2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Én lekopogom, nekem még semmi bajom. Jól alszom, nem keményedek, nem kell állandóan pisilnem stb. :) Persze ez még változhat. :)
Én is kívváncsi vagyok mit mond este a dokibácsim. Nekem először fejvégű volt, aztán csücsült, legutóbb pedig kereszeben volt. Most úgy érzem kirúgja a bordámat.
Ti nem szoktatok olyat érezni, mintha a méhszájatokat rugdosná vagy böködné?
Jó reggelt mindenkinek!
Na mi volt hétfőn, Brigi? Jól vagy?
Szia!
Végre egy sorstárs... Nálatok is farfekvésben? Nálunk mindig így volt a kis gyagyás, már 21 hetes kora óta. Az oldalakat váltogatja meg talán mostanában mocorgósabb. Gondolom még Te is bízol a szerencsés megfordulásban...
Sziasztok csajok!
Tegnap este olyan munkát csinált a pocaklakónk... mindig a jobb oldalamon van a baba, farfekvéssel. Mintha kitámasztotta volna magát és nyomta volna ki jobbra az egész testét. A feje a bordám alatt... azt hittem kimászik. Kezd egyre drasztikusabban pozícionálni.
Hali!
Lassan már csak a panaszokból állunk ki, ha megfigyeltétek. Görcsök, keményedések, álmatlan éjszakák, hasmars ... Már a végén lehet megváltás lesz a szülés:)
Háziállatok? Neünk szerencsére csak halaink vannak egy szerény kis akváriumban (140 liter), most telepítjük át őket egy kisebb akváriumba, mert 7-en vannak és lassan csak 2 naponta találkoznak:). Remélem nem viseli meg a lelki világukat:))))
Jó reggelt mindenkinek!
Nekem sem volt túl jó éjszakám,már pár napja hasmenésem van:SValószínűleg már nem bírja a gyomrom a tejszínes ételeket:(Legalábbis remélem,hogy csak ennyi a probléma!
Nagyon édes lehet a kiskutyus:)
Jobbulást neked!
Szép jó hajnalt mindenkinek! Nem tudok aludni :S
keményedik a hasam (már tegnap is) pedig nem terhelem magam, meg szedem a magne B6ot is :S
látom kutyusos téma volt tegnap. Én egy hónapja kaptam egy beagle kölyköt :) most lesz fél éves....szóval már annyira nem picurka de még baba :) ő kint van ugyan az udvaron, de állandóan igényli, hogy foglalkozzunk vele.... és még nevelés alatt van (azért már elgondolkodtam sokszor, mit fog csinálni a babakocsival kint) :) de remélhetőleg addig meg lehet nevelni ...
Nagyon klassz:)
Egyben elegáns és sportos is!
Sok tárolózsebbel,tágas és nagyon jó az anyaga, szerintem vízlepergetős..de ebben nem vagyok biztos!
A tolókart lehet két irányból is tolni és a magassága több fokozatban állítható!
Ez jó, mert mi nem egy magasak vagyunk a férjemmel és ami neki jó az nekem magas:)
Rendelni akarod vagy személyesen megvenni?
Tudok ajánlani weboldalt..ahonnan mi is rendeltük!
nem mindenhol egyforma az ára..hogy miért nem tudom!
Nállunk egy kis keverék van,meg egy kb 40 kilos akita!
A kicsivel nagyon jól el van Dorka,nagyokat játszanak,bár vele vigyázni kell,mert annyira szeles még,hogy a nagy játék hevületében sokszor előfordul,hogy el sodorja vagy fel löki Dorkát!
A nagy csak hűségesen kullog a nyomában,egy percre sem téveszti szem elől,nyaranta az utazó ágy mellett őrizte Dorkát ha épp benne aludt,vagy játszott!
Most meg folyton ott liheg a nyakában,Dorka már löködi el a kutya fejét,mert néha már zavarja is,hogy folyton követi a mindenhova!
Ő sosem bántaná Dorkát és ha úgy alakulna meg is védené akárkitől!
Ezzel semmi gond(SZERINTEM!), hogy a kutyus volt a bébi eddig. Nálunk is. Sőt, most is azok.
Csak el kell fogadtatni velük, hogy lesz egy kis Mauglijuk, akit bizony nem ártana szeretni:-)
Pihenek...köszi!
Tegnap délután fájt picit a hasam, keményedett de nem görcsöltem. Pedig szedem a Magnerotot.
Ma elég volt a vásárlás, a végén már úgy mentem , mint egy kacsa:)