2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Hello csajok.
Fos idő van továbbra is.
Edina, próbáld ki a canesten combit, vény nélkül kapható, 3nap, és elmúlik...egy időre...
Az a gáz, h kb. 1-1,5 hónap múlva megint előjön...
Legalábbis én így jártam...
Hétfőn megyek turkászhoz, csak mond rá vmi okosat.
Egy olajat kaptam erre a nyavajára a szülésznőmtől, de szart se használ...
Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól. Minden rendben van, a méhszájam szerencsére nem nyílt tovább. A baba a terhességi kornak megfelelő méretű, fejfekvésű, 1.07 kg, magzatvíz átlagos, lepény hátsófali. A fej átmérője 69 mm, a has körfogata 74 mm. Képet sajna most nem kaptunk.
A baba méretei alapján 27 hetes és 6 napos vagyok.
Viszont sajna a gombás fertőzésem továbbra is fennáll. :(
Legközelebb majd 5 hét múlva kell mennem.
Hahó! Van itt valaki? Vagy mindenki sétál az esőben?
A melóhelyen kell lennem, de szétunom az agyam.
sziasztok!
bár a gyakorlott jelzőt nem veszem magamra:))))
sztem nem árt, az első 3-4 hónapra. mi vettünk, kb 10.000ért, de én nagyon be voltam parázva, úgyhogy állandóan mérlegeztem. akkor múlt el a mérleg parám, mikor elkezdtem a hozzátáplálást.
viszont azóta a mérleg a 4. babát szolgálja ki, úgyhogy megérte.
Az a lényeg,hogy túl leszel rajta egy ideig.
Én is mindig azzal áltatom magam,de közbe olyan hamar elmegy az idő!
Hú, most végeztem a könyvespolc portörlésével. Utálom a sok könyvünket, állandóan lepakolni meg vissza :(
Most meg készülődhetek a dokihoz, szőrtelenítés, hajmosás...
Jobbnál-jobb programok :(
Köszi Bögre!
Sajna még mindig nem értem Magam utol. Remélem,hogy most már eljutok odáig,hogy elolvassam a naplókat. A bal kezemben az ínhüvelygyulladás még mindig nem múlt el. Így még lassabban megy a romeltakarítás.
Már nincs sok,de még mindig nem vagyok kész vele.(((
A jövőhéten kell mennem a Reumatológushoz. Ha más nem lesz,akkor marad a gipszelés.
Szia Ildi!
Nem rendeltem, hanem mákomra itt voltak vasárnap a baba börzén is ott vettem meg. Végül is a lényeg egy, onnan van!
Ha olvastad volna a naplómat benne van, leírtam. De mindegy elmondom.
Szóval roppant jó minőségű pelenkáról van szó, jó az anyaga! És textil kifogót is vettem tőle 2 db-ot!!! Az jobban felszívja a nedvességet fürdetés után, mint a frottír. Szerintem...
Szóval én meg vagyok elégedve és ajánlom mindenkinek!
Sziasztok!
Szotyi!
Tatán a szobámban én is sütőporral irtottam ki a hangyákat. Pici mellett mással nem igazán lehet.
Ma megint kell mennem vérvételre. Ha ez jó lesz,akkor nem kell inzulin.
Bögre!
Megrendelted már a pelust? Kíváncsi lennék a minőségére. Ha tényleg jó,akkor onnan rendelek én is.
Nekem is pocsék a hangulatom. Nem vagyok édesszájú,de már hiányzik az édes íz. Az édesítőszeres dolgokat meg nagyon utálom.
Az esküvőn is csak azt a pogácsát ehettem meg,amit magamnak sütöttem.
jaj, igen, én is aludnék egész nap...ehelyett hangyákat írtunk a konyhában, az ablakpárkány alatt vhogy bejöttek, a padlón meg ugye mindig akad 1-2 rejtett morzsa Matyi jóvoltából...
viszont nem tudom vegyszerezni a padlót, mert felnyalja a kölök. most vki mondta hogy ha sütőporral szórom, kenem be, azt utálják hangyák. egyéb tippetek van esetleg?
Pólika, király az a gatya...abban a Bartókos boltban vetted?
csak az a baj, hogy Matyi nekem tavaly januárba úgy kinyújtotta, meg aztán a tesóm is a kölkével, hogy mostanra itthoni játszósra degradálódott. úgy néz ki max két végstádiumos pocakot bír eredeti fényében:)))
na, remélem jó lesz a szülésfelkészítő. majd számolj be csütörtökön, remélem összefutunk.
Sziasztok!
Én majdnem tízkor ébredtem fel!
De úgy érzem az egész napot végig tudnám aludni.
Sziasztok!
Ma reggel megint 9 után keltem. De legalább végig alszom az éjszakákat, már 4-5 napja...
Sikerült felporszívóznom, a hasam keménykedett :) vagy inkább Petra volt?
Na mindegy, főzök ebédet és döglök, mert az időjárás nagyon pocsék, megállás nélkül esik az eső, és június 1. van!
szotyi ma ugyanaz a gatyám van rajtam, amiben a kép készült rólad, a lila csíkos :D
a törpéd jól rámozdult a csokikára. az enyém is bírja a kakaót. tegnap este mozgott vagy 2 órán keresztül, azt hittem sose áll meg. :)
+11 kg-nál tartok :(
ma megyek a János kh-ba szülés felkészítőre, kíváncsi vagyok.
nem, sokkal hisztisebb vagyok:DDD
a röntgenszemű rajongótáborom lányt jósol, csak az apósom mondja hogy fiú lesz.
én csütörtökön megyek a turkászhoz....nincs túl sok kedvem
jó reggelt!
csodás napunk van. booááááááááá.
raktam föl pocakfotót az adatlapomra:DDDD