2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Gabucinak boldog hófordulót!
szavazat megy minden nap tőlünk is:-)
Kivételesen tegnap mi is nehezeben aludtunk el, 9-kor kidőlt Marci,de fél 10-kor még kellett neki 5 perc szopi, pedig ilyet már 1-2 hónapja nem csinált. Mondjuk utána aludt reggel f8-ig.
Nekünk a napközbeni alvás a nehezebb dió. Jól elrontottam. Általában túlpörgeti magát és csak úgy alszik el, ha karban van, mondjuk úgy legalább csak pár perc, de ha lerakom az ágyába, hogy ott aludjon el magától, akkor vísítás van, de alvás az nincs :-/ Szóval ezt elszúrtam...
Levike is alig akart tegnap elaludni. Szerintem tuti jön a fogacskája, mert napok óta nyügi. Látni nem látok még semmit, de csak ez lehet szerintem a baj.
Ma végre megkóstoltuk az almát. Tetszett neki nagyon, nem is fintorgott és olyan édesen nyúlt a kanálért. Felkötöttük neki a Leventés partedlit, amit még a nyáron Olaszországban csináltattunk neki, olyan mint egy kis budha. :)))
Jó, mindenképpen írd meg milyen, mert mi megyünk szívesen veletek:) Azt környéket úgyis jól ismerem.
Igen, jár még babakupon egészen Léna két éves koráig. Úgyhogy tényleg megéri.
Sziasztok!
Semmi reklámot nem kaptam. Pedig a dm-est rég beváltottam. Rossmenest is és még egy felicitasost is.
A rossmanosban bébiital bébi víz és desszert+ 1 póló volt. Ja meg újjabb kupon 8 hónapos korára.+ teék...
Köszönjük! :)))
De aranyos lehetett, Gabucinak is az a szokása hogy dünnyög ha nagyon álmos, úgy altatja magát! :))
Detto:)dm-től semmi
A felicitas hívott délelőtt hogy van valami készségfejlesztő kártyacsomagjuk és csak 990 ft és adnak mellé ajcsit is:) montam kösz de nem kérem:)
Gabucinak boldog hófordulót kívánunk:)
Tegnap este a kicsilány teljesen fel volt pörögve:) Kilenckor evett és általában tízkor már alszik is. Erre most még tizenegykor is hangosan magyarázott a kiságyban és nevetgélt! Amikor bementem hozzá és odahajoltam fölé hát hangosan kacarászott:)) Meg annyi nyála kifolyt, hogy lepedőt és pizsit kellett cserélni plussz még rotyizott is egyet - persze mindeközben rendületlenül vigyorgott! Ezek után is csak úgy aludt el, hogy álomba "beszélte" magát:)))
Sziasztok!
Mi is kiváltottuk a kuponokat, sőt már fel is használtuk! :)
Főleg a C&A-s és a pelenkás kuponoknak örültem!
Sziasztok!
Szofi a dm-be már mi is levásároltunk pár kupont, vettem üveges itókákat is Gabucinak több félét, de még a szekrényben áll, lehet ma ki is próbáljuk!
A C&A-ban még nem vásároltunk, de majd ott is akarok. A 15%-os kupont gyorsan felhasználtuk, mert az csak január végéig érvényes.
Annaluca, nem is tudtam hogy 6 hónaposan is kapunk új kuponfüzetet! Megint be kell vinni az anyakönyvi kivonatot ahhoz?
Boldog hófordulót Gabucinak!!
Szavazunk rendületlenül:)
Mondtam én is apának, hogy elmennék úszni vagy tornázni és simán elvállata Lénát:)
Hiába na, rendesek ezek a pasik:)
A dm-es bababónusznál 6 hónaposan is kapunk kuponfüzetet. Én még nem vásároltam semmit, mert nekem nagyon kiesik a dm.
A lányomnak is lebeszéltem az uszit, hétfőn megyünk. Jó lesz, heti 3x vízben leszek, ebből 2x még úszhatok is.
Üveges kajókat nem próbáltunk egyenlőre, és azokból az alapanyagokból, amiket magunknak termeltünk nem is szeretnék vásárolgatni. Elég húzós áron vannak, és sajnos a pénz, az a legkevesebb :(
Tegnap vettem egy baba-mama tornás kazit, ma nagyjából végigtornáztuk, van benne szülés utáni regeneráló is, hát bizony nagyon hiányos az izomzatom.
Oké! Te meg azt, hogy milyen volt a babauszi:)
Beszéltél már a férjeddel a szombatonkénti gyerekfelügyeletről?:)
Én is azon vetten Szaszának a télikabátot 4000 ft-ért:)
babszi ott babauszi az nincs, mi maradunk a camponánál, szombaton most már tuti megyünk megnézni, mad beszámolok milyen volt.
hmm...imádom a pogit meg a sajtos sósakat:)
szofiu majd ird meg mi volt a pedikűrösnél
Na találtam pedikűröst, remélem nem fog nagyon megkínozni a körmömmel:(
Egyre jobban érdekel ez a kuponos dolog:)