltem vateráról micimackós ágyneműt, de valszeg plédet fogunk használni. Anyu varr majd ágyneműhozatot hozzá.

Jól vagytok?

9877. Kryszta05
2010. szept. 19. 17:31

Vatelinnel béleltem és az egyik az vastag direkt a téli hónapokra.

Egyébként a vastag 1,80 széles és 890Ft/m a vékony 1,60 széles és 390Ft/m.-itt legalábbis.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook