2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Na mostmár nálam is újratöltés van. :)
nagy volt az öröm bizony:)))
egész este ölben tartotta a nagy bali a kis balit, persze logikus, hisz fordítva kissé nehézkes lett volna.
Talán Hu... márka (lehet itt nevet írni?) Apfelbrei van ráírva, vay magyarul is rá van? Na látszik, hogy már jó régen nem foglalkoztam ezekkel a pempőkkel!
Bogi ! Nézd már meg a kicsi fiam, nem túl vékony?( a naplómban) Mondjuk hasa az van, de a lábai borítanak ki. Ha lány lenne, gazella lehetne.
Nem tom csak pár korty van benne és vége.Amúgy már megint nem alszik délután kettó óta.
Mi az, hogy nem volt tejed, te nő! Hova dugtad :))??
Akciós volt megvettem 3 dobozzal.
Írjad megfele mi a neve! Amúgy nem akarok én feltétlen pépezni,csak ha már megvettem...na,majd elajándékozom!
Jaja, mindig elkerüljük egymást. Zsombi is kidobta a taccsot, de csak mert behergelte magát. Azóta újratöltés van :))!
Nem elég a gyümölcs? Minek a pép? Akkor már inkább főzelék nem?
Szerinted miért rókázta ki a fincsi tejpépet? Már nem volt tejem azért adtam neki.
Gondolom nagy volt a viszont látás öröme! Az én férjem már azon búslakodik , hogy 8órát nem látja a fiát. Öröm az ilyen apuka:))))
Mi a kakinak adod azt a tejpépet, tehéntejes az is te nő! Van neked tejed! Van tejmentes almapép, amiben kukoricapehely van, ha nagyon pépet szeretnél adni. Tetyóban lehet kapni.
Anyám mindíg nem vagyunk együtt itt...
Na megyünk aludni,Jó éjt mindenkinek!
Petra a kiságyában alszik,de az első nyikkanásra felébredek. Magától amúgy sem tudná bekapni a cicit.Mivel én fázós vagyok nem alszom pucin,csak nyáron,így a cicit sem találná meg a pizsi alatt. :)))
pálinka......apukám azztt mondta, attól jobb gyógyser nincs, így megittam egy kis pohárkával egy forró teával, ja és még bekaptam egy algopyrint.hatásos volt, gyorsan be az ágyba jól kiizzadtam, addig a nagy bali foglalkozott a kis balival.
bálint szerencsére a köhögésre nem ébred
Ez ismerős, igazából Milus egyszer, hajnaltól -reggelig:)))mert én közben szundikálok,és mindig arra ébredek, már megint rácuppant a cicire.
Most próbálkoztam tejpéppel..mindet kirókázta...
Nem tom,csak azt,hogy Petra még 3* eszik éjszaka...
Akkor minél hamarabbi gyógyulást! Te mersz pálinkát inni? Igaz, én meg borozgattam egy hétig, de fél deci se volt naponta. A Bali nem ijed meg tőled, nekem már olyan óvatosan kell orrot fújnom, mert síkitás a vége.
Végre haza jött a férjem. szzombat reggel óta édeskettesben volttunk Bálintttal. Kicsittt fárasztó volt, ráadásul én meg úgy megfáztam, olyan beteg vagyok.
Bazsi hozott otthonról gyógysert és anyukám és apukám küldttek egy kis szzilvapálinkátt. így el kezdtem magam kurálni, csak ne ugatnék annyira mint egy kuttya.
Az egy fél éjszaka nyugalmat jelent?
Sziasztok! Petra is érik rá!!!!
Köszönöm a biztatást, jól esik. A lányomat nem tudtam szoptatni, most meg egy cicifüggőm van. Legalább kiélvezem, ezt az időszakot.
Vic nyugi! Minden gyerek másképpen nő! Mi is kelünk éjjel, és még jó ideig fogunk is! Sajna, hogy a mai világban a jó baba és az éjszakát végig alvó baba között egyenlőségjel van. Ez olyan sokszor elbizonytalanítja az embert. Pedig csak arról van szó, hogy minden baba más, az éjszaka átalvásához is meg kell érni.
Vic!
Bálint sem alussza át az éjszakát és én is adok neki estáre neki tápszert. Általában este 11 után, így alszik hajnali 3-ig 4-ig, akkor szopizik és vissaalszik 6-7ig, atttól függ.
Én már a 3 óra után aggódom. Pedig nekem a második gyerek. Egyszerűen nem bírok magammal,mikor mindenki ír, hogy milyen nagy súlyuk van a babáknak. Pedig ha a genetikát nézem Milu apukája is, magas, vékony.
Katám is 5 perceket eszik, csak ő 3-4 óránként, de volt már ,hogy 5 óra eltelte után már én kínáltam meg a cicimmel. Lehet, hogy tényleg csak akkor akarom etetni, mikor nem éhes, de akkor mikor éhezik meg? Ezen gondolkodom időnként. Fél napot nem hiszem hogy kibírhatna egy gyerek úgy hogy ne legyen éhes. De ez lehet hogy tényleg csak a "tömöm a gyerekem" kategória.
További ajánlott fórumok: