Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 októberi babavárók fórum

2009 októberi babavárók (beszélgetés)

16381. mreich (válaszként erre: 16377. - Pitypang)
2009. okt. 8. 10:31

A taxis sztrájkra nem emlékszem konkrétan, biztos nem utaztunk sehová, azért nem maradt meg :-) Arra viszont nagyon, mikor a tévében figyeltük a romániai eseményeket! Én is oroszt tanultam, szerencsére gimiben is, bár ott már lehetett választani és majdnem mindenki angolra ment. de ez nakünk nagyon jó volt, mert kevesen maradtunk és csak hajtósok, le is nyelvvizsgáztunk egymás után. Sajnos utána abbahagytuk, mára jól el is felejtettem, pedig sokkal jobban szerettem, mint a németet!

Nálunk a mosogatógép halt be, most megint kézzel mosogatunk. :-(

16380. 25117645d2
2009. okt. 8. 10:29

Nagyon melegem van erre a boltban -már megint- te még nem szültél meg felkiálltással fogadtak, mert hogy a környéken már mindenki megszült, kivéve aki januárra van kiírva. No mindegy.

Arra az egyre jó ez a nap, hogy simán megszárad még ma a ruha ha kiteregetem, holnap már nem biztos.

Valaki azt írta, hogy akkor szült, mikor a macskája körülötte ögyelgett egész nap. Na a miénk már egy hete itt kering, csak ezt Milus nem akarja megérteni.

Ja a főzés én tészta salátát csinálok sült csirke husival, eddig ebből brutális mennyiséget bírtam megenni, sőt előnye, hogy 1 óra alatt a mosogatás is kész van+ rántott leves, csak mert van száraz kenyér és nincs szívem kidobni.

Hedonista Gabink szülinapján tele rakta az iwiw-et képekkel Hédiről, sőt itt is érdemes körbenézni, mert a már megszült babázok is raktak fel új képeket. Mindegyik kis tökéletes.

16379. mreich (válaszként erre: 16374. - Pitypang)
2009. okt. 8. 10:23

Köntös: láttam néhány érdekes öltözetet e pár alakalommal, amikor a dokihoz mentem a kórházba! A folyosón várakoztunk a férjemmel, ültünk a padon a doki szobájánál, pont szemben voltak a kismamák szobái. Én élveztem, mert amikor nyílt az ajtó, mindig bekukkantottam, hogy is néznek ki. Na, férjem már kevésbé! Néha azt se tudta, hova nézzen, mert ott ültek bent egy szál semmiben, a kedves látogató apukák meg nyitva hagyták az ajtót! Férjem odébb is vonult, hogy ne pont az ajtóval szemben üljön, de akkor meg kijöttek a folyosóra! Az egyik anyuka egy tök átlátszó kis hálóingben, látszott a melltartóbetét is meg még a bugyiban a másik betét is! Köntöst persze nem vett :-(

Mondtam erre a férjemnek, ne feszengjen, a csajszi jött ki ilyen szerelésben, holott jól tudta, teli a folyosó várakozókkal. Hát, nem vagyunk egyformák!

16378. kri76
2009. okt. 8. 10:22

Sziasztok lányok!

Most jó nagyot aludtam végre.

Haskötős bugyiból honnan tudjátok előre a méretet? A melltartó is lutri volt, mert fogalmam sincs, hogy jó lesz e majd akkor, ha tej is lesz. (Mekkora növekedés várható? 2 méret v. több?)

Bár vettem 3 melltartót, a fene sem tudja, jó lesz e majd.

Jó, hogy írtátok a papucsot!!! Majdnem kimaradt a csomagból!!!

Nevek: a Lénárd jó név, idióta emberek meg mindig lesznek. Nem lehet olyan nevet találni, ami mindenkinek tetszik. Az a lényeg, hogy a leendő szülők meg tudjanak egyezni a névben.

Nálunk a Leó az emberek 80%-nak nem tetszett. Nekünk igen!!! Nem az emberek 80%-nak adunk nevet, hanem a mi gyerekünknek!!! Képzeljétek el, milyen lenne, ha mindenkinek meg akarnánk felelni. Nem menne úgysem. A lényeg, hogy mi működjünk normális kis családként.

A bajban az a sok ember nem fog segíteni. Csak mi legyünk fontosak egymásnak, hiszen ez már egy új kis család lesz!!!

Na, ezt jó hosszan ecseteltem!!!

16377. Pitypang (válaszként erre: 16369. - 25117645d2)
2009. okt. 8. 10:09

Nekünk a fagyasztónknak romlott el az elektronikája és folyton csipog, azt hiszi, nyitva maradt az ajtaja. Borzalmas. Ott tertok, hogy szét tudnám vágni egy fejszével vagy akármivel... :S Ja, mert hónapok óta megy ám, hol sikerült kicsit megbütykölni, hol előjött. Májusban kaptuk... Szép, mi? Közben a garancia kilőve, mert most derült ki, hogy egy nagy átvágás is volt a dologban, nincs garancia és pont. Ááá, nem vagyunk idegesek tőle. Ja, és éjszaka is csipog, én alszom a legpocsékabbul, azaz a legéberebben is, így én rohanok a nagy és szinte minden éjjel görcsölő hasammal kikapcsolgatni és csinálni vele valamit, hogy csöndben legyen. Talán most a napokban kicserélnek benne egy panelt, megszűnik az éjjeli riadó. Én már ott tartok, hogy ordítani tudnék amúgy. Nem elég a bajom amúgy is, akkor még erre is kelnem kell. Úgy érzem, már idegileg is kivagyok tőle. Nappal is csinálja. Tegnap délután kicsit ledőltem volna, hogy hátha pihenhetek, amíg Leni alszik. Erre amint elaludtam, ébresztett ez a dög. Olyan mérges voltam, hogy vissza sem tudtam aludni dühömben.

Szerintem szegény kis Simon nem is mer megszületni, tudja, hogy káosz van. :)

Én is emlékszem a taxis sztrájkra. Épp skarlát után kellett mennem egy vérvételre, 10 éves voltam. Anyuék vittek. Mi Kaposváron ragadtunk, a húgom meg otthon az oviban, ahol laktunk... Valami erdei kerülőutakon jutottunk haza, de úgy, hogy egy szűk valami korlát közt egyszerűen átmentünk autóval, vagy sikerül vagy nem alapon. Valami kis gyalogos híd volt, de épp kerék szélesség. Muszáj volt, az 5 éves tesóm hogy ment volna haza egyedül az üres házba?

Én is oroszt tanultam, de csak általánosban, utána úgy kellett kiharcolnom, mert imádtam. Sokan nem értették, de ez egy nyelv a sok közül és én mindet szeretem. :)

16376. Hanna Vanda (válaszként erre: 16371. - 25117645d2)
2009. okt. 8. 10:08
Hát reménykedek benne hogy tényleg ütyit láttak az egriek..Mert én már semmin nem csodálkoznék..majd kiderül holnap.
16375. Pitypang (válaszként erre: 16363. - Baliur)
2009. okt. 8. 09:58
Ha normális, akkor normális vagyok én is. Ha nem normális, akkor ketten már legalább vagyunk itt nemnormálisak. :D
16374. Pitypang (válaszként erre: 16351. - @IviBaba@)
2009. okt. 8. 09:56

Igen, te pontosabban leírtad a táskákat. :) Nekem is van hasszorító is és evőeszközök is. :) A nagy táskában persze. Mondjuk nekem a textilpelus sem a szülősben van, de oda nem is tudom, hogy összegyűrés nélkül férne-e már. A szülős nekem egy sima hátizsák, örültem, hogy a papucsok, törölköző, stb. belefért. Meg úgy emlékszem, a köntöst is benyomorítottam, mert hátha járkálok. Bár már most tudom, hogy ez nálam kizárt. :D Nem lustaság, de elsőre legalábbis nem esett jól a mocorgás, csak a csend és a mozdulatlanság. Embere válogatja... Közben olvastam Hédimami naplójában, hogy a tervek ellenére ő is így járt, csend és mozdulatlan figyelés. :)

Ja, nekem a köntösöm amit viszek, nem frottír, hanem pamut, olyan nyomott anyag, magában van némi mintája. Lenivel a frottír volt ott, de most ezt viszem (akkor még nem volt meg), mert melegem volt nagyon, de nem akartam hálóingben futkosni. Valaki írta a melegítőt. Nálunk pizsiben volt mindenki, de szólni nem hiszem, hogy szóltak volna a melegítő miatt. Csak én úgy voltam, hogy amikor végre hagytak, akkor tényleg lefeküdtem picit és próbáltam pihenni. Meg még plussz motyó lenne a melegítő és a pólók hozzá. :D

A pénz és az ivás nem függ össze, csak azért nem lehet inni-enni, mert ha császár lenne a vége, gond lehet a műtét miatt a gyomortartalom, nem?

Vajúdáskor nekem nem lett volna sem kedvem, sem erőm enni. Nem is emlékszem, hogy éhes voltam esetleg.

16373. Pitypang (válaszként erre: 16349. - Zandyka)
2009. okt. 8. 09:45

:D Ezen jót nevettem. :D Én is így vagyok, hogy itthon és nektek mondjuk lehet, hogy nyafogok néha, de másoknak nem. Semmi közük hozzá. :P Különben is képesek kiforgatni az ember szavait, még előadnák, hogy utálom a gyerekemet vagy depressziós vagyok, vagy hasonló durvaságokat. :D

Én ma a főzéssel vagyok így, hogy legszívesebben ennék valami szendvicset és kész, csak ne kelljen már főzni... Szeretek amúgy, de az, hogy ott kell állni és előkészíteni és csinálni és figyelgetni... A hangsúly azon van, hogy állni. Nem megy sokáig, a hasam kivan tőle. Így is sok dolgot ülve csinálok. Nem röhögni! :D Pl. egy valami tálat vagy régi ájságot az asztalra teszek és abba hámozom a krumpéit, répát, akármit. Ugyanott ülve kockáztam a paradicsomot, szeleteltem a paprikát a lecsóhoz (eltettem télre), stb. Ülve sem jó, de eggyel jobb, mint az állás.

Mit főztök ma? Én sárgaborsó főzelékre gondoltam, de még sosem csináltam. Gondolom, úgy kell, mint a lencsét, nem?

16372. Pitypang (válaszként erre: 16348. - Zandyka)
2009. okt. 8. 09:31

Dehogy baj! :) Nekem nagyon tetszett ez a név és ma is tetszik. Arra azért számíts, hogy nem mindenki fogja széles mosollyal fogadni, ha ezt választjátok.

Először is, mindenki LénárT-nak fogja mondani, holott olyan keresztnév nincs is, csak családnévként létezik. Legalábbis a naptár, de még talán az anyakönyvezhető nevek közt is D a vége, azaz LénárD.

Becézési lehetőség nem sok van, mi úgy hívjuk hogy Leni. Persze elmebeteg bunkók akár oda is vetemednek majd, hogy megkérdezik, Lenin? Igen, Lenin, meg Marx, meg Engels... Isten állatkertje nagy. Mondjuk engem nem zavar annyira ez, mert semmi bajom Leninnel, az oroszokkal és különben is imádom a szláv témát, csak nehezen hiszem el, hogy emberek olyan ostobák, hogy képtelenek magukban tartani.

Ennek ellenére szeretem ezt a nevet és nem bántam meg és nem is fogom sosem talán. A Leni aranyos, a Lénárd pedig komolyabb, felnőttként sem nevetséges. Szerintem. Remélem, ő is így érzi majd. :) Meg a ti kisfiatok, ha ennél maradtok. A férjednek is tetszik amúgy? Bálint mit szól az ötlethez?

16371. 25117645d2 (válaszként erre: 16370. - Hanna Vanda)
2009. okt. 8. 08:37

A fütyik nem szoktak visszafejlődni, nem?

Én már háromszor láttam az én babám fütyiét,,meg is rémisztett, mit fogok vele kezdeni? Persze az apja iszonyú büszke, hogy fiút hozott össze, mert a környékünkön, most 3-an is lányt várnak!

16370. Hanna Vanda (válaszként erre: 16369. - 25117645d2)
2009. okt. 8. 08:28
Akkor én szerencsés vagyok mert tegnap a 2 nospátol ugy aludtam hogy egy görcs nem zavart egy pisi roham semmi:)Istenem nem tudtam hogy ilyen jó egész éjjel aludni:)De sajnos csak holnapig szedhetem mert utánna már nem szabad:(De az a lényeg hogy legalább most 2 éjszakát végig tudok aludni söt 3 mat!Mert holnap még beszedek és az másnap reggelig hat:) Jaj de legalább nem görcsölök:)Örülök hogy ilyen jó orvost fogtam ki a kismamákért él és nagyon segitö kész.-.Majd holnap kiderül mi lesz közölte hogy ö fog uht csinálni mert meg akarja ismerni a kis törpét..Remélem nem mondja azt hogy lány!!!!!:S
16369. 25117645d2
2009. okt. 8. 08:13

Jó reggelt!

Köszönöm a biztatásokat jól estek. Nálam a sírás az úgy jön, hogy gondol egyet és el kezd folyni a könnyem. Éjszaka jól telt, habár ez a pisiléshez való felkelés egyre morbidabb, mert ugye a normális felkelés( felülés ) az kizárt, ha oldalra hemperedem, a magzatom tuti el kezd szúrni, hogy nem kapok levegőt, aztán a másik oldal és tápászkodás, közben tényleg úgy érzem, hogy nem érek ki..visszafelé már csak az ágyba beugrást hiányolom.

Nálunk süt a nap, és sajnos még mindig építkeznek szemben, ettől sikitozni bírnék,kalapács, fúró, nyikorgós talicska, körfűrész. Szerintem ezért is lógnak rojtokban az idegeim..

Zandyka! azt hiszem hasonlóan jár az agyunk, mert néha én is így válaszolnék!

Én azért más korosztály vagyok mind a többség, mert pl. az IKEA megnyitójára emlékszem, Siesta cipőm még nem volt- akkoriban Tisza cipő volt, Chicco cumisüveget nem láttam..

A rendszerváltáskor, meg a taxissztrájkról, meg a romániai forradalomról vannak emlékképem. Ja és én még hivatalosan oroszt tanultam- egy egész vers maradt meg belőle. Jaj és most úgy elöntöttek az emlékek:)

16368. mreich
2009. okt. 8. 08:12
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek! Hogy bírjátok? Én már nagyon nehezen, iszonyú türelmetlen vagyok! Andriskámmal ilyenkor már itthon voltunk!
16367. Shyana
2009. okt. 8. 08:06

Mára megint jó meleget mond :( Holnaptól meg hideg front.

Ma lesz a 4. NST-m, ez az utolsó, ugye?

16366. Shyana
2009. okt. 8. 08:04
jó reggelt :)
16365. KatKatus
2009. okt. 8. 07:56

jó reggelt mindenkinek :)

ki hogy aludt?

fájások, babák ? ;)))))

16364. Hanna Vanda (válaszként erre: 16363. - Baliur)
2009. okt. 8. 07:53

Igen!Normális:)

Jó reggelt:)

Én már tulvagyok rajta:)

16363. baliur
2009. okt. 8. 07:44

Jó reggelt kívánok mindenkinek!

Én napok óta nyüglődöm, depiskedek, mindenben keresem a kifogást? mindenbe belekötök.

Normális ez???

2009. okt. 8. 06:58

nah majd jövök késöbb!!!!!!!Mindenkinek jó éjszakát mneg jó ébredést...

pussssssssssszzzzzzz

2009. okt. 8. 06:58
Meséltem hogy lefoglaltuk a baba kocsit?Meg a kiságyat a héten érkeznek vagy a jövöhéten már alig várom:)
2009. okt. 8. 06:55

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Mindenki alszik???

Ne már!!

Én meg fitt vagyok tegnap az a két nospa csodát tett velem:)

Tök jol aludtam csajok nem hiszem el:))És Bálint is nyugodtabb mert szegénynek nem kell annyit össze kuporodnia:))

2009. okt. 8. 06:36

Jah

Mindenkinek szép jó reggelt:)))

2009. okt. 8. 06:35
Boldog Születésnapot Gabica:)
16357. Hanna Vanda (válaszként erre: 16356. - Bászti216)
2009. okt. 8. 06:35

Ssszijjja!!!

mi van veled!Olvastad amit irtam?Már 1 ujnyira tág vagyok sok pihi meg magnesium meg nospa van elöirva péntekig aztán nem 36 hetes vagyok naem 37 hetes!!Szerinted?Olyan dokim van hallod nagyon komoly:))))

A szivhallgató gépet mikrofonnak használta mondta hallo hallo ás adta a szájához az aszisztesnek hogy beszéljen bele:)))Haláli egy ember:)))

16356. bászti216
2009. okt. 8. 05:40

Most látom ,hogy ma van Gabicának a születésnapja!!!!

Az Isten Éltessen Sokáig:))))

16355. bászti216
2009. okt. 8. 04:59

Ma mér fél 4től fent vagyunk:

(Ömlik róllam a viz,a fiam tornázik.Már szinte kezdem megszokni,ezeket az éjszakákat.

Jár az agyam.

Mindenki azt kérdezgeti,hogy még mindig egybe????

Zandyka:szivemből beszélsz.!!!!!!!!

Ma Nst 6kor ugy is kelnék ,már tök mindegy.Még jó ,hogy a párom éjszakás legalább nem zavarom.

16354. bászti216 (válaszként erre: 16352. - @IviBaba@)
2009. okt. 8. 04:40
Nyugtasson meg a gondolat ,nem te vagy az egyetlen akinek szar éjszakái vannak:))))
16353. @IviBaba@
2009. okt. 8. 03:42

na elteszem magam :O

Mindenkinek szép napot!!!

Holnap ctg :D:)))

16352. @IviBaba@ (válaszként erre: 16350. - Zandyka)
2009. okt. 8. 03:24

Szerintem senki nem néz hülyének :))) Mindenki szinte így van vele....

Jól elszóltam magam,hogy én tudok aludni,ritkán van rossz éjszakám....na hát most egyre több :S

És kicsit kemény is vagyok...megint fáj a hátam...:S na nem nyavalygok :S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook