2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Baba úszás,mi is menni akarunk.Tesómék is jártak talán 4 hónapos volt a keresztlányom és mentek Kehidára az a Hotel bababarát és nem kellett semmi bébi cuccot vinni.Mi is oda akarunk menni majd.
Mondhatnám hogy Kersztlányomnak nagyon jó volt az úszás 7 hónaposan már mászott.
Látom az úszás a téma és a hátról hasra fordulás!
Nekünk az még nem megy,pedig mindig tornázunk esténként van babamaszázs is amit persze én csinálok fürdés előtt.Szereti nagyon.
Máté sem alusza végig az éjszakát,mondhatná úgy 3 óránként kelünk.
sziasztok
egyik ismerősöm kislánya is koraszülött volt és neki a babaúszást javasolták nagyon jót tett neki!
Sziasztok. Ma is 10-kor evett és utána csak reggel 7-kor kelt enni.
Én is szeretnék majd babaúszásra menni Milkával.
Nem tudom,hogy elméletben ,hogy müködik de valahol azt olvastam ,hogy a koraszülöttekenek nagyon jót tesz.Mert feledteti traumát amit átélt,vagy valami ilyesmi.
Majd én is vinni akarom késöbb.
Sziasztok!
Nálunk is hasról hátra fordul:))
Ma 10hetes:))
Mi már kb 1 hónapja a nagy kádat használjuk :)
Babaúszás otthon. Erről kaptam egy cikket, bemásolom:
Lehet, hogy sosem lesz hurkás, vannak gazella alkatú babák is. Formás, egészséges, de nem hurkás.
Petrovics, a mini modell :D
Én pelenkázásnál szoktam megcsókolgatni a popiját, meg a fürdés előtt olajozásnál tollal cirógatni a hátát :)))
De olyan igazi dögönye még nem volt...
Mi is dögönyözzük már apával:D Van amit szeret de van amit kimondottan útál:)))
Pl a kezeit nem nagyon szereti ha fogdossák:DMindig elhúzza,mint aki finnyás valamire:)))hehe
Nagyon édes Zsombi! Azok a hurkácskák :)))
Mikortól lehet dögönyözni a babákat? Harapdálni a pociját, csikizni meg ilyesmi?