2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
sziasztok, nem nagy a baba, pont jó. Aszonta a doki hogy egy baba a 38-ik hétre már "készen van", onnantól a méhlepény már csak meszesedik, öregszik, és nincs értelme hogy még 2 hétig kínozzon a vizesedés. onnantól már hízni se hízik. császárnál nem szokás kivárni a 40 hetet.
most visszarendelt 3 hét múlvára, akkor megnézi mi a helyzet, és ha változatlan akkor előjegyez.
3 hét múlva lesz még labor, NST, egyéb.
Sziasztok!
Én is aug.ra vagyok kiírva.19-re.Van még vki akkorra?
Még korábban írtam egyszer-kétszer, de alig van időm rá.Van egy 18hós lányom s most testvérbabakocsit kell vennünk.Ha vkit érdekel quinny buzz kocsi az írjon bátran smonik29@gmail.com
Nem tudom ki hogy van a terhességgel, nekem eléggé feszül a hasam alja s gyakrabban fájdoál, az első sokkal jobb volt,tény, hogy állandóan emelem a gyerkőcöt,de ezt nem tudom másképpen csinálni.Még ugye peluscsere vagy csak simán az ölembe akar mászni most hogy mondjak nemet...
Sajna kemény diétára kell fognom magam, már 13kilónál járok...
Miskolcon fogok szülni a Semmelweisben, ha vki szintén írjon!
Szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok!
Pólika!
Tudom,hogy hülyén hangzik,de kérd meg a Babócádat,hogy forduljon meg.
Az enyém szót fogadott,amikor megkértem,hogy rugdossa ki a vesémből a köveket. Napokig fetrengtem a fájdalomtól,mert folyamatosan a vesémet rugdosta. A párom meg röhögött rajtam,hogy én akartam és bírjam ki.)
Én az elejétől megbeszélek vele mindent.)
sziasztok!
Pólika, drukkolok, hogy beforduljon!!!! még simán lehet. és akkor most hetente kell járnod csekkolni,hogy mi a helyzet? amúgy jól érzed magad?
Sziasztok
Pólika,de miért hozzák előre? Nagy a baba?
hát lányok én lehet hogy júliusban szülök. ha a köv 3 hétben nem fordul be a bébim akkor előjegyeznek július 20-ra császárra, aug 3 helyett.
amúgy a baba jól van, 8 centi a koponya, kb. 1.6 kg és mint mindig most is házibulit tart :)
sziasztok!
hát nekem a lidl-s babacuccokkal nincsenek túl jó tapasztalataim. legalábbis a pelenka nagyon gázos minőségű.
szoptatós melltartóból nekem egy ilyen olcsóbb volt, de csak kényszerhelyzetben hordtam, mert nagyon kényelmetlen volt. márpedig, főleg az elején nagyon fontos, mert iszonyú érzékeny a mell. meg hát éjjel-nappal hordod. szóval én inkább kevesebb (2-3 darab) de nagyon jó (thriumph) melltartóval működtem, tervezek működni. ez 4ezer vmennyi, de jó sok mosást bír.
bocsánat ha hosszú voltam.
Tataci, én kiváltottam a csomagot, van benne aventes tejgyűjtő pohár, meg cumi, ezek miatt talán érdemes.
A kismama melltartónak ott jó ára van ,mindenhol ahol eddig néztem baromi drága.És hát szerintem nem egy kell majd belőle.
Csak ki tudja milyen minőségű!
Sziasztok kismamák!
Én ugyan csak szeptember 6-ra vagyok kiírva, de ki tudja mi lesz belőle...
Szeretném megkérdezni, hogy átvette-e már valaki a Felicitas csomagot? Van benne valami érdemes, vagy csak azért ne buszozzak be a városba?
Simán tömnek fogat.
Nem lesz semmi bajod.
Kevesebb érzéstelenítőt kapsz- de az különben is helyi csak.
sziasztok!
ok, Pólika, még meglátom megvárlak-e, elsősorban Matyikedv és időjárás-függő.
Marcsi, nekem tömtek fogat terhesen, inkább az injekció kérdéses, de van olyan fajta is, amit simán lehet.
Sziasztok!
Ilyenkor betömik a lyukas fogamat? Mert mintha fájna, és félek, nem ártana a tömés a babának??? Tapasztalat? Valaki?
Hello!
Hát nagyon jó lenne, ha a hétvégén jó idő lenne, mert megyünk Siófokra kétnapos bulira baráti társasággal. :)
hello csajok.
idő fos még mindig... remélem hétvégén bejön a jó idő, amit ígértek.
én csak bikinivonalon szoktam borotválkozni, de az még egész könnyen megy :D majd ha már nem tudok alkotni, apa kezébe adom a borotvát :D
Sziasztok!
Reggel itt is kisütött a np, de most ismét borús...
12 körül indulunk a baby shopping körútra, remélem mostmár tényleg mindent meg tudunk venni...
Szép napot mindenkinek!
nálam detto... halljátok a mai borotválás.... kád tetején állva, mandínerből! :) aztán ellenőriztettem a férjemmel a végeredményt.
Szotyikám, én ma 18:00-ra vagyok és szerintem nem is érek oda hamarabb. ha megvársz megvársz, ha nem nincs harag. rád bízom.
Sziasztok!
Itt a reggeli napsütés nem tartott sokáig, már be is van borulva. :(
Ma délután fodrász lesz a program, már lassan egy fél éve nem voltam, most már itt a legfőbb ideje. Remélem nem akkor fog szakadni az eső.
Sziasztok!
Mi a telken vagyunk. Szerencsére itt süt a nap.)
Szép napot kívánok mindenkinek!
Jó reggelt Mindenkinek!
már megint borús:((( tegnap pedig mintha a napot láttam volna....
este megyek dokihoz, telefonon annyit mondott, hogy a cukros leletem rendben van, de pontosabbat, nem. de ha rendben van, mindegy is.
Pólika, sztem megvárlak akkor 3/46körül.
Edina, basszus, ezt nem tudtam. akkor lehet hogy nekem a kedves hozta, tudod, ő állatorvos, mindent kiadnak neki a patikákban.
remélem mindenki jól van!
Sziasztok!
Hazaértem épségben a csavargásból. Kellemesen elfáradtam. Tök jó volt dumálni a barátnőmmel, csinált fincsi kapuccsínót és kaptam egy rugdalózót ajándékba tőle. Tök ari sárga fehér Micimackós. 62-es méretű, remélem jó lesz majd a tökmagnak.
A töki amúgy egész nap nyugton volt, úgy látszik ha rohangálok, akkor az nyugtatja. :)
Bögre! Szavaztam a blogodra! :)
Szotyi! Sajna recept nélkül nem adnak hipermangánt a patikába.