Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 októberi babavárók (beszélgetés)
8kor? Nincs az kicsit korán? :)
legyen fél 9 mert akkor előtte még leviszem a kutyukat sétálni :)
én ablakot is pucoltam... de semmi
öszintén szólva lányok sose gondoltam hogy ilyen sokáig kihúzom :) azt hittem október elején megszületik
Hű,de jó!Együtt szülünk.
Holnap 8ra legyetek itt:)))))
Vagy kapcsoljuk be vebkamerát:)))
Nah ,aki véletlen hívott ,annak a huga is épp smst küldött h mivan velünk?ááááááááááááááá
Pont most akarom visszafogni magam a telószámlával:D:Dnyehe
Én ma 4kézláb felakarok mosni:D:D
Szerintem azzal se megyek semmire,max tisztább lesz a parketta:D:D
Linduska meg én is :D
Wanesz meg csatlakozik :DDD
Szió :)
Megint jó kis sürü programot szerveztél :D
Akkor nem is baj hogy kinyomtad :)
oké, én is benne vagyok a holnapi csoportos szülésben, úgyis holnapra vagyok kiírva :)
Tudtam hogy véletlen hívott a csaj:D:DKözben írja,h ha már ír smst akkor megkérdezi h egybe vagyunk-e még:D
Sziasztok!
Még egyben:))Látom ti is:))
Pedig este már olyan fájdalmak jöttek rám egy ideig nem bírtam felkelni.Azt hittem tegnap lesz valami.De abbahagyta ahogy elkezdte.De nem baj mert ma még egy csomó dolgom van,megyünk a nővéremékhez, sütök,boltba kell menni.
Persze megírom:)Most küldtem el az smst,közben meg hívott barinőm,csuklóból kinyomtam a telót:D:Dvéletlen,de sose szokott hívni,csak Msnen értekezünk.Majd hív ha megint fontos:p
aztán ird meg mi van mert mi is kiváncsiak vagyunk :)
Benne vagyok:D tényleg írok már Pitypangnak h mizu van,mert tegnapra volt kiírva és nem írt semmit:p
nálunk láthatod nem jött be :D
Hát gyógyulj is meg,mert legyengülten tutkó nem lehet jó szülni.
Tegnap rosszalkodtunk apával,de olyan jót röhögtünk,mint aki az első éjszakát élné át:D:D
Szerintem nem mindenkinél jön be ez a "bábakoktél":D
4en..
már irni sem tudok :)
Az milyen lenne már ha mind a 4es egyszerre szülnénk :D
Mindannyian holnap :)
Reméljük te okosabb leszel ma,hogy hogyan tovább:)
Látod mi tegnap nem jutottunk semmire:D
mondjuk én még elég náthás vagyok, 1-2 napot még maradhat bent a babym, de jó lenne 4-5 napon belül babázni!!!
Most hogy mondod:D hehe:D Azért kihagynám ezt a hatalmas tömeget,ott szerintem az első 10 percben kinyomnák belőlem a babát:):)
Dehogy vagyok pesszimista:D Tod én mondtam h legyen 21-e:D kivi vagyok kiakar -e akkor jönni:)
nem lehet rossz a kolbász fesztivál :) szerintem ha a babáinkon múlik még mi is simán mehetnénk :D
Szerintem frankón én fogom zárni a sort,vagy krisz:D
További ajánlott fórumok: