2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Én 7kg-t híztam, de ebből most lement 1kg, gondolom ez a rókás időszak miatt. De ez véletlen, mert a lányommal 20kg-ot híztam( 10kg lement a szüléssel, 5kg diétával, 5kg meg maradt, az akkor ment le mikor váltam idegi alapon- aztán visszajött), és még most is kenyér függő vagyok meg szénhidrát, meg az üditőt is megiszom. Szóval még alkat kérdésre se lehet ráfogni. Ki mennyire vizes az is számít én most pl. semennyire.
Viszont elég sokat mozogtam a mostani terhesség alatt, meg bicikliztem, meg kutyát sétáltattam, a védőnő szerint ez is számított.
Én eddig csak vitamint szedtem, de mióta az utolsó vérképet csinálták, kiderült, hogy a magnézium szintem brutál alacsony, de elég napi 1 pezsgőtabletta. Nem is görcsöl azóta a lábam ha nyújtózkodom. Érdekes mindenkit leállítanak a magnéziumról erre én most kezdem.
Nekem csak a belső méhszáj volt nyitva 1 ujjnyira, de a külső zárt.
Ha valaki szülni akar olvastam a mellbimbó stimulálás is megindítja, igaz hiába vennék már fel este csipkés hálóinget apa csak viccesnek találja..mindig röhög ha köntösben lát, azt mondja vegyem ki a vizilabdát onnan.
de hogy is nem idegesitesz..mondom holnap többet tudok de addig nekem is ezek az infok vannak:(
én még mindig iszom a magnéziumot és le se álltam vele eddig még max 1 hétre..de én folymatosan iszom a pezsgö tabit..Az baj?mert nekem a védönöm is ezt irta hogy napi 1 et igyak de akkor elméletileg voltam 34 hetes hol van az már:)?
Most vagyok 37 hetes nah nekem ez magas nagyon..az a lényeg már 3 héttel kisebb a babám:) nah szerintetek?
jó én nem értek hozzá csak mi a garancia arra hogy 2 hét múlva magától elindul kifele.Érdekes hogy mindenkinek azt mondták hogy a 36.hétig szedje a magnéziumot csak!Utánna meg itták a tágító teákat!
Csak hangosan gondolkozom nem akarlak idegesíteni félre ne érts!Lehet amúgy se indulna el a pici kifele.
Naja nekem is fura h visszaakarják tartani a szüllést,hiszen ha már most születne se lenne koraszülött.
A gyógyszeradag meg szerintem kicsit sok,de ő az orvos,biztos jobban tudja.Szerencsére én geyiket se szedtem mostanában.Legutóbb 9hetesen.Azóta se semmit.A vádlim 1x görcsölt be és 1x volt h majdnem begörcsölt,akkor magnéziumot ittam arra a napra.
Az h valaki még zárt vagy 1-2 ujjnyira nyitva van,nem jelent pontos "dátumot" a szülésre.Nekem a dokim mindig kihangsúlyozta: Teljesen zárt vagyok,buksija fennt van még,de ez nem jelent semmit!
Mivel elfolyhat magzatvíz vagy jöhetnek váratlanul fájások és pikk pakk tágul az ember vagy mégse.
hu az durva egy hét alatt????3kg
és ha megszabad kérdezni mennyiről indultál?
Én még csak 78 vagyok de ez se jó azt mondták a végén már nem jön fel szinte semmi.
én soha nem vettem be ilyen sokat napi egyet szedtem csak .A vádlim görcsölt arra kellett csak.
Nekem is 1 ujjnyira nyitva a külsö már 2 hete csak azért kérdeztem.
Aztán lehet neked a belső csak azt nem értem most minek kell visszatartani neked.Annyira nem lehet már pici 37 hetesen szerintem.
hát nem tudom én már 89 kg vagyok 2 hét alatt jött fel 1 kg jobb mint 1 hét alatt 3 kg:)))
volt már olyan is:)))
Igen 3-an vagyunk 21.én.
Lehet hogy szerencse de nekem még fiatalabb is kb 1héttel és totál zárt vagyok.Fejecske is jól fent van még.Hát ezt a hátralevő időt azért szerintem végig fogom izgulni.
Még szerencse, hogy nincsenek fájdalmas tünetei.
rendben akkor 1 napra vagyunk kiirva:)
Én is oktober 21 re vagyok habár én már 1 ujniyra ki vagyok tágulva és a doki azt mondta hogy még 2 hétig bent kell hogy maradjon:)De nyugi addigra kikezelik neked:)
Na lányok! Kimegyek a kertbe egy kis D vitamint szüretelni. Szerintem ebben az évben ez lesz az utolsó nyári nap!!!
Ki kell használni! Jót tesz a hangulatunknak is!!!