2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Okés:D
Ez aranyos volt:D
Lehet azért nem jött ki mert újépitésü házban lakunk, aztán gondolta itt még bizti nincs semmi rossz :)
Jucka én holnap megyek NST-re újra és akkor beszéljük meg a dokival hogy pénteken vagy hétfön szülünk :)
Én ma sehova semerre:D
Majd szombaton lesz egy vizsgálat az ügyeleten.Akkor leszek talán én is okosabb,vagy annyira megpiszkálnak ,hogy még aznap megszülök:D
Csajok, megy ma valaki dokihoz? Nektek mit mondtak, mikor indítanak ha nem akar kibújni a babátok?
Én ma megint megyek, pedig tegnap is voltam, nem látom túl sok értelmét, kivéve, hogy ma lesz uh... bár tegnap is csinálhatott volna, de azt mondta menjek ma is ctg-re és akkor majd ma... mégiscsak az eredeti dátumomon fog kibújni ez a baba, mert 28-án tuti indít... hacsak addig nem történik valami csoda... nem hiszem h fog...
Ez érdekes:p
Mert mindenhol ez a lényege a terepszemlének ,hogy valójában hova szülöd a bébit.
Jó nyílván nálatok nem olyan állapotok uralkodnak,de érted mire akarok kitérni:)
Nah akkorákat tüsszentek kb 20 percenként ,h nem lepődné meg ha ettől menne el a magzatvízem:D
Persze volt 2x is.
1x akkor mikor nem volt még kész a szoba,így a nappaliban traccsoltunk. 2djára már látta a szobát meg a berendezést,de semmi extra:)
Majd még szülést követő hazajövetelkor jön egy párszor:p
Bár én is szívesen írnék szoptatásról:)
Megint volt egy értelmetlen álmom,persze a babóról.Tökjó volt hogy próbálta kiságyból kapcsolgatni a tv-t távirányítóval:D:Dfuuu
engem az enyém nem hivogatott, viszont kb 2 hetente jártam hozzá. Még jó hogy nincs messze :))
Amúgy nálatok volt kint terepszemlén?
Pitypangnak hatalmas gratula, remélem minden ok Vele és Simon babával...
A többieknek kitartás, már nincs sok az októberből és kibújik minden pocaklakó!
Sajnos a 2 gyerkőc mellett nem nagyon van időm a számítógéphez jutni, de a naplómba megpróbálok legalább hetente írni, úgyhogy ott lehet minket nyomon követni majd...:)
Mondtam neki a múlthét szombati fájást...erre..óó hát azok csak jóslók.
Nah kösz:D
Nah épp hívott a védőnőm:)Miujság asszondja?
Pffffffffff.
Jaja,most küldtem le fél litert:p
Tiszta hisztis vagyok ma,lekéne üssenek!
Lassan ,de biztosan kijött ez a hülye nátha rajtam is:(
De ma mindent bevetek,hogy ne döntsön ki teljesen:(
Szép reggelt!
NA Mreich gyorsabb voltál:p
Én is ugyanezt az üzit kaptam ugyanekkor.
Hát nem tudom mi lehet ha csak képen láthatta:(
bizony ma... de félek semmi nem lesz belöle...
Pitypangnak gratula :))
Sziasztok!
HAJNALI FÉL HATKOR ÍRT PITYPANG: "MEGSZÜLETETT SIMON BABÁNK. CSÁSZÁRRAL. MÉG CSAK KÉPEN LÁTTAM."
Remélem, jól vannak, csak ennyit tudok.
Hát Pitypang tegnapra volt kiírva asszem...Én is azt hittem meglesz szept végén, erre kiírás előtt egy nappal...hozzátenném, biológiailag viszont túlhordtam egy hetet szegényt.
No jövök holnap, most hunyok kicsit mert a törpe sűrűn ébred...
Jó éjt!
Aháá!
Nekem is volt egy szobatársam, 3 héttel kiírás előtt befektették, mert nagyon kicsi a gyerek, (a csaj is volt vagy 40 kiló amúgy), kapott valami babaturbózót, erre 2 nappal kiírás előtt született a fia, 3700 grammal. Képtelen vagyok elhinni hogy kicsi volt mikor nézték...
Jó pihenést mindenkinek!
Zandyka: neked gratula a babához.
Elvileg 9-en vagyunk még egyben, ha minden igaz.
Pitypang terhelésre megy v. ment, mert az utolsó hónapban nem nőtt a baba. (Ha jól értettem.)
Hanna végül Sopronban szült kb. 2-3 napja, ha jól emlékszem. (Asszem Ö volt az utolsó eddig.)