2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Jaaaaaaaaaaa :))
Kérdezek egyet. A Te fórumneved az Imola névből való...? Csak mert ha lányunk lett volna (lenne - van még 5% lányunk :)) akkor Imola lenne. Férjemnek azért tetszik, mert egy forma1-es pálya :)
Nem ám, úgyhogy most éri meg műfogsort, meg aranyfogbeültetést csináltatni :))) Hajrá mindenkinek! Később már drága lesz.
Érzem én is napi többször a babamozgást kb. másfél hete, de nekem nincs pillangószárnyas érzésem (gondolom egyénfüggő és babafüggő). Nekem olyan, mintha ugrana bennem egyet-egyet a Manó, ha ráteszem a kezemet kcisit hullámzós érzés. Férjem is elkapta egyszer :)) Apuja után János (Janika) nevet kapja. Inkább ne írjatok véleményt a névről, mert sokan szó szerint kinevettek miatta, mivel most nem divatos név. A János mellé szeretnénk még egy keresztnevet, vkinek vmi jó tippje? :)
Hűűű micsoda verda! :) Mennyiért dobálnak egy ilyet ha nem titok?
Mi kapunk sokmindent kölcsönbe, 2 helyről babaruhákat (ráadásul kisfiúsokat), 2 kiságyat (egyik anyuéknál lesz), egy etetőszéket. Ennyi volt eddig a felajánlás :) Keresztfiam a Picúr születésénél még csak másfél éves lesz, úgyhogy babakocsit vélhetően még nem fogja tudni nélkülözni, nem tudom külön van-e a mélykocsi....
Szóval ennyivel is kevesebb kiadásunk lesz, nagyon örülök. Így is kell még sokminden.
Készítsd majd be, látható helyre, hogy lássa mennyire komolyan gondolod:)))
Fogdoki??? Nekem is mennem kéne...de, van egy olyan érzésem, hogy mivel kötelező, biztosan találna valamit, akkor is ha nincs is baj, csak fizessek...valahogy az autószerelőknél és a fogorvosoknál mindig van egy ilyen érzésem.Pedig régóta ismerem és mégis...
Én ezt a témát a férjemre bíztam-ha a lakásban valahová tud még könyvespolcot varázsolni, akkor tegye-bár így is elég szűkösen vagyunk. Még nem állt elő a drága semmilyen ötlettel.
Első időszakban a hálószobában lesz mellettem a kiságy-bár itt sincs túl sok hely, de ezt találtuk ki, aztán ha már nem szopizik Andris, kikerül a szobájába. Addigra remélem elrendezi a könyveit apa, ha nem, jövök én a zsákkal :-)
Nekem egy szavam sem lehet, a férjem kiveszi a részét a házimunkából rendesen. Ha kell elmosogat, mióta kismami vagyok ő takarít, vasal.
Csak hát az imádott könyvei, azoktól nagyon nehéz megválnia :-)
Mondjuk eredetileg későbbre terveztük, de ázott a fal,ezért kénytelenek voltunk tenni valamit. Ha pedig már úgyis feltúrták a lakást, akkor gondoltam egy füst alatt ki is kéne festeni,és akkor nem kell többet kirámolni, berámolni.
Szeretnénk majd valami aranyos rajzocskát a falra, valamelyik meséből, nem tudjuk még honnan, állítólag lehet kapni, matricákat is.Majd megnézem, milyen lehetsőégek vannak.
A második baba elött, - mert szeretnénk - mi is nagyobb lakásba kell, hogy menjünk, mert itt négyen már nem fogunk elférni. Majd meglátjuk, hogy alakul az életünk, így válság idején...
Sziasztok!4!
Leírom,hogy én mit éreztem a mozgással.Mivel nekem a dokim a 12.héten még hüvelyit csinált ezért a másik kezével a pocakomat nyomkodta.Kértem tőle fényképet,de a babó annyira mozgott hogy nem sikerült elkapni.Ezért az én kezemet tette a pocimra.Na itt éreztem előszőr.Kérdeztem,hogy érezhetem e és azt mondta hogy ő is érzi.Persze ő irányította a kezem.
Azután éreztem ritmusos lüktetést.A dokim azt mondta erre hogy ott lehet a köldökzsinór és azt érzem.Utána folyamatos bugyborékolást lehetett érezni ezt a párom is érezte,viszont egy hete meg már a mozgást is érzem.Igaz nem folyamatosan,de napról -napra jobbanOlyan érzés nekem mintha a hasamat belülről nyomkodnák.De jó érzés.Már én is nagyon várom hogy intenzív legyen.
Bocsi,hogy ennyit írtam csak nekem mindig a pocakomon a kezem,mindig Őt figyelem.Már van neki horkolós macija is amit ha a pocakomra teszek,akkor megmozdul.
Nem dehogyis, megértem. Csak picit rosszul esett, hogy még egy hét után sem válaszol, mellette voltam vele a kórházban. Remélem, nem tűnt el örökre és majd szépen összeszedi magát.
Babaszoba...nálunk faltól falig, padlótól plafonig tele van a kedves férjem könyveivel. Max. az íróasztal fiókjában férne el a gyerek :-) Már megfenyegettem, hogy én fogom bezsákolni a könyveit, ha nem teszi meg magától. Egyelőre füle botját sem mozdítja a kedves apuka...
Pedig szívesen megnéztelek volna munkaközben!:o)Kiváncsian várjuk a pocakos képeket!!!
Biztosan ír majd Pözümi!
Én direkt nem akartam, hogy az arcomat megmutassák, mert sokan még nem is tudják mi a helyzet. Nem szeretném elkiabálni, ezért az i..-re sem tettem még fel pocis képeket, majd néhány hónap múlva.
Én az i..-en próbáltam Pözüminek írni, mert oda be szokott jelentkezni. Hátha...
Eddig kiírtram az oldal nevét, de lehet, hogy reklám ezért inkább most nem, úgyis tudjuk miről van szó:)
Szerintem még nem igazán heverte ki ami történt és nem biztos,hogy velünk akar most lenni.Remélem nem haragudtál meg rá amiért nem válaszolt,ahogy itt megismertem biztosan válaszolni fog,csak időre van szüksége.
Jól vagy Ancsa?Fájdogál még a pocakod?
Én is láttalak!Édi volt a kicsi!:o)Mutathattak volna Téged is!
Nekünk még hálóként funkcionál a babaszoba,majd a nyáron megcsináljuk.
Pözüminek írtam régebben,de azóta nem volt hoxázni,így nem olvasta el és nem is válaszolt.Hiányzik nekem is.
monstro: aranyos vagy:)
n. meli írtam vissza!
Lányok ti a babaszobákkal, hogy álltok, készítgetitek már, vagy még korainak találjátok?
Mi most kiürítettük a mi hálószobánkat, mert az lesz a babaszoba, úgyhogy nagy rendezgetésben vagyunk. A hétvégén ki is festették szép halványsárgára, gondoltam legyen valami vidám kis színe. Berendezni pedig július körül fogjuk, ha már nem dolgozom, több idő jut vásárolgatni, meg rá is érünk a fiúk állítólag úgysem sietnek kibújni!:)