Köszi csajok!Elég lesz!Olyan szar,mintha veszekednétek!Persze tudom,hogy igazatok van!!!Maximálisan!De ez majd vagy így lesz,vagy nem.Én már nem hiszek...És ideges lettem..Lehet hogy elmegyünk párterápiára.Peti össze van zavarodva.Nem csodálom amúgy.Amit még nem tudtok,hogy 19 éves...Már nem titok többé.Hátha így már érthetőbb számotokra is a viselkedése...
Olyan jókat röhögök itt magamban...Petin,hogy idemerészkedett az oroszlán barlangjába!Most kapja..
Nembaj,nekem is fájt,és fáj még,és nem is tudom hogy fog-e nem fájni valaha!De próbálom megérteni Őt is...A helyében én is megijedtem volna,csak nem ennyire...:(Na mindegy,zárjuk le ezt,mert nem ide való!Ez az én fórumom,mármint a miénk,úgyis tájékoztatlak majd Benneteket a fejleményekről.
Azért remélem,hogy augusztusban majd Ő FOG ÍRNI NEKTEK ARRÓL,HOGY MEGSZÜLETETT A CSÖPPÜNK,ÉS IMÁD MINKET,ÉS MINDEN RENDBEN VAN MINDENNEL!!!
Ezt elsősorba neki kell és tettekkel bizonyítanod! És ne várd hogy azonnal higgyen neked mert a bizalomhoz szerintem már idő kell! Kívánom hogy boldog legyen nagyon!
Őszintén a saját bevallásod szerint, Te megbíznál magadban Vercsaszy helyében?
Szegényt sokszor bántottad és a legrosszabbkor hagytad egyedül. Ideges volt, és az idegtől a kettőtök babája is elmehetett volna. Remélem ezeket felfogod!
Hála Istennek erős babaés élni akar!!! De ez nem a Te érdemed!
igen annyi a linket kicsit lejjebb találod! Én náthár a a Sinupret szirupot ,cseppet ajánlom gyóógynövényes hatékony és kismama is szedheti sőőt csecsemőnek is adható! Én milánnál használtam és késöbb neki is miután megszületett :) 100ml 1800 az 50ml-es 1200 de nem jár le tehát szerintem a nagyobb jobb