2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek!
Megcsinálom én is ma Azure által feltett karamellás krémes sütit:p
Gratula a kis Zsombinak!Ügyesek vagytok.
Mi se forgolódunk de mától kezdve rengetegszer tesszük hasra és tanítgatjuk forgolódni,mert ugyebár ez se nagyon tettszett a dokinéninek ,hogy Niki nem forgolódik.Pedig ennél többmindent csinál már.Ülni már ma is ügyesen ült egyedül kb 1-2 percig .Állni szintén áll az ujjaimba kapaszkodva és úgy is húzom fel állásba.De ezeket persze a dokinéninek nem részleteztem ,mert szerintem elküldött volna a csába:)
Mindenkinek eljön az ideje ez így igaz és én sem aggódom.De Gábor parás ,hogy mert mégiscsak jó volna ha már forgolódna.Persze,mert utána nem neki kell folyton lesni hogy hova gurul:)
Köszi, aranyosak vagytok!
Zsombi most nagyon turbóra kapcsolt, na de 1 évesen minden baba ugyanazt fogja tudni!
Sziasztok mindenkinek!
Nagyon gratula:DD Zsombinak!
Sziasztok! boldog Húsvétot mindenkinek!
Nagyon ügyi Zsombi, Milus fordul hasról hátra és hátról hasra és már nagyon mondja hogy dádádádá :)
Viszont tornázni járunk a Pethő intézetbe mert mérsékelt hypotóniája van
Sziasztok!
Nahát! Zsombi mászik! :) Nem semmi!
Martinka is épphogy fordulgat és állandóan ülni akar. Enci! Eljön majd a mi időnk is. :D Egyébként azért megnézettem de azt mondják minden rendben vele. Állítólag lusta, később érő típus. Hát akkor várunk arra a forgolódásos, mászós időszakra. :)
Zsombi mászik!!!!Petra még az átfordulást sem akarja egyedül gyakorolni!!! :(
Kívánok én is mindenkinek sok locsolót,kevés kölnivel!
Mondjuk a 4500 ténleg nem pénz..
Nekünk is van start számla akkor rakunk be ha tudunk ..több mint a semmi
Én nem a biztosításra fizetek neki ,hanem a start számlára és ezen belül még egy külön megtakarításosra.
Nikinek van biztosítása,ami benne van a mi biztosításunkba,azaz neki ingyenes 19 éves koráig.Nem is fizetünk sokat,évi 4500 ft.
Elvileg kép kell nekik, meg szöveg amit szeretnél ráíratni(én csak nevet küldtem azt nem írtak rá semmit), amikor megjön, akkor még lehet rajta variálni.
Bogi! Gratulálok a mászáshoz! Húsvéti tojáskeresésben legalább már tud segíteni a lányoknak!
Sziasztok csajok!
mindenkinek köszi a jeleket, annyira drágák vagytok!
Én is áldott húsvéti ünneplést kívánok mindenkinek. Nem kívánok sok locsolót, vagy ha mennek akkor csak szolidan locsoljanak. Pici lányoknak sok locsolót, Pici fiúknak sok piros tojást!
Képzeljétek Zsombi mászik. El sem hiszem! Annyira cuki, úgy igyekszik. Feltétlenül hozok videót róla!
A biztositásnak soha nem voltam hive..Anyósom befizetett egy miskát 10évig semmi baja nem volt és kapott fél miskát ,nagy biznisz..
Esteleg Máténak majd kötök majd ha 3-4éves lesz az esetelges törések stb miatt..
Sziasztok, mi még csak ma mentünk a déembe, hogy a bababónuszos dolgokat kiváltsuk, az 1ft-os cumit, meg a bébiitalt, amit tuti nem Milu fog meginni, ugyanis semmit sem iszik meg , se vizet, se teát, se gyümölcslevet. Gyorsan vettünk pelust is, nehogy az ünnepekre maradjunk anélkül. Ma má sütit akartam sütni, de Milu nem alszik!!
Láttam utazóágyat a jyksbe, 7500Ft, az nagyon jó ár, igaz sima egyszerű, de nekünk kifér a teraszra, így hiába hálós, azt vesszük, ráadásul a kutyának se esnek majd ki belőle a játékok.
Locsolóra nem számítok, de mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!