2009 októberi babavárók (beszélgetés)
nem semmi :)
mit néztél ennyire? :)
Csak ugy elmerültem a tv-zésbe hogy felse kelltem fél 5 től eddig:D
Apát nyaggatam hogy a nasit is hozza az ágyba:D:D
Meg is fájdul t a fejem:p
Pedig nem vagyok fejfájós...lehet nem ittam elég folyadékot:P
Na itt is vagyok:)
Jah megírtam Pitypangnak h drukkolunk érte:)
Csak túl lesz már rajta
Na mentem tv-zni.
7 körül jelentkezem:)
Jah írt Pitypang...
Kérdezte h van -e ujabb babánk.
Szegény holnap terhelésre megy,mert a mai Uh alapján 1 hónap alatt nem nőtt semmit a babója:(Kivan teljesen:(
Nagyon sajnálom,pedig mindenki úgy drukkol érte!!
Vicc emlékszem a végén milyen türelmetlen voltál már de gondolom amint megtudtad hogy beindult és mehettek a kórházba elmúlt minden izgatottság!
Valamit írtál múltkor a kórházról csak már nem tudom bocsi!Tűrhető volt valamennyire?
Egy napon szültünk? Még nem is figyeltem, bocsi!
Gratulálok én is neked!
52 cm-rel született és 3450g-mal, ebből most eléggé leadott, de dolgozunk az ügyön erősen.
tényleg hasonlít egész jól az ultrahang nálatok megtudtam nézni
hát lassan mindenkinek itt lesz a bébije mert amúgy is vége a hónapnak
de milyen hamar elment ez az október sorba lebabázik mindenki és itt a karácsony meg az év vége!
Szia,
na nekünk sikerült egy napon szülni!
Gratulálok, nagyon édes! Jó nagy baba mégse látszik pufinak. Hány cm volt?
Nálunk is alszunk éjszaka, nappal meg sokat szopizunk.
Szia!
Tamáska is jókat alszik éjjel, el ne kiabáljam! Ma viszont kétóránként enni kér :-)
Sziasztok!
Tettem fel képeket Tamáskáról az adatlapomra. Ezek még kórháziak, kicsit el vagyunk maradva :-)
Kitartás, lányok!
Valamikor felvetődött a téma, hogy mennyire hasonlit a baba az uh képre...nálunk nagyon! A pufi arca, meg a szája, meg a lecsukott szeme, egy az egyben vissza adja Milust.
Egy-két gondolta amit megosztanék veletek:
- az első napot szinte végigaludta a kórházban, 6 óránként kelt, persze nem volt még tejci de azért vadul próbálkozott
- a második napot végig üvöltötte, már épp kétségbe estem volna, mikor is mondta a csecsemős nővér, hogy ez jellemző erre a "korra" , gondolom z elszakadást jelzik igy. Na aznap sokat babusgattam, pici tejci is volt
- harmadik nap reggel már volt tejci beevett Milus aludt , megint 6 óránként kelt, mire is jött a védőnéni , hogy keltesem fel 3 óránként enni
- a negyedik nap keltegettem, de tovább tartott felkelteni, mire magától is ébredt volna, szóval mi az igény szerinti szoptatásnál maradtunk,
és 1 hét után ez úgy néz ki, van amikor óránként, van amikor 3 óránként eszik nappal, éjszaka meg 5 órát is alszik...
Majd kíváncsi leszek nálatok hogy alakul!
Közben beszéltem tesómmal.
A rendészeti ismije felvilágosította a levélben szereplő dolgokról.
Objektív bírságolás,azaz ő szerepel a képen.2 hónap mulva kap levelet csekkel és fellebezési papírokkal.Akkor tud intézkedni.
45 ezer bírságra készítette föl a srác...szal pontozásról majd a későbbiekben:p
Frankó!
Akkor még nálad is a bizonytalanság:p
de jó hogy ennyit variálnak ma nem tudott volna meg uh.-ni?
1 nap ide vagy oda egy 4 kg babánál már nem mindegy?
Na ez az érdekes nekem is hogy csekk sehol.
Viszont részletezik azt ,hogy ha nem én vezettem név szerint akkor lehet írni valamilyen okiratot,hirtelen nem jut eszembe és ezt tanuval aláíratom meg persze azzal aki vezette és azt az illetőt keresik meg a továbbiakban.
Na ezt jól megfogalmaztam:)
Na majd megkérdezek egy rendőr ismit,ha tesóm nem tudott intézkedni.