Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! fórum

2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)

9966. "pöcök"
2010. szept. 21. 15:35

Most az UH-on én is lerajzoltattam a hasamon, h akkor hogyan is fexik?

A feneke fennt van a bordámnál, az arcocskája jobbra néz. De akkor hogyan tud a fenekével rugdosni?????

Érthetetlen...!

Pocakosnak lenni tényleg nagyon jó, engem szerencsére elkerültek a rosszullétek is, csak a poci kicsi kerekedésénél volt kicsit kellemetlen,abban az állapotban, amikor még nem lehet eldönteni, h kismama vagy, vagy csak aránytalan :D:D Mindenki nézett, h mekkora egy végtag nő, és milyen pók hasa van!

Végre eljött az ideje a szülésfelkészítőnek, csütörtökön kezdek apussal, rem. összebarátkozom pár környékbelivel, jól jön az új légkör.

Több gyerekes mamiknak esetleg van tapasztalata szülésfelkészítővel kapcsolatban, nem gondolom, h felesleges, de azért mégis. Tapasztalatok?

9965. Adali
2010. szept. 21. 14:31

Sbibi nekem is random helyeken rugdos:) Nekem ugyaznaz van mint neked, teljesen jobb oldalt, nem baloldalt. Edike, de tenyleg olyan furika.

Aranyosak, en is szeretek terhes lenni:)

9964. SBibi
2010. szept. 21. 12:56

Sziasztok lányok,

Már elég régen nem írtam nektek. Remélem mindenki jól van. Helló az újaknak.

Mi nagyon jól vagyunk, csak azért nem tudok mostanában olvasni benneteket meg írni sem,mert már tanítom a helyettesemet a munkahelyen. Persze amíg nem volt itt addig gyorsan mindent megcsináltam aztán már csak ez az oldal érdekelt.

Hát most ez van, de ugyanakkor ez is jó mert így érzem, hogy már nem sokáig kell itt ülnöm az asztal mellett.

Beni még mindig azon mesterkedik délelőttönként, hogy hogyan akadályozzon engem a munkában.

Délután mindig csendben van és aztán amikor lefekszem pihenni vagy végleg az ágyba - akkor újra beindul :))

2 nap múlva leszünk 27 hetesek.

A pocak már nagy - mindenki azt mondja, hogy nagyobb mint amilyennek ilyenkor kellene lennie. De engem nem érdekel, az a lényeg,hogy Beni jól legyen.

Egyre érdekesebb helyeken kezd el rugdosni.

Lent teljesen a szemérem csontomnál - ilyenkor mindig mondom neki, hogy fiam, neked még nincsen ott semmi keresni valód. gyere csak feljebb :)))))

Na meg ha a bal oldalamra fekszem akkor teljesen az oldalamnál is szokott rugdosni. Mit keres annyira oldalt??? Tehát lassan már bal oldalt sem fogok tudni aludni. :((

Alvással - evéssel semmi gondom egyébként. Pisilni néha 10 percenként járok :))

Pont tegnap mondtam az uramnak, hogy már alig várom hogy a fiunk otthon legyen velünk,hogy foghassam, érezhessem, de egyben kicsit szomorú is vagyok mert ennek a korszaknak is vége lesz egyben vele. Annyira szeretek terhes lenni, olyan büszkén mutatom a pocakom, olyan jó érzés hogy ott van bent a gyerekünk...stb. A világ legcsodálatosabb dolga terhesnek lenni, nem?

A hétvégén lesz a szobája festve aztán meg állítjuk össze a kiságyát meg minden mást.

Ma megyek függönyt nézni :)

Na most hirtelen nem tudom, mi más történt velünk.

Vigyázzatok magatokra és amint tudok majd jelentkezem. puszi mindenkinek.

2010. szept. 21. 12:32

Sziasztok!

És ha már a mosásnál tartunk!Ti milyen folteltávolítót használtok?

Nekem nem nagyon van olyan ami jó lenne(de ehhez az is hozzá tartozik,hogy nagyon olajos ruhákat kell mosnom).

9962. youlcsi (válaszként erre: 9959. - Kryszta05)
2010. szept. 21. 08:39
jó kérdés... kezdetben Áron csak bő fél órával később reagált a csokira, minthogy megettem... most már sokszor elég valami kajának az illata is, hogy megmozduljon... na nem nagyon, csak olyan finoman, ahogy ő szokott :)
9961. Kryszta05
2010. szept. 21. 08:35

Na majd megpróbálok utána nézni valahol az áztatás időben-persze ha addig Valaki nem tette meg.

Most megyek és csinálom-olyan izgatott vagyok de nem tudom miért...

9960. Manon (válaszként erre: 9959. - Kryszta05)
2010. szept. 21. 08:30

ezt én nem tudom sajnos, de nálam a barackra reagál ugyanígy :)

alig nyelem le az első pár falást máris rugdosnak hogy még még még :)

9959. Kryszta05
2010. szept. 21. 08:27

ez hihetetlen.->amint megterveztem a reggelit és elkezdtem enni a fiam majd kirúgja az oldalam...

tudtam,hogy szereti a halat de hogy ennyire???

Mennyi idő után jut le neki a hami?

9958. Kryszta05
2010. szept. 21. 08:24

fini a kakaóscsiga :)

nekem is bejön

9957. Kryszta05
2010. szept. 21. 08:23
köszi szépen.
9956. youlcsi (válaszként erre: 9953. - Kryszta05)
2010. szept. 21. 08:22

jó étvágyat!

én a hónapok óta szokásos kakaóscsigámat ettem :)

9955. Manon (válaszként erre: 9954. - Manon)
2010. szept. 21. 08:20
jó étvágyat hozzá :)
9954. Manon (válaszként erre: 9953. - Kryszta05)
2010. szept. 21. 08:19
Azta ez aztán a lakoma :)
9953. Kryszta05
2010. szept. 21. 08:19

Akkor neki is állok én is.

Előtte viszont benyomok a pociba egy kis reggelit:tonhal darabok pikáns zöldséges mártásban,trappista sajt,téliszalámis maci sajt és zsömi.

9952. Manon (válaszként erre: 9951. - Youlcsi)
2010. szept. 21. 08:13
:)
9951. youlcsi (válaszként erre: 9949. - Kryszta05)
2010. szept. 21. 08:10
ha már minden megvan, b.nőm szerint akkor kezdődik az igazi fészekrakó ösztön... amikor még a mosógépet is elrángatja az ember, és kitakarít alatta (persze minél nagyobb már a poci, annál nagyobb a késztetés erre), mert nehogymááá az legyen az egyetlen hely, ami kimarad... és majd megszóljon érte a látogató rokonság :D
9950. youlcsi (válaszként erre: 9947. - Kryszta05)
2010. szept. 21. 08:08

nálam már mosva, vasalva vannak a kisruhák.

kivétel még a bundazsák... na meg az egyéb textilek (pelusok, kifogó)

sztem nem koprai... én ha tehettem volna (mertem volna :)) akkor már nyáron megcsináltam volna :)

ja, jó reggelt.

9949. Kryszta05
2010. szept. 21. 08:07

A helye meglenne ,tehát nem ezzel van a gond.

Tökre unatkozok itthon egyedül.

A 2 kicsi oviba ,a nagy iskolába.

A festés,tapétázás,varrás kész.

Ahogy apám mondja:"rend,tisztaság,fegyelem" megvan.

Igazából ilyen unalom űzés kép kezdeném el a mosást.

9948. Manon
2010. szept. 21. 08:00

Szép jó reggelt :)

Kriszta szerintem nem korai, ha megvan a helye ahová tenni fogod elkezdheted szerintem :)

De ha te még várnál akkor várj, én már tűkön ülök mosás terén, ha már kész lenne a lakrész tuti mosnék, de így még várnom kell

Esetleg az áztatós dolgokat kezd hátha valamiből nehezebben akar kijönni a folt így azokkal úgyis bíbelődni kell:)

9947. Kryszta05
2010. szept. 21. 07:52

Jó reggelt mindenkinek!!!

Szerintetek nem korai a már meglévő babaruhákat kimosni meg a helyükre tenni?Már vagy 1 hete azon gondolkozok,hogy neki álljak e vagy ne.

Már kiválogattam azokat amiket áztatni,folt-eltávolítani kell de nem tudom mi legyen.

Képzeljétek ma megyek 4D UH-ra a Lollokhoz.Este még sikerült elérnem és mára 17:30-ra kaptam is időpontot.

9946. youlcsi
2010. szept. 20. 20:53

apukám mára elkészítette a pelenkázó szekrényt.

holnap megyünk, megvesszük a szivacsot, a pelenkázó lapot, az ágyneműt, a huzatokat, a cumisüvegeket, babaőrt... és a végére már csak a babakocsi marad... de azt mindenképpen szeretném a párommal megvenni... még akkor is, ha egyedül/anyuékkal rendelem meg.

9945. youlcsi (válaszként erre: 9934. - Vvicus)
2010. szept. 20. 20:50
:)))))))
9944. youlcsi (válaszként erre: 9935. - Edadf283be)
2010. szept. 20. 20:50

csajszi!

nekem 1/2-1/2-1 volt az induló dózis (a kórházban is ezt adják), aztán amikor mondtam, hogy ez annyira nem szedál le, akkor lett 1/2-1-1

igazából leginkább 0-1/2-1et szedek, mert így délelőtt tudok tenni-venni (takarítani meg hasonlók), de ha nincs semmi dolgom, beveszem a teljes dózist, amit a dokim mondott.

9943. youlcsi (válaszként erre: 9932. - Kryszta05)
2010. szept. 20. 20:48

szia!

nekem 25hetesen volt 63,8... azóta nőttünk, de hogy mennyit, nem tudom :)

2010. szept. 20. 17:44

sziasztok

köszi szépen a hasznos tippeket, meg is néztem az oldalakat, ha élőben is tetszeni fog akkkor az ikeás marad szerintemm, vagy még az elefániban hátha találunk jó árban valamit

9941. vvicus (válaszként erre: 9938. - Zita-anyus)
2010. szept. 20. 17:41

Áh, már nem megy a festés. Egyszer vagy kétszer veselkedtem neki, de szombaton este már kifejezetten kellemetlen volt ülni a földön, így marad az egész a férjemre.

Én biztos vagyok benne, hogy már 2 hónapunk sincsen. :-)

9940. Smuci76
2010. szept. 20. 17:34

Köszi mindenkinek az üdvözlést :-) Jó tudni, hogy nincs egyedül az ember lánya ezekkel a dolgokkal.

A cukorteszt az "fincsi" volt nekünk is. Mi csak előtte ihattunk sima vizet, a cukros lötty után semmit...brrr.. manó majd kirúgta a "ház" oldalát úgy méltatlankodott. A terhesség óta nem bírom az édességet igazán. 34 hetesen meg mehetek újra :-(

A mozgást nekem sem mondták, mi elmentünk Gyöngyösön sétálni, igaz majdnem elájultam :-)

Szül valaki közületek Gyöngyösön?

9939. Kryszta05
2010. szept. 20. 16:47
Oké, köszke a segítséget.Megyek a játszira .
2010. szept. 20. 16:39

Szia Vvicus!

Láttam Hanga babáról a képeket,csuda szépek lettek!Annyira örülök hogy ilyen szépen alakulnak veletek a dolgok!És neked már csak két hónap!Most azért egy kicsit irígykedek is ám......

A festéssel csak óvatosan,mert nem egy könnyű meló,én még mindíg próbálom kiheverni.

9937. vvicus (válaszként erre: 9936. - Kryszta05)
2010. szept. 20. 16:19
Megnéztem, a 26. hétre írja ez az oldal. Nekem mindig azt a hetet mondták méretek alapján, ami ezen az oldalon is szerepel, ezért merek ráhagyatkozni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook