Megmondom őszintén engem nagyon bánt és igenis akarok vele foglalkozni.Mert az ilyenek azt élvezik ha bánthatnak valakit.És mi van ha egy olyan kismamának ír aki nem olyan vehemens mint a csajok?Az meg be is depizik tőle.Szerintem nem kéne hagyni.
Hát most az van, hogy van egy nagyon jó barátja a SOTE II-n (nem tudom ki az, nevet nem mondott), és nekem fel sem ajánlotta, hogy szüljek nála, hanem mikor rákéreztem a szülés kérdésre, akkor mondta, hogy Ő magánkórházba dolgozik, és majd egy nagyon jó barátjának "átad" szülésre. Azt mondta, gondoskodik róla, hogy jó kezekben legyek, császáros leszek mindenképp. Úgyhogy most ez a helyzet.
Köszönöm Szocsi megvagyok.Bár ez a gyógyszer eléggé kiüt.Egész nap remegek tőle meg úgy ver a szívem hogy majd kiugrik.És ráadásul még mindig rendesen keményedek de nem merem felemelni az adagom mert így is olyan vagyok mint aki most jött ki az elvonóról.Majd meglátjuk pár nap múlva.
Ne haragudj, hogy nem küldtem el az e-mail címemet, meg nem is írtam vissza, csak közbe sikerült letölteni, és rá is írtam. Na de képzeld, mp3 formátumú volt, és audioba kellett volna.
Úgyhogy indulás előtt nem sokkal töltöttem le egy progit, átkonvertáltam audioba, és akkor így megírtam a cd-t.
jaj Mese, én is kérdeznék tőled. a fiúk mennyi idősen tanulták meg kifújni az orrukat? már úgy úúúúútálom az orr-porszívózást. tegnapi béna napomon, mikor már végeztnk és vittem volna ki, szarul tartottam a szerkezetet és Matyi egész termése az ölemben landolt boáááááááá