2009 októberi babavárók (beszélgetés)
sziasztok!
a mi picúrunk szilveszterkor is fél tíztől reggel 10-ig aludt még a durrogásra se ébredt fel!érdekes lesz a csütörtöki tanácsadás mert fél tízre oda kell érni majd valahogy fel kell kelteni szegényt!
Szisztok, nálunk ma pezsgőbontás :
Milus átaludta az éjszakát!! Este 9-től reggel 6-ig! Még ki is pihentem volna magam, ha nem negyed 2-kor fekszünk le. Viszont tegnap úgy evett Manó, mintha soha többet nem kapna. Reggelre a cicijeim úgy néztek ki mint két lufi!!
A pöttyök nem valami gombás dolog?
Jön a foga Máténak,sir bedugtam a textilpelenkát az ujjammal és szopogatta,meg van rágó kendöje,azt is eszi.
Kijött apucu mellett egy hurlával/közötte 4 kis fehér pötty,ott olyan a bör minha ki lenne száradva.Most Bepanthennel kenem.Nem tudom mi lehet az,ugy hogy ha valaki tud segiteni megköszönném........:)))
Ismerös érzés,és már lassan 3hónapja ez megy:)
de valamit ,valamiért.
De ténleg olyan néha mint ha nem is aludtam volna:((
Jó reggelt!
Mi is nagy hóra ébredtünk :)
Lehet én is megfogadom azt hogy pezsgőt bontok ha át alussza az éjszakát,mert mindig úgy ébredek mintha egész este nem aludtam volna semmit!Iszonyú az ébredés 3 óránként!
Este már ülve aludtam míg szopott Máté!
Jó reggelt!
Bakker itt szakad a hó:((((
Tegnap még 7 ágra sütött a nap és az ablak is nyitva volt kicsit.
Ezért fájdogált mostanában a fejem:s
Szia!
Mi úgylátsazik most kezdünk beállni a három órákra, egésznapunk szinte így alakul kivétel ha front mert, akkor katasztrófa az egész napunk:(
jó reggelt!
Zsombinak nagyon bejön az éjjel másfél óránként evés. Nekem annyira nem. Totál begyógyultak a szemeim :)!
Rendben!
Nagyon köszönöm!! Nem is tudom mit mondjak.. Ezt most megkönnyeztem kicsit...