2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Jó reggelt!
Pénteken Hédi beiratkozott a megyei könyvtárba :D Holnap 10kor mesedélelőtt lesz, szerdán 10től ringató és péntek délután baba-torna. Megnézzük mind a hármat és majd eldöntjük melyik a nyerő :DD
Jó reggelt!
Itt a hétfő, tessék írkálni a gyerkőcökről, mert elvonási tüneteim vannak, pl. ilyet:
Milu utánozza a szavakat: egy, kettő, három, pisi, kaki, azért-most ezek a slágerek
Jó reggelt
Kajához csak annyit fűznék hozzá,hogy Niki is épphogy eszik abból amit mi eszünk,mintha ő most kezdené el a kóstolgatást.Akármit adtam eddig neki kiköpte.Így kénytelen vagyok még mindig üveges kaját adni .Reggel joghurtot,vagy vajas kenyeret,v kiflit eszeget,de a joghurtot simán bevágja.
Tegnap a brokkoli levesből eszegetett.Volt h belemártogattam a kenyeret és úgy ette.Majd egy kis krumplipürét.De annyi mennyiséget nem eszik abból,hogy jól is lakjon.Igaz mi még cicizünk napi 3x,lehet ezért se viszi túlzásba.Nem tudom,mindig minden egyes alkalomkor próbálkozom a kajánkkal.Egyszer csak megtörik a jég:)
Nálunk a védőnő házhoz jön:), már volt , és nagyon tetszett neki amit látott, mármint Milu fejlődése:)
viszont jönnek az oltások, szerencsére eddig csak emiatt voltunk orvosnál...
Hát nálunk a lányom így romlott el, másfél éves korában, csak joghurtot volt hajlandó megenni, aztán csak a tejbegrízt. Orvosnál is voltam nála, semmi nem használt, mindjárt 15éves és 5 féle kaját eszik meg.
De hogy ezt hogy lehet kivédeni? Nekem nem sikerült.
Milu csak a sajtot nem eszi meg.
Az enyém 10jön esik be a melóból én is öt várom..
Menyjél apázni:D
Millio cuppka:D
én leléptem kellene egy kicsit apázni is néha!:)
jók legyetek
jó éjszakát
nekünk is adnak időpontot!
így sincsenek semmivel se kevesebben
Idöpontot?!Az jó lehet,nekem a védönöcink már olyan 9hós körül mondta,hogy nem kell mindig napra pontosan menni max ha azt akarom,hogy a doki is lássa..
10hósan voltunk utoljára..
Mi most akartunk szredán menni akkor lett volna esedékes de az én fium pont akkor aludt..
De nem feszenfgek rajta majd megyünk jövö héten..
lehetséges,én is gondoltam rá.. csak olyan rossz hogy nem akar rendes kaját enni.
Tényleg ti voltatok már az 1 éves kötelezö védönöi megjelenésen?
szerintem nincs:(
bocsi ez az én véleményem
Rolinak nem a foga jön?lehet a párizsi puha és az nem bántja az ínyét
a bébikaja meg szerintem már nem ízlik neki,gondolom úgy eszik ahogy ti!
azért annak már lényegesen jobb íze van:)
Hát érzem már a cicijeimen. Jó tény és való, hogy már napközben egyáltalán nincs cici, csak reggel, este, meg persze éjszaka, de akkor egyáltalán nem eszik, csak cumizik rajta.
Szóval nem telik már meg úgy, meg már jóval kisebbek, már majdnem akkora mint két éve.
Neked van még sok tejed egyébként?
Rami is ma 2-szer aludt 1 órát,ebéd előtt meg kb 4-kor aludt még el!
most meg megint csicsikál......reggelig:)
az volt benne,hogy 24 éves lányuk 1 éves korában elkapott valami betegséget,azóta gondozzák
a fiuk pedig 5 éve autó balesetet szenvedett és őt is ápolni kell
a fiú pépes kaját eszik gyomorszondán keresztül