2009 októberi babavárók (beszélgetés)
:))
Milyen jó dolgod van :)) Ez aztán nem semmi :)))
Regnap este helyettem is el lett készítve a vacsora.Csak látni kellet volna utána tűzhelyet.:))
De a szándék a lényeg, és azt értékeltem. Ja, és finom is volt.:))
Sziasztok!
Hát, nem szólhatok egy szót sem! A fiúk csak fél hétkor értek haza, a férjem rögtön nekiállt sütni-főzni, már meg is vacsiztunk, most meg mosogat! Én meg itt panaszkodok néhány szétdobált zokni miatt. Az már túl sok lenne a jóból. :-)
jo éjt mindenkinek aztán vigyázzni magatokra holnap jövök szerintem egész napra remélem ha nem akkor párom munkára fogott:D
sziasztok jo éjt
nah csajok mentem párom pedikür manikürt kért meg egy kis relax talp masszázst megérdemli..Én mikor kapok???:( Nah megyek rendre teremtem fürdés borotválkozás aztán meg ..............
remélem nagyon de inkább nem szolok semmit mert akkor megint elalszik lassan 1 hónapja csinálja velem ezt:( De most meg szorongatom:D
azure_!
Merre jársz???
Akkor kipihented magad :)
Én nem alszom napközben,mert este nem bírok ilyenkor aludni :S
Így egyáltalán nem volt drága.
A babakocsik drágák itt, az igazzság a, hogy mi még meg sem vettük.
Majd ha ott tartunk kis balival, hogy ki tudunk menni sétálni, akkor előtte megrendeljük a neten.
De egy normálisabb és új babakocsi alsó hangon 300 euronál kezdődik. De láttam már 800 eurorért is.
Ma egyedül alszom...férjem kikapcsolódik egy kicsit...:( én is mennék bulizni,de messze van még az............:D hihi
Jó 7végét mindenkinek :)
Ez a komplett ár mindkét részre szállításokkal? Vagy ennyire naiv ne legyek? :)) Mert a 62 ezer nagyon jó érte. Bolti árat mondjuk nem tudok, de hasonlókat bőven 100 felett láttam, de inkább a 200-hoz közelítettek.
Szuper kis járgány! :)
Nagyon édes kislányod van :)))
Jó babázást!! :))
Persze, hogy nem rosszat akarsz. :) Csak mondtam viccből, hogy fenéken leszel billentve. :))
Tényleg még szeretném, ha maradna a baba kicsit. Az első gyerekem 1 hónappal előbb jött, már magamat is okoltam, hogy biztos én csináltam rosszul valamit, miattam lett így. Persze közben tudom, hogy ezer oka lehet. Meg hát tényleg fogalmam sincs, mit csináltam, amiért esetleg én tehetnék róla. Most jó lenne kivárni még egy kis időt lagalább, szeretném megismerni az időben szülést is. :)
Itthon nem merik kiírni az árát....
Ilyen van Imonak is, nekem akkor tetszett meg nagyon, mikor hónapokkal ezelőtt itt a fórumon a babakocsik voltak a téma:)
Azért a második, mert először a babahordozó-mózest, táskát vettük meg (vadiúj, harmadáron) még aug. elején, aztán aug. végén e-bayen vettük meg a vázat sportrésszel szintén kb 2xhasznált, és most ért ide húgomtól Angliából tegnap. Anyósom anno ki is volt halva, hogy mi lesz ha nem kapunk hozzá vázat. De hát kaptunk volna mindenképp csak itthon újonnan marha drága lett volna.(még használtan is:S)
De naaagyon örülök, őszintén féltem hogy nem ér haza a babáig...jól van, végülis az első időkben úgysem mentünk volna sehova, de akkor is most már nyugodt vagyok:)
Dirty dancing :)))
Annyira imádom :))