2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Nem tudom, olvastad-e a múltkor, hogy a terhesgondozóban 10 percet álltam egy pasi mellett, és nem adta át a helyet, sehol nem volt hely. Na oda azért már csak tudják az emberek, hogy miért megy az ember, nem? :)
Utána mentünk a nőgyógyászhoz, ahol 9-en ültek, ebből 3 pasi volt, és negyed óra után egy hölgy adta át a helyet.
De előfordult már 2x, hogy leengedtek a buszról, egy hapsi, és egy idősebb nénike, aki nagy csomaggal volt. Na de ez nagyon ritka, ilyen nem nagyon volt még..
Dehogy vagy sok, csa örülsz. :))
Én még csak tudat alatt örülök, nem kell vennünk babakocsit, a párom unokatesójáéktól kapunk. Hogy milyen még nem tudom, még egyenlőre takarítják. :)))
Még csak az, hogy fellöknek, mert a piacon így jártam majdnem, de már rendszeres, hogy ha jönnek emberek, vagy boltban vagyunk, a pocakomat fogom, mert mindig nekemjönnek, vagy nekem tolják a kocsit. Hihetetlenek a mai emberek!!!
Nyaralásos képek nem lesznek? :)
Hát az enyém is igazi örökmozgó.
De ez a borda pecegtetés...Néha úgy meegfájdul hogy levegőt nem kapok!
Sziasztok!!!
Hát ez nem semmi...Nagyon ideges lehetsz...Mi is akartunk még egyet nyaralni,mivel nem volt nászútunk.Nagyon közeli horvát helyeket néztem,de mivel a család ledöbbenve fogadta,hogy terhesen akarsz utazni?,??Ez annyira felelőtlenség..Hát szerintem még simán bevállaltam volna,mivel még a pocakom is pici,meg onnan ugyanannyi hazaérni,mintha belföldön utazanék.
Keszthelyen lakom,így a Balaton adott.
Amúgy tudom ajánlani a környéket szép kis helyek vannak...Mi úgy döntöttünk Siófokra megyünk.
Kombar üdv a csapatban. Készítettem egy listát, hogy kik voltak a fórum elején és ,hogy kik estek ki és nem tudtam veled mi van. Akkor jól vagy.
Esetleg belföldre van valakinek jó tippje hova lehen utazni?
Úgy látszik nem csak nállunk van ez.:(
Apósomat eggyáltalán nem érdekli hogy jön a baba.Ráadásul nem is laknak messze,de anyósom már egy év nem volt nállunk.Ha találkoznak a gyerekekkel az csak annak köszönhető hogy a férjem megfogja a két kicsit és elviszi őket.De már ő is régen volt,mert bele fáradt hogy ő mindig próbálkozik de soha semmi pozitív vissza jelzés.Most úgy érzi elvesztette sz apját...
Sziasztok!
Ugrott a nyaralásunk. Most telefonáltak a Budavár toursosok, hogy a Hét kontinens utazási iroda csődbe ment. Holnap indultunk volna. Teljesen kész vagyok! Bőröndök bepakolva, minden elrendezve. Most mi lesz nem tudom. Kártérítési papírt kell megírjam mert nem utazok 250 kilómétert Pestre, hogy bevigyem. Arra már végkép nem telik. Úszott a pénz ki tudja. Az idén nem megyünk nyaralni az már biztos. Annyira ideges vagyok, hogy sírni tudnék dühömben. Még utolsó simításként délelött befőztem a megylekváromat.
Annyira oda vagyok ne haragudjatok de valakinek ki kellett írjam.
Sziasztok!
Nálunk is vannak ilyen "szeretni való" emberek. Pl. sógornőm megkérdezte, hogy mi lesz hogyha lány lesz?Fogjuk egyáltalán szeretni? (2 lányunk van. Na erre olyan mérges lettem, nem mindegy, hogy fiú vagy lány? Pláne neki. Nekem teljesen így is-úgyis az én gyerekem. Ő meg inkább foglalkozna a saját fiacskájával, nem pedig leadná a nagyszülőkhöz egész nyárra. És ráadásul csak a rosszat hozza ki a nagy lányomból. Na meg nem érti meg, hogy ne bántsa a hasamat, mert ott a kisbaba.(7 éves)
Ezeket a családi dolgokat azért nagyon nehéz megemészteni. Az ember azt hiszi, vele nem történhet ilyesmi csak mással. Aztán mégis rájön, hogy nem ő a kivétel...
A párom és én örülünk, ez a fontos. De tudod, közös öröm dupla öröm, közös bánat fele bánat.
Akkor én nem is panaszkodhatom, mivel a 4 szülő nagyon örül a kis jövevénynek és a többi rokon is. Mamámnak kellett idő, mire feldolgozta a dolgot, dehát ő már nem mai gyerek :)
Nem is gondoltam, hogy a családi hozáállás másnál is ennyire problémás...De mivel ez egy vidám topic, ezért örüljük annak, hogy mi örülünk vagy mifene :))
Hát ha az ember a családjától ezt kapja, akkor mit várjon idegenektől a buszon vagy a boltban?
A mi családunk is tojik ránk. Anyósom amikor megmondta neki a férjem húsvétkor hogy várjuk az első unokáját tudomásul vette, azóta egyszer fel nem vette a telefont, hogy mi van velünk, nem érdekli. Tavaly februárban mondta nekem, hogy én már öreg vagyok anyának..hát köpni-nyelni nem tudtam. Akkor épphogy elmúltam 37 éves. Igaz, ő 22 évesen lányanyaként szült...az mennyivel jobb már!
A saját nővéreimmel u.e. a helyzet. Az idősebbik SMS-ben!! gratulált nekem húsvétkor, azóta se hang, se kép. A másik 2x felhívott már...A szüleim meg sajnos nem élnek. Úgyhogy mi ketten örülünk a babának.
Nekünk a Dorina volt az első név, de szeptember 2.-én van, mi pedig 30.-ra várjuk a bébit. Mi ezért vetettük el.
Beszélgetünk itthon sokat a lány nevekről, kdierülne már, hoyg fiú lesz mégis. :))))
Az Anita név aranyos!!! :)
Viszont tetszik az Alexandra is. :)
Az egyik nagyim (apu anyukája) is ezt mondta, mikor velem volt anyu terhes, hogy minek nektek még 1 gyerek?? Köszi nagymami :)) Aztán fintorogva közelített a kiságyam felé és miután meglátott fülig ért a szája és megjegyezte: Nah, ez legalább ránk hasonlít!
Tesómat sosem szerette, mert ő anyuék családjára ütött....