2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
görcsöl a hasam, és sugároz a derekamba. főleg bal oldalt
Várjatok egy picit,de elég valószínű hogy mennetek kell
Nekem 34 hetesen volt így,amikor ugye nyíltam meg jóslónak mondták.Nekem nem rendszeres időközönként fájt,hanem majdnem folyamatosan és éles fájdalom volt nem pedig görcs,ja és hasmenéssel járt...Legyetek készenlétben.Hányadik hétben jársz????
Megijedve nem vagyok... Nagyon erős menstruációs görcsök ezek
Az biztos a fájdalomtól van...amiatt ne aggódj,valószínű meg is vagy ijedve...Görcsökre hasonlít a fájás????
Jaj, mértem én már 8 meg 5 perceseket, de inkább azt érzem, hogy egyfolytában fáj. Vagy 5 percenként csillapodik, de akkor sem múlik el
A hasmenés is egy jele.A dokidat azért értesítsd!!!
Olyan fura érzésem van, mintha homályosabban látnék :S ... Vagy csak a fejem kavarog :S Nem tudom
A nyákdugó nem mindenkinél távozik,ha viszont rendszeres a fájásod akkor induljatok lassan.Nem lehet a nyákdugóra adni...hány percesek a fájásaid???
Sziasztok csajok! megint itt... Mostanra már nagyon beerősödtek a fájások, rendesen szuszogok :S ...Ülni se jó, feküdni se, állni se :S ... Fél órája hasmenésem volt... Párom kivitte a bőröndöt a kocsi csomagtartójába, már hivná a dokit, de én nem megyek sehova, mig legalább a nyákdugó nem mutatja magát
akkor nagyon jó baba és tud szopizni is rendesen???Éjszaka hányszor kel fel?
Szinte az egész napot végigalussza ,enni is úgy kell kelteni. Jól vagyunk, élvezzük egymást!!!!
köszi a válaszokat,szerintem is.
Antiram hogy vagytok????Mennyit alszik a Pici???
Igen, egész lent van, kinagyítottam csak úgy láttam jól. Kicsiben tényleg nehéz.
Én sajnos nem tudom megállapítani, mert sosem láttam még lent lévő pocit:) De ha valaki szült már az biztos meg tudja állapítani.
Jókat tettem fel,csak lassan dolgozott a gép...szóval ilyen a pocim...
húúúú rosszakat tettem fel szerintem.....
Tettem fel most a pocimról képet...Nincs nagy,de szerintem jól lennt van már.Nem?
Zsuzsika pihizzél!
Szofi ne aggódj majd beindul nálad is .
Nina hajrá és sok erőt kívánok
Dina örülök, hogy hazajöttetek
Réka neked is kitartás eljön a ti időtök is nemsokára
Nem is olyan rég még a nyaki redővel voltunk elfoglalva most pedig már szülünk!
Kitartás mindenkinek.
Monstro amikor felmásztam a szülőágyra is fennt volt a pocakom!
Én holnap kezdem a 40.hetet:) még kimondani is sok:)
A próféta beszéljen belőled:) én is a jövöhét közepén szeretnék szülni, úgy ahogy ki vagyunk írva:) aztán hogy az 8-9 vagy 10 az már mindegy:)
Akkor neked már leszállt a pocakod:) az enyém még peckesen tartja magát:)
Akkor van azért jó is a vidéki kórházakban is.
Nem nagyon van telt ház.Bár most úgy vettem észre rengeteg kismama van.mindenhol látok...
Van amikor nekem is, de ez attól függ, hogy mozog a kisfiam. Mert van hogy tényleg a mellemig feltolja a fenekét, ha rugdos a bordáim között a lába, ha elaszik, akkor viszont kicsit lejjebb csúszik.
Na, én is ettől tartok, hogy teltház lesz...Olyankor még a folyosón is vajúdnak állítólag.
Ha kívánságműsor lenne, akkor azt mondanám, hogy jövő hét közepén szüljünk. Addigra a frontosok hazamennek szépen, és mi is még időben vagyunk.:)
Még mindig olyan nehéz elhinni, hogy azt hittük előbb jönnek a babák, és itt beszégetnünk a 39.héten.:)
Ma reggel rákérdezte ma védőnőnél, ő is azt mondta nem jelent semmit, leszáll az egy perc alatt.
Nekem nem is volt igazán fenn a pocakom...A szegycsontom és a pocakom közé egy kéz befér.
További ajánlott fórumok: