2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Tegnap nem vittük ki Mátét mert itt 5ig szakadt a hó ,pedig mindennap kint volt eddig.Jó is volt de este fél 6kor sirva kelt fel ,és nem birtam vele mindenhol orditott ,de könnye nem folyt .Beleraktam a babakocsiba és kivittem ,még jó hogy akkor már nem esett de alig tudtam tolni a babakocsit.
Mitha csak azért sirt volna mert ö még nem volt kint..Hiányzott a levegö
sziasztok!
Mi újság?
Megint elment a hétvége csak úgy rohannak a napok!
Keresztelő:Mi szeretnénk de nem tudjuk kik legyenek a keresztszülők vagy sógoromék, mert a párom az ő fiúk keresztapja,és mikor még együtt se voltunk megbeszélték hogy ők lesznek a párom gyerekéé!
Vagy tesóm de neki nincs párja !De anyám sértődik meg állítom a legjobban ha a sógoromék lesznek,mert ő már célozgatott a keresztelőre!
Új észrevételek:
Rami baba megtalálta a kezét!:)Olyan kis cukorborsó :) nézi, hogy hát te mi vagy!Meg tudnám zabálni!
csak natur leht enned olyat ha nem rakj rá egy kis vajat,hátha feldobja:))Brrr
Meddig kell ezt enned??
Főtt füle még forrón :D
Farka a húsos káposzából!
Hmmmmm
Lassan indulnunk éne a dokinénihez, de még alszik Törpilla :D
Most bezzeg tud aludni, csúcs ez a csaj.
Regen tartottunk mivel vidéki gyökereim vannak ténleg egy igazi kincs ,hurka ,,sonka csudi jó:DIlyesmin ,mint étel alapanyag azon én sem...M?ost vagy föz valamit ,vagy ne fözzön semmit..Mikor összeköltöztünk a párom nem ismert mást csak a csirkemellet.Csak a sovány husokat esz meg a csirkéböl is csak a combáját még .A disznóbol is csak a lapockát ,tarját..
Nincs vele egyszerü dolgom.
Az csudijó lesz nekem!
Hát fodrász, kozmetikus kilőve. A ruháim szerencsére rám jönnek. És a nyári has villantós pólócskákat is fel fogom venni! HA beledöglök is ;)
Főtt étel és HÚS! Ha disznót tartasz, az sokat jelent. Ezen biztos nem spórolnék.
Ez igaz:D Persze spórolni kell,de azért bizonyos kereteken belül..
Én például a ruhákon , a forászon, kozmetikuson ,telefon feltölésen..De a kaján azért kell a fött kaja a párom nagyon igényli..De ilyet olvastam ,hogy spagetti löncshusból???Még löncshust semm ennék...
Én finnyás vagyok, csak a friss pékárut eszem meg. Kidobni meg nem szoktam, ezért zsömlét vagy kiflit veszek. 2-3 db-ot max, amit aznap megeszek.
És van olyan nap, hogy nem veszek kenyérfélét. Tejbegriz mellé nem kell, és ah lepényt sütök, amell sem eszünk kenyérkét!
Én főleg a tisztitó szereken spórolok.
Kenyeret évek óta nem vettem!!!
Cukrászra? Gyakran kell cukiba járni :DDD
Aztán meg konditermenbe :((