2009 októberi babavárók (beszélgetés)
És hogy érte mentek?Vagy rózsaszin csekkel?
Kösz az infót drága vagy:)
sziasztok! régen jártam itt - nagyon. . . :( de gondoltam ám rátok! :)
velünk minden tökéletes, Bogica pénteken 7, 8 kg volt és 66 cm. . . szóval jó nagy! :)
megpróbálok kicsit visszaolvasni, de remélem mindenki ugyanolyan jól van testileg-lelkileg, ahogy mi! :)
Ti adtatok már el itt az apróhirdetésekben valamit?
Lehet meghirdetem Máté pár ruháját mert nem tudom hová rakni.
De valahogy ugy akarom,hogy nem akarom bankon keresztül intézni,meg számlaszámot használni.
Nem-e tudna valaki segiteni?
Mi kaptunk cipöt de még olyan messzire nem mentünk ,hogy használni kellett volna.Harisnya még soha nem volt rajta ,kimaradt majd inkább összel..
És ilyen siesta cipöt ,tehát direkte ortopéd cipöt fogtok neki venni?Nagyon drágák ,persze nem véletlenül ...
Nekünk is van kis cipőnk,de csak azért, hogy ne fázzon a lába. Csak az a vicces, hogy rá van írva, hogy 6-9hónapos korig, aztán majdnem kicsi. A múltkor egy cipőboltban összemértem egy olyan igazi kiscipővel, és Milunak már 19-es a lába.
Mi vettünk Milunak a cipő mellé egy baseball sapkát is, így nem süt bele a nap a babakocsiban. Amúgy most nincs rá szükség.
Ti vettetek már a babáknak kiscipöt?
Egy szakértö azt mondta ,hogy lehetöleg mezitláb kell megtanulni járniuk.?Most eggyenlöre anyag rénszarnas "cipöt"hordunk a zoknin a felfázást elkerülve.
Jó reggelt!
Nagyon szerencsés vagyok, a férjem hazajött éjszakásból, és nem hogy lefeküdt volna, hagyott aludni 3 órát, addig szórakoztatta a Milut!!! Csak megetetni nem tudta, így sajna fel kellett kelnem.
Milu kedvenc elfoglaltsága, hogy oldalán fekszik és a fejét az ágyba fúrja.
Wanesz! Várom a videót!
A Liptairól lemaradtam, mert hogy aludtam. De sajnálom én is:)
Az időjárástól meg egyenesen kivagyok, ma is szobafogság lesz:( habár még szerencsés is lehetek, mert nem muszáj kimennünk a lakásból.
Ma tudjuk a mézes-tejbegrízes sütit kóstolni, ami első sütésem volt, de nem nagyon bízok benne. Hát ezt is el kell kezdeni.
csajok!!
nemrég Niki megfordult hátról hasra és többször egymás után,így fel is tudtuk venni videóra:)))))))))))))))))))))))))))))
Haladunk:D
sziasztok
Jó reggelt
Olyan aktívak vagytok :)))
Szegény Liptai reggel néztem hogy néz ki, kivan teljesen...hát én is azt hiszem így néznéj ki :(((( sajnálom,ha tényleg szerette a párját :((
mi is 1hós korától csináltuk de akkor még napi 1szer aztán 3hét múlva 2szer...de szerintem mi nem erőltettük :) gyönyörűen tartotta a fejét szeritnem ez is segített,persze hogy hason volt az is,mert emelgette. Most ha már "ülünk" kifeszíti a lábát hogy állni akar. Ezt persze nem engedem,de van hogy a hóna alatt fogom és tapossa a földet :)) meg ha ül az ölembe akkor is ott fogom, így nem terhelem meg a gerincét. Az az ültetés,amikor még nem tud ülni,előregörnyed és hagyják a szülők és nem fogják sehol...szerintem. Na ez durva és biztosan rossz a babának is :( álltatni meg nem tudom hogy lehet, hogy érted állásra erőlteti?? hagyja hogy a gyerek a lábára támaszkodjon teljes testsúlyával? -gondolom , ezt tényleg nem szabad :O
mindennek eljön az ideje szerintem is :)
Nekem is utsó,de én már múlthéten megkaptam
Neked az oep utalja?
jó reggelt!
Nekem utolsó hónapom a tgyásra de még én sem kaptam meg :((((((((((((((((((((
Sziasztok!
Nem tudja valki hogy mikor utalják a gyedet??? nem a munkáltatótól hanem az oeptől várom:((((