2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
eddig rám sem volt...
amióta elkezdett nőni a hasam, egyre balekabb vagyok, vagy egyenes arányban megy el az eszem, ahogy nől a hasam...
múltkor annyira elbambultam az utcán, hogy nem vettem észre, hogy a kutyák kibújtak valahogy a hámból, és tartom a pórázt, mint valami elmeroggyant...
majd igyekszem:-)
nem is én lennék, ha valami marhaságot nem csinálnék...
Hát nekem sejtem mitől van. Szabolcsnak, a férjemnek nem is mertem mondani. Reggel, mikor leugrottam a futópadról, elmentem zuhanyozni, és valami iszonyat balek módon megcsúsztam és azóta a lábaimtól kezdve a derekamig, az egész hasam görcsöl. De olyan, mintha izomhúzódásom lenne....
vááá, olyan balfék vagyok...
Sziasztok!
Olvastam, hogy másoknak is rossz napjai voltak, vannak mostanság.
Én sem tudom, hogy mi volt velem tegnap, de egész nap keményedett a hasam, meg tök furcsán fájt, egészen lent. Így még nem is fájt soha. Nem tudtam csinálni semmit, mert ha megmozdultam, már rosszul voltam. Csak ülni, vagy feküdni bírtam. Lehet, hogy valami front, vagy fogalmam nincs.
Ma már kicsit jobb volt.
Igen..írtam nekik mailt!
kiderült, hogy a vállalkozó aki a kerekeket csinálja kifelejtette a pót féket a csomagból..elnézést kértek érte (pedig nem az ő hibájuk volt) és küldték is..holnap megkapjuk!:)
Vannak üzletek ahol az eladók azt képzelik magukrók ők ott valakik..egyszer már beszóltam egy ilyennek, hogy ő van értem és nem fordítva..ezért legyen szíves kitolni a popóját a pult mögül és mutassa meg amit kértem!!
Még neki állt feljebb, hogy szólni mertem..na azóta már nem dolgozik az üzletben!hozzáteszem nem miattam..volt több vásárló is aki panaszkodott rá és ezt a főnöke megunta!
Ja, dokim is mondta, hogy ne keljek fel. Borzasztó. Félek is, holnap megyek fel pestre és addig félek, hogy mi az isten van.
Babakocsi-buli nálunk még visszavan. Hétvégére tervezte a férjem, hogy egy kis baráti összeröffenés mellett bontjuk ki:-D
Patrisa, pihizz sokat, meg egyél magnéziumot!
Zsuzska, ezek szerint sikerült beszélned valakivel babakocsiügyben. :-)
Hát mi tegnap sem lettünk sokkal okosabbak babakocsiügyben.
Voltunk a Bergonban. Volt már ott valaki? Még egy olyan bunkó nőt, mint aki ott volt. Az egész üzletben senki nem volt, csak ő beszélgetett egy fickóval. Meg sem kérdezte mit szeretnénk. Mikor kérdeztem tőle, flegmán válaszolt, és közölte nézzünk szét. Semmi segtség. Ki is fordultunk az üzletből.
Viszont vettünk két tündéri rugit, meg bodyt, ágyneműt, zenélő forgót, egy kisplédet és egy frotír kifogót :-)
Pihenj amennyit csak tudsz!
Keményedik is?
Nekem egész jól alakult a napom..megoldódott a babakocsi problémánk is..kimaradt a pót fék a csomagból, de már pótolják és holnap küldik!
Hello Csajok,
mizujsi veletek? remélem jobb napotok van, mint nekem. egész nap fel sem tudok kelni. görcsöl a hasam, de nagyon....
Olvastam a keményedéseidet, nem lehetett semmi... Szerencsére nekem még ilyen nem volt, de a hasam teteje szokott keményedni (üléstől).Igazából lehet az nem is a méhem, hanem valami izom(!!!), ami tartja a hasam. Legalábbis így jobban hangzik...:)
De ugye már minden Ok?
Hali!
Mi ezt választottuk, de már írtam is régebben, hogy nem volt egyszerű, mert nálunk minden bútor sötét, még a parketta is. Nem akartam berakni egy világos kiságyat... Egyenlőre komód és kiságy lesz (komódba beleférnek a kisruhák is, meg remélem a babápolási cuccok is). A kiságy teljesen fából lesz (70X 140-es matraccal)és a komódnak a látható részei. Így 70 000 Ft.
és ha esetleg nem a bababútorok között nézelődsz?? nekünk pl nem lesz bababútor, mert a hálóba lesz a picur, és csak kiságy fér be, öltöztetővel
+ az egyik szekrényben szorítok helyet a kisruháknak
aztán meg, ha megörökli a szobát, már rendes bútort fogunk venni neki, akkor is, ha még csak 1éves lesz
már itt tartunk... :P
sejtettem, h erről lehet szó, mert ugye írtatok már itt is róla, de azért ijesztő volt egy kicsit, eddig naponta 2-3x fordult elő egy kis keményedés.
na, meg persze, látnotok kellett volna a párom arcát! :)
akkor esetleg az ágyat kéne lefesteni fehérre. már ha van rá időd, vagy kedved.
egyébként a retz-ben hétfőig minden raktáron lévő bútor féláron van, nézzétek meg hátha találtok valamit.
Húha,nem semmi!Akkor gondolom jól megijedtél!
Pont tegnap olvastam valami olyasmit,hogy egy bizonyos keményedés normális,mert a szervezet már gyakorol a szülésre...
Én is érzek mostanában furcsaságokat.Nem tudom,hogy ezek méhösszehúzódások vagy mik lehetnek...Mintha belenyilalna a méhembe v hüvelyembe a fájdalom.Elég nehéz megfogalmazni...