2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom mindenki elképzeli, hogy milyen lesz a baba az apája kezében, én is alig várom. :) Sajnos azonban még mindig várni kell és nem jön a csajszi, viszont képzeljétek ma olyan energiáim lettek, hogy az egész házat rendbe vágtam és kitakarítottam. Aki issza még a málnalevél teát nem tapasztal olyat, hogy ha iszik elmaradnak a fájogatások, de ha egy nap kimarad sokkal jobban fáj a hasa?
Férjem az ismerősök előtt kicsit "macsóskodik", de igazából ha családról van szó, akkor nagyon izgulós típus és érzékeny, szóval sztem ő fog pityeregni örömében. :) Elképzeltem sokszor, hogy milyen lesz, amikor először kézbe veszi a kisfiát :) lehet én meg akkor fogok sírni...
Szerintem mi egyszerre fogunk sírni a férjemmel...
Nagyon kíváncsi vagyok én is. Főleg, hogy az én párom olyan édes, lelkis, romantikus fajta:)))
Nem igazán félek. Szerencsére-ha minden jól alakul - akkor apa is ott lesz velem és ez nyugtat meg a legjobban:) Meg már nagyon várom a kislányt. Néha még kíváncsi is vagyok, hogy milyen érzés lesz a szülés:))
Viszont most már ne mérgelődj rajta.Nálunk a férjem azt mondta ő mindenkit helyre rak,amikor szülnöm kell és nem kapom meg azt ami jár.Főleg,hogy harcolnom kellett vele a hálapénz ügyben is.Azért remélem nem szalad el vele a ló,hacsak nem már az elején el nem ájul.:-)))))Annyira kíváncsi vagyok az arcára amikor meglátja a lányát...Ti nem????
Sziasztok!
Csak bekukkantottam és láttam, hogy mennyi baba megérkezett már. Gratulálok mindenkinek!!!!!
Mi tegnap érkeztünk haza a kórházból, közbejött pár nap Miskolci kórházban tartózkodás is. Végül nem lett két neve Szonjának, csak az első maradt.Remélem mindenki jól van, és izgatottan várjátok a babócákat. Majd visszaolvasom mi történt az elmúlt héten, csak most még minden energiám leszívja a kisasszony.
SziasztoK!!!
A garmastan krémet elvileg írnak fel,amikor jössz haza a kórházból,legalábbis nekem ezt mondta a védőnőm.Holnap megyek reggel nstre,kíváncsi leszek mi lesz.Azt álmodtam,hogy már nem engedtek haza.Pedig holnap nem lesz a dokim se itthon,mert vmi uh-os továbbképzésen lesz.
Az egészségügy szerintem mindenhol pocsék,kivétel ha fizetsz.
Zsuzsika28:Lehet a helyedben én leordítottam volna a szülésznő fejét,kell fizetned neki???Mert ha igen,akkor nem ártana vele közölni,mi a feladata.
Voltam NST-n, negyed 9-től vártam fél 12-ig. akkor meg nem mozgott a baba az volt a baj (persze éhes ovlt már :)), össze-vissza rángatták a hasamat, 3 nőci jött be, h mivan. A doki kérdezte szokott-e mozogni rendesen a baba? Mondom persze. Erre: akkor hazamehet, nem ijesztegetem a kórházi léttel...mondom köszi. Most ettem, most pl. mocorog a fiú. :)
Na mentem, lepihenek kicsit, nem jó már most ülni. Feküdni sem, de ülni nem tudok most tovább. :))
A kisasszony is nagyon mozog, és már vagy 5 perce csuklik. :)
Hmmm... hát majd kiderül, hogy nálunk hogy is van ez. :)
Neem, ingyenes. Csak gondolom az adataid bekerülnek vmi rendszerbe, hogy szültél :)
És ezért fizetni is kell?
Még nem hallottam erről..
nálunk azt nevezik Klinik box-nak, amit a kórházban kapsz, de meg kell rendelni. :) Ki kell tölteni a megrendelőlapot a szülés várható időpontjával, és aztán kapod meg
Szofi nem kell félni.
Az első gyerekemnél nagyon féltem és csak a rossz maradt meg bennem pedig "könnyen" szültem 6 óra alatt,ezért nem született több gyerekem. el kellett teljen több mint tíz év mire feldolgoztam! Szerintem akkor szakemberhez kellett volna fordulnom, de szégyeltem.
aNitralgin vagy kéjgáz olyan mintha narkós lennél. Legalábbis azt mondták. Mindent hallasz csak a távolból és észnél vagy csak nagyon tompa. Szerintem minden szülőszobán van. Csak kevés Kérni kell. ha gondolod kérd az elején akkor odaviszik az ágyadhoz és akkor használod amikor már érzed, hogy erősek a fájások. Akinél van onnan már nem vihetik el!!!!!
Nálunk a nagy szülőszobán csak 1 van és itt így van.
Ha foglalt a gáz akkor marad a labda....
Nekem nagyon bejött. Te adagolod magadnak. De kérdezz rá a dokidnál, szülésznődnél.
Mindent elmondanak róla.
Ó, ezekben nem mindenhol van ugyanaz? Pedig azt hittem.
Állítólag a kórházban is kapunk majd csomagot, kíváncsi leszek, hogy tényleg kapunk-e, és mi lesz benne?!
nálunk a kismamacsomagba inkább babacuccokat raknak :) Pelust, cumit, a kismamának csak valami folsavas-vitaminos ital volt benne. De elolvastam a leirást, ez nem lehet rossz, majd keresem a gyógyszertárban
Nekem ezt ajánlották:
[link]
Te kaptál Várandós mama csomagot? Abba volt termékminta.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen mellbimbóvédő krémet kell vinni kórházba? Nekem ajánlottak egyszerű kalciumkrémet is, de nem hiszem, hogy kényelmes lenne folyton lemosni a cicit szoptatás előtt
Hmm.. most, hogy mondod, lehet, hogy néha apa szokott adni egyet kettőt az éjszaka folyamán, és attól vagyok ilyen reggelente. Biztos mikor kapok egyet, utána sikerül egy kicsit aludnom. :)))
Valakinek mondták azt, hogy nagy lesz a babája? Nekem azt mondták, és a 36.héten ezekkel az adatokkal rendelkezünk: BDP-90 THQ-107, az Fl-t most nem mérték, nem tudom miért, de a 32.héten 64 volt.
Ja, azt elfelejtettem még írni, hogy megkérdeztem, hogy nem-e a baba a szülőcsatornába ékelődik be? Erre ő: honnan veszek ilyen szakdolgokat, mondom hogy olvastam róla, erre ő: ne olvassak semmit se ....
Jaj ne is mondd a reggeli ébredést. Olyan érzés feltápászkodni az ágyról, mintha agyonvertek volna éjszaka :D
Felhívtam, hogy ma mit éreztem a hajnal folyamán s hogy ez mire utalhat, stb.-i,
közölte, hogy ő nem akar benne állást foglalni,nem akar kompromitálódni az orvossal; hívjam fel a dokit, ha majd szülök akkor hívjam fel, de ha tud segíteni, akkor szóljak - hát pont ezért hívtam fel- mert a dokihoz holnap megyek UH, NST-re; és ma nem akartam csak ezért elmenni a magánrendelésére hogy fizessek 7 ezer ft-ot hogy elmondhassam neki hogy milyen tünetem volt,
Én is mindenen nyavalygok, már egy felkelésen is. :) Főleg pedig, mikor meg kell fordulni az ágyban. Nálunk szerencsére apa jól viseli, sőt segíteni is szokott mindkettőben.
Múltkor aranyos volt, reggel megjegyezte, hogy basszus, 3 óránként voltál kint wc-n. Mondtam neki, hogy van olyan, hogy óránként megyek ki. :))
Tartok tőle, hogy nálunk sem lesz:( Pedig nem lenne rossz!
Nem tudom, de nekem két napja nagyon fáj a hónalj tájékom :S Ha tapogatom, akkor duzzadt csomókat érzek benne. Ezek a tejmirigyek lehetnek? Valaki élt át hasonlót? Unom már magam is, hogy ennyit nyavalygok mindenen.
Szia! Én is érzek hasonlókat, de szerintem ilyenkor a babáink szépen elrugaszkodnak a picur lábaikkal és ezért érezzük, hogy majd szétszedik a méhszájat :S Nagyon durva érzés, tényleg össze kell huznom minden izmomat, hogy ki ne repüljön a bébi :D ...
Nálunk szeritnem nincs is ilyen:) mármint kéjgáz, mert még senkitől hallottam, ráadásul annyira a természetesség hívei, hogy nagyon fájdalomcsillapítót sem adnak
További ajánlott fórumok: