2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Callista, jó telelést! Énis régóta szemezem azzal a hotellel, de egyenlőre nálunk az álom kategóriában marad. Biztos jól érzitek magatokat, majd kérjük az élménybeszámolót!
Szeleburdi, nagyon ügyes Janika, hogy így forgolódik. A tesód miatt ne bosszankodj, próbáld vele megbeszélni, mond neki, hogy fáj neked a viselkedése. Hátha segít.
Ismét hét ágra süt a nap, bár majd be fagyott a ....
A kutyusunk neve Pamacs lett. Majd igyekszem feltenni képet is. TAlált magának barátot, a kisebbik cicánk személyében. Már jól hozzászokott új környezetéhez. Édes pofa, szép nagy állat lesz belőle!
Lassan indulok Lucáért, mert ma viszem az usziba felmérésre, hogy melyik csoportba kerüljön. Már ő is nagyon várja. Én még rendszeresen nem kezdek el úszni, mert még el kell mennem egy nőgyógyászati vizsgálatra.
Hogy nem kérdezi meg, mi van vele, nem érdeklődik, azt már szinte megszoktam. De ez, hogy teljesen levegőnek nézi, ez már azért fáj. :( Pedig én drukkolok nekik, hogy legyen babájuk, s nem tehetek róla, hogy nekünk előbb lett.
Nah mind1, sajnos ez már így marad (?) :(
Léna nagyon édes :)))
Nagyon ügyes ez a kislegény:)) Léna még csak egyszer fordult a hasáról a hátára bár szerintem akkor is inkább csak eldőlt:) Néhányszor már átfordul hátról hasra de elég lusti a lelkem, nem nagyon töri magát, hogy forgolódjon:)))
Tényleg hihetetlen amit a bátyádról írsz! Nem értem, hogy lehet így viselkedni, attól még nekik nem lesz hamarabb babájuk, hogy nem néz rá a Te fiadra! Annál jobban kéne szeretgetniük!
Képzeljétek, Janika tegnap egy pillanat alatt átfordult hasról hátra. Mindenféle terepen kipróbáltam, és mindenhol ment neki :) Eddig is fordult már át, de úgy mint egy öregapa, olyan tempóban, és nem mindig jött össze neki. S még nincs 4 hónapos.
Volt bátyám egyik nap nálunk, csak 1szer látta Janikát 3 napos korában. Most direkt rá sem nézett, pl. lehajtott fejjel evett (ha nem látom, el sem hiszem). Azért, mert nekik még nem jött össze a baba. De szerintem ez azért túlzás, így nem lesz szegény babámnak nagybátyja. :( Pedig azt hittem őt mindenki szereti...hát mégsem.
Sziasztok!
Szofi jó hogy eszembe juttattad a hullahopp karikát, eszembe sem volt már! Nekem is van, csak sajna otthon maradt Szihalmon. A költözéskor nem raktam be. Majd ha legközelebb jön anyukám elhozatom vele. Szerettem mindig hullahoppozni.
Szegény Apukád jó megjárta az autóval! :(
Monstro, nem kenegettem semmivel Gabuci száját, holnap úgyis megyünk a dokihoz szurira és majd megkérdezem mit javasol rá.
Babszika, mi a Milumil 1 Optima 0 hótól tápszert használjuk. Nekünk is csak estére kell, mert addigra eléggé kiürül a mellem. A védőnő mondta hogy vegyek homeos bogyót hogy ne kelljen tápit használni. Ma veszek, remélem lesz tőle több tejem és elhagyhatjuk a tápszert.
Ma megyünk csípő vizsgálatra. Remélem nem lesznek sokan.
Sziasztok!
Képzeljétek ha minden igaz megyünk a Kolping hotelba február 28-tól március 5-ig babaúszó táborba! Most várom, hogy visszaigazolják a foglalásomat, remélem még van szabad hely! :)
Bosszantó tud lenni mások hülyesége, főleg, ha kárt is okoz vele. Mielőbbi "gyógyulást" az autónak.
Ügyik vagytok, hogy tudtok hullahoppozni. Tavalyelőtt egy itteni fórumon nekibuzdulva én is vettem egy karikát, de sajnos nem sikerült megtekergetnem a derekamon, pedig kislányként ment. Pedig jó kis edzés lenne!
Dávid is csak úgy alszik sokat napközben, hogy ebéd után elmegyünk sétálni, akkor beájul, utána kint hagyom az ajtó előtt, és fülelek, mert amint megébred, rázni kell a kocsit, és visszaalszik. Ezt 4-5x megcsinálja.
11, és 18 órakor pedig egy-egy altató szopi van, amikor csak a szopi idejére alszik el, jó ha 5 percet utána még durmol.
Milyen aranyos Szasza ahogy játszik a pelenkázón:) Léna is azt csinálja, hogy ugyanígy hátrafordul és vagy a mögötte lévő képhez beszélget vagy a mellette lévő könyvet - aminek egy kislány van az elején - húzza a fejére:)
Erről a fajta hozzátáplálásról már én is olvastam! Valóban ezt az indokot hozták fel, hogy ha előbb a finom édes ízeket ismeri meg a baba akkor nehezebben fogadja majd az íztelen zöldségeket.
Ó szegény apukád:( Mindíg az utánajárás meg az ügyintézés meg a várakozás a legidegesítőbb ilyenkor!
Mi harmadikán megyünk csípőszűrésre.
Az én lányom fél óránál nem nagyon alszik többet egyhuzamba.
Jó dolog az a hullahopp:) Nekem nagyon fájt töle a hasam, pedig nagyon könnyű hullahoppom van:)hm.. lehet holnap meg is keresem:)
Ok én benne vagyok:)
Jövőhéten sajna nem tudok menni,pedig már úgy beleéltem magam mert apukámnak összetörték a parkolóban az autóját:(( jó fej szomszéd, nem tud parkolni és fél méterrel odébblökte a kocsit ahogy be akart állni mellé. A kocsi hátulja tropa lett így nem tud átjönni vigyázni a Manóra:( még jó hogy holnap Ő visz minket a beteg autóval a kórházba. Azt mondja motorikusn anincs baja. Csak egy csomó idő meg utánajárás mire kész lesz. Kiváncsi leszek mit mond majd az ortopéd doki. Mert az én lánykámnak nem ér le a combja a földre.Kicsi hurkái vannak:)
Sziasztok!
Köszi lányok ma már nem is volt semmi baja a kisasszonynak! Ma is olyn jókat kacarászott mint tegnap este:) Elmentünk vásárolni és mivel ő bealudt anyuéknál ezért őt otthagytuk, hát még amikor visszaértünk akkor is aludt. Még az etetése is csúszott másfél órát így most egy etetés kimaradt. Aztán a párom kifúrt két lyukat a falba és arra sem ébredt fel Léna pedig a szomszéd szobában volt és még ajtó sincs:)
Vettünk hullahopp karikát, holnaptól azt is csinálom majd:))
Este úgy fájt a térdem, hogy alig bírtam behajlítani, komolyan már majdnem könnyeztem! Lehet, hogy el kéne mennem orvoshoz vele!
Köszi, nekünki is Milupa van, HA Start, ugyanaz mint nektek. Meglátjuk, hogy sikerül. Tegnap este nem volt gond, elaludt este fél tízkor, még nem kellett a tápszer. Meglátjuk, hogy alakul. Ma már egészen sok olyan hat kislanál golden almát evett és nagyon ízlik neki, mosolyog és nyitja a száját.
Az usziról tetszik, amiket írtál, meg a műsik usziról is. Ha a párom éppen nem ügyeletes egy alkalommal én is szívesen elmennék veled.