Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
na megszabadultam a jeti szőrtől. NEM EGYSZERŰ MUTATVÁNY, INKÁBB MÁR CSAK TAPOGATÓZTAM ALUL. Ti hogy oldjátok meg?
ÚÚÚ most csináltunk pocis képeket.Mindjárt felrakom
Mondjuk a 4D-ből sem sokat láttunk, mert a méhlepénnyel betakarózott. Folyamatosan szivatott minket :) A 22 héten biztos többet lehet már látni belőle, de legalább megnyugodtam, hogy jól van.
Lánykák én is lassan csicsiss, bár még megvárom a zuramat!!!:))
Remélhetőleg hamarosan hazaér!!!
Jaj de jó neked!!!
Mi biztosan valahogy a 22-24. hét között megyünk majd Baba mozira!!! :))
Remélem jövőhéten a mienk nem zárkózik el előlünk...
megyek alunni, nagyon álmos...szép hétvégt, azért sztem még reggel benézek..
jóéjt!
Szia!
[link]
szerintem itt mindent megtalálsz
megyek ideengedem apát
vasárnap leszek megint vigyázzatok a tökmagokra és magatokra is
fürcsizek helyettetek is
puszi jó éjt
nem ám elfelejtetek:(
Hahó csajok!
Nem bírtam tovább, ma elmentünk Apával babalesre.
Olyan cuki volt! Persze az arcát takarta és a lábait összefonta nehogy meglássuk... De olyan jó segge van mint az apjának, tehát biztos fiú... :)
Már 2 cm a talpacskája. Folyamatosan táncolt, aztán fél óra múlva nem bírta tovább és bealudt :)
Igazából ezeket a védőnődnek kellene elmagyarázni.
Az enyém mondta, hogy ha megkaptam az eredményt, menjek be a rendelőbe és megnézi meg elmagyarázza,hogy mi micsoda és hogy jó e???
nem hasonlítani akarom csak az értékhatárokat mert csak a kezembe nyomták a papírt és nem mondták hogy jó vagy mi van
Nem afp hanem down kór.Nem tudom mennyi a normális értékhatár.Vannak itt MoM meg PaPP-A meg szabad HCG és azt sem tudom mik ezek
Szinnám de minden baba más, nem kell ezeket a hasonlításokat csinálni mindig!
:)
Köszönöm lányok fogok is jól mulatni:)
az afp eredménynek nem néztem utána a neten, mert több helyen hallottam, hogy ha 0,7 és 2,5 között van az érték akkor az jó. Illetve a védőnő is megerősített ebben :)
Jaj szinnám, hát érezzétek magatokat nagyon jól!!!
Mi 1 év múlva is megyünk, ma igényeltük meg a cafeteriát megint, javarészt üdülési csekket!!! :))
olyan oldalt tudsz ahol a down szűrés eredményeit tudnám megnézni?
én sem leszek hétvégén.megyünk wellnessezni
Én a háziorvosomhoz nem járok...Utóljára nem is tudom mikor voltam ott...
Az üzemorvoshoz járok, de oda is havonta, mert meg kell hosszabbítani a táppénzemet mindig!
jáj, ti voltatok már a háziorvosnál? én ellinkeskedtem.
mondjuk először és utoljára akkor látott, mikor másfél éve voltam ezen a kötelező vizsgálaton.
Szombaton én sem leszek. Anyukáméknál vagyok! Vasárnap leszek! Bár délelőtt skypolni fogunk a sógornőmmel, addig még be kell üzemelnem!
hétvégén megint nem nagyon leszek. megyünk Fehérvárra. de legalább meg tudjuk nézni a kiskutyikat, úgy néz ki az a 6 megmarad. meg eszem anyukám vasárnapi főztjét:)))
nincsmit. állandóan ezt bújom ha van új adat :)
találtam egyet bögre.igaz nem részletes de olyanok vannak rajta amik nekem a papíron
További ajánlott fórumok: