Kaptunk 1 ilyet! Szuper! Nagyon tetszik Martinnak, o meg nem jar , meg 1 lepest sem tesz egyedul, de baratkozik a jargannyal es megy vele egyedul es kozben ordibal annyira tetszik neki, valoszinuleg az hogy egyedul megy!
most még raktam fel most fejeztem be a feltöltést.Köszi ari vagy.De képzeld el amikor ráadtam és nem engedte de fel kelett probálni mert akkor vissza vittem volna ha nem jo ...az ing nyak egyik fent a másik lent a nyakkendö félre áll az ing egyikoldalt betürve másik oldalt kigyürve rongyosan a lábán mint egy pingvin láb log le tapos rajta cimke a kabátrészen cumis a kezébe ..mondtam neki mint egy lecsuszott ügyvéd aki alkoholizálni kezdett.:)
Boldogságos SZületésnapot Kívánok a ma szülötteknek:)
csúnya dolog tölem de sajnos nem igen emlékszek kinek mikor van és nem akarja megnyitni a táblázatot sem hogy lássam:(:( De Boldog SZületésnapot Kívánok Vicéknek:)
nem,nem lesz nagy..Most csak a szük család összesen 12 en leszünk (szük) ..Aztán a templomit szeretném elintézni ami macerásabb lesz..Katolikus esküvöt szeretnék. de ez még a pápától függ.Remélem kegyes lesz hozzám..a templomin már sokkal többen lennénk az nem lenne szük persze azt tavasszal amikor virágoznak a gyümölcsfák...gyerek kori álmom..:)
a Naplomba raktam fel saját kezüleg készitett csokoládé virágot..:) Elsöre nem is lett olyan rossz..Innen már csak jo lehet.:)
sziasztok..Nagy készülödés van ám nálunk ugyan is 2 hét mulva férjhez megyek:) Tegnap elmentünk megnézni a ruhát jaj de izgulok csajok nagyon nagyon félek:) Hétfön 1 évesek vagyunk.Tegnap csokiplasztikot készitettem de nem igen jött össze ez a spáros csoki nagyon rossz és a mézhelyetesitö is nem igen jött össze tul zsiros lett...Hát mind1 majd össze jön.....puszi mindenkinek
Ma a rekordok napja van nalunk: Reggel 11ig aludt, delutan pedig 3 orat aludt. El se hiszem! A kovetkezo 1 evben biztos minden nap ilyen lesz :))))))))))