2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Végül is a vírus legyengített változatát kapod meg ki tudja hogy reagál a szervezet.
Tényleg gyorsan megfürödtél,nálam mióta van hasam azóta jó félóra a fürdés.
Minden tök jó! Érzem ahogy forgatja a fejét, szinte recseg a csontom :) Azért van benne akarás. Erős kis pocok lesz :)
Itt is vagyok:D
Mondtam h turbó fürdés lesz:D
Én nem merném beadatni magam semmilyen oltással.Ezek még tényleg csak kisérletezgetnek rajtunk.Szerintem nagyobb kárt csinál mint hasznot.
Mindjárt megnézem! :)
Hogy érzed magad?
Azt mondják még nincs letesztelve rendesen,én félek az oltástól is.
ó szegénykék,biztos nagyon aranyosak.
A párom anyja iker,mindenki azért drukkolt hogy nekem is az legyen,jó lett volna.
Szia! Küldtem yahoora videjót!
Na turbó fürdés:D Mindjárt jövök:D
Ha egy férfi megérint a szavaival, a keze sincs már messze!
Nemrég msn-en kaptam egy videót barinőm kislányáról.Ikrei vannak de gyönyörű gyerkőcök,áprilisba voltak 1 évesek.Tudni kell h a szülők hallássérültek és a gyerekek is megörökölték.Na a videóra felvették h jelelje el hogy szép kiskutya(azt simogatta épp) ...hát olyan tündéri volt:D
Hát én szíven szerint senkit nem engednék a közelébe.De akkora a család egyfolytában szülinapozás meg névnap.Sürgés forgás van nálunk.
Nem tudom még hogy oldom meg.
Emiatt a hülye h1n1 miatt izgulok.
Én azért nem szeretném, ha bolog boldogtalan nálam szeretne hesszelni, mert édes a kisbaba. Pl szomszéd, akit rühellek.
Passz.Én pl nem fogom kibírni h 6 hétig ne vigyem le sétáni:P
A 6 hetet betartjátok? Hogy 6 hétig csak rokon veheti kézbe a bacik miatt.
Megkaptam a videót:D Láttam már ezt is valamikor de kész röhej tényleg:D
Nálunk nem lesz ilyen üveg sajna,de a szobába nem szabad bejönni,max nem tolom ki csak apának.
Nálunk nem mehetnek a látogatók a baba közelébe. Csak üvegfalon át nézhetik. Aki gödhös meg maradjon otthon!!! Punktum
Utálom a freemailt:P
Amugy van egy másik címem,annak gmail.com a vége:)
Gyorsabban hozzám ér:D
Remélem nem lesz olyan nagyon sok látogató,nem
mintha nem örülnék,csak szegény bébi nehogy elkapjon valamit.(kicsit parás vagyok)
Én is ma átpakolásztam a laptopot az ágyra de nem volt jó.Apa hazajött és nézett nagyot.Asszondja most kényelmes? Mondom nem.
Erre arrébb tolta az ágyat és berakta a laptop asztalomat:D
Átköltözök az asztalról az ágyra. Kb 5 perc, de itt vagyok, csak rendezem a környezetem, hogy kényelmes legyen :)
Jaja szerintem is más fogja lekötni az időnket.A látogatókról nem is beszélve:p
oké jól van!egyszerre írtunk.
Szerintem nem lesz nekünk ilyenre időnk!
Én annyira el leszek ájulva egyfolytában bámulni fogom.
Én is féltem, ezért nem jön velem. Meg mi van, ha az én babám nem akar aludni??? Vagy nekem nincs kdvem fórumozni, mert bele leszek bukva a picibe és minden pillanatban nézegetem, gyönyörködöm benne???
Hát én a laptopot nem merem bevinni pedig milyen jót lehetne fórumozni,míg alszik a bébi.
Amit utánam hoznak az csak a babahordózó a hazahozós rucival.
További ajánlott fórumok: