2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Babianyu, mi a 17. héttől tudjuk, hogy kisfiú, és a 26. héten neveztük el. Addig nem találtunk olyan nevet, ami mindkettőnknek tetszett.
Aztán végül kikötöttünk a Balázsnál. Örülök, hogy végre van neve.
Majd ti is kiegyeztek a végén. Fő, hogy másokat ne nagyon kérdezzetek meg, hogy mi legyen a neve, mert az hosszítja a folyamatot :)
Ezt már én is felhoztam apának de az volt a válasz hogy ne máááár.és hogy fogjuk szólítani a te neveddel vagy az enyémmel.
Pfúúú én már kész vagyok ettől.Mindig mindenki kérdezi hogy fogják hívni?mi meg még nincs neve.Erre úgy néznek ránk mintha két fejünk lenne.Ja azt már mondtam hogy akkora a hasam mintha mindenórás lennék!?Még a dokim is meglepődik mindig mikor meglát!Na ezért csodálkoznak,nemsokára megszületik és nincs még neve?kérdezik
ha 2 neve lesz:
1 et te választassz 1-et a párod:)))
Már mi is beszéltük hogy a végén 4 neve lesz a kicsinek!:)
Ha lehet senkivel sem akarok kiszúrni.Talán meg állapodunk addigra!
Jújjjj!Az elég nagy kiszúrás lenne apával.:)))
Habár ha jobban meg gondolom....:))
fiút nehéz is:)
mi a 30. héten találtunk nevet de már a 18.on tudtuk, hogy fiú lesz
Nekem az Ádám, Dávid tetszett mivel a családban volt már: Balázs, Bence, Ákos
a páromnak meg dániel amitől rosszul voltam
Így Kristóf lett:))))))))))))
Sziasztok!
De jó Neked hogy Ti már ezt is kitaláltátok.Mi még mndig tipródunk hogy mi legyen.Nem tudunk dönteni.Ami Nekem nagyon tetszik az apának nem ,ami meg apának tetszik attól meg én vagyok rosszul.Hát így nem tudom mi lesz...
Az én kislányomat Vivinek hívják!:)
nyugodtan írd ide a neveknél rövidíts:)
hátha mi is tudunk hozzászólni
Sziasztok!
Találtam egy babakelengyés listát és kiegészítettem a saját tapasztalataimmal,márkanevekkel.Ha esetleg érdekel vkit,segíthet vkinek,szívesen elküldöm,de inkább priviben nehogy reklám legyen.
Imo!Inkább Emese legyen!
Megvan a babánk teljes neve végre, bár nagyon nehéz volt, mert férjemnek egy általam felkínált név sem tetszett. Mondtam neki, muszáj ebből választania...:) Így lett a név János Márk. + egy jó gyakori vezetéknév :)
Imo, ha esetleg ezt is beírnád majd a táblicskuba...ne hari, sok feladatot adok neked :))
Lánynevünk meg Imola Júlia lenne, ha netán mégis. Nekem lánynévből tetszik még a Vivien is.
:))))
A sógornőmnek a kanna szó ugrik be. :) Ez volt a döntő érv a páromnak. :))
a Kriszta jobb mint a Hanna
a Hannáról egy kövér kislány ugrik be:))
szerintem is
De mondd az uramnak:)))))))))))