2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Nekünk is augusztus 11-én volt az esküvőnk, idén lesz 8 éve! Hú, még kimondani is sok! ( Biztos röhögnének rajtam az idősebbek :-))) )
Én tavasszal vettem kismama-nadrágokat, de most már nagyon melegek ebben a kánikulában. Rá kell szánnom magam egy újabb adag beszerzésére, pedig nem akarok sok pénzt költeni. A felsőkkel nincs gondom, inkább valami jó kis lenge ruci kéne. Persze mire megveszem, biztos visszajön a 20 fok és az eső június elejére:-( Bár az se lenne rossz, akkor kell majd egy csomót adminisztrálni, naplókat lezárni, anyakönyvet, bizit írni, szóval estig a suliban görnyedni az íróasztal fölött.
Nálam is gond az öltözködés egyre jobban a hasam kint van azokbol a felsökböl amiket tavaly és tavaly elött nyáron hordtam fel kell rfissitsem a ruha táram.:)Ennek örülök:D
A tanácsokrol csak annyit nekem abba szolnak bele hogy hogy fogom neveleni a gyereket már most.hogy mibe öltöztetem mibe fürdetem mit veszek neki és milyen kiságya lehet.a tanácsokat nem kapom.szoval én azzal vagyok áldva hogy szinte nem én fogom nevelni a kölköt ugy gondolják el van döntve a szülésem is már azt is eldöntötték.habár el vannak tájolva mert ha tovább variálnak egyedül megyek be és nem engedek senkit be.csak a páromat.:)
Az öltözködés nálam is gond, de én sajnos olyan helyen dolgozom ahol a hosszú gatya és cipő 1000 fokban is kötelező, úgyhogy felsőt próbálok minél lengébet felvenni.
Engem a tanácsokkal készítenek ki. Bárki akivel elkezdek beszélgetni, diplomás kimamává válik, holott még a gyerekszülés gondolata sem merült fel benne és osztja az észt, hogy mit és hogyan csináljak, mi a jó és mi nem, és így lesz meg úgy lesz, és ettől kivagyok. Ha valamire kiváncsi vagyok megkérdezem attól akinek adok véleményére, mondjuk anyu, vagy megdumálom itt veletek, de ne kelljen már mindenkitől végighallgatnom a hülyeséget. Mindenki más, minden terhesség más, nekem ne magyarázza meg senki hogy jobbra feküdjek ha nekem balra kényelmes! És ha ezt szóvá teszem csak a sértődés van, hogy de őt jót akar. Hát pont nem érdekel!
Huh, most kidühöngtem magam! :)
Sziasztok csajok!
Ma végre lefixáltam a fényképészt az esküvőre. A régi fotósomat kértem fel, és olyan édi volt, úgy meglepődött hogy terhes vagyok, mondta hogy hát még nem rég a fürdőrucis sorozatomat csinálta, most meg anyuci leszek, tök hihetetlen! Hát ez van! :))
Kozmetikus viszont még nem jutottam el, át szeretném üttetni a szemöldököm meg a kontúrom, mert már elég halovány, de nem tudom, hogy így babásan ajánlott-e tetováltatni?
Vélemény?
Sziasztok,
nem tudom ti, hogy vagytok vele,de engem mindenki elhalmoz babaváros könyvekkel, meg régi kismama újságokkal...szerencsére tanácsokkal nem. Viszont a kismamakönyvek olvasását befejeztem, eddig nem voltam hipohonder, de lassan kezdek azzá válni.
Amúgy rátok, hogy hat ez a meleg, én az elmúlt napban kétszer majdnem elájultam...de mivel régen ájulós voltam, megtanítottak rá, hogyha érzem az előjeleket, akkor mondjam ki hangosan : el fogok ájulni, és akkor tuti nem.
Az öltözködés is lassan gond lesz, mert legszívesebben semmit nem vennék fel, meg az összes nyári topból már "kilóg" a hasam, vagy iszonyúan feszül, az apuci polói meg nagyon hosszúak, ma reggel is úgy éreztem hőgutát kapok a kismama nadrágban (háromnegydes) meg sima polóban. De valahogy illetlennek tartom rövid nadrágban emberek közé menni, főleg hogy kezdenek a vénák egyre jobban látszani. Pozitívum viszont a dekoltázsom elég elfogadhatóan néz végre ki mostanában, de hát a természet nem bánt velem bőkezűen ezen a téren.
A férjekről annyit menjen ha menni akar, nálunk én azt az egyet szeretem letisztázni, hogy mikor jön, különben ha késik hülyére izgulom magam. Mondjuk nálunk a sport miatt jár el főleg, szórakozni nélkülem max egy évbe egyszer....hát agglegénykedett eleget, most már élje a családi életet.
ÉS ÉN MÉG NEM ÉRZEM A BABÁT, de a hasam alakja változó inkább jobbra húz, főleg reggel, szóval úgy gondolom inkább ott fekszik. Néha meg kerek, néha meg balra dölő, szóval jelek azért vannak.
Na lépek kicsit, majd még délután benézek. Legyetek jók és vigyázzatok magatokra :)
Puszi
Annyi még sose volt :)
De akkor se tartom szép dolognak hogy ilyeneket mond egy kismamának.
Én még csak 2 napja érzem eröteljesebben :) Eddig csak tippeltem hogy talán öt érzem de most már tuti :))
:D Shyana az valóban csodálatos ha érzed, gyanitom nincs bajod a vérnyomással, akkor aggodj ha 150körüli lesz, de ne legyen!!!
És ha mozog akkor nincs semmi baj:D
az enyém már huhh nem is tudom miota érzem...csodálatos
nekem amikor volt ez az ugynevezett rázós időszakom felment a vérnyomásom 170/110re, pár napig ilyen is volt...a magasvérnyomás valóban roncsolja a lepény mükődését, ami nélkül a kisbaba nem tud fejlődni...
neked általában mennyi szokott lenni a vérnyomásod?
és azota helyre jöttél?
Azt hogy 136/90 volt a vérnyomásom és ha igy megy tovább akkor meg fog halni a kisbabám :((((((
Azóta folyamatosan utánna járok a dolgoknak és Micimackó 100 %osan megnyugtatott hogy ez nem igaz.
Sziasztok!
Jó reggelt lányok. Most kezdem kiheverni amit a dokim mondott hétfön... egész eddig tiszta depresszióba voltam :((
Lányok bejelöltelek titeket iwiwen ha nem baj. Viszont Hanna meg Ildi titeket nem találtalak :((
Csere Renáta- Vecsés. Ha Ti megtaláltok jelöljetek már be légyszi :) Köszi
Zandyka vigyázz magadra meg a gyermekeidre is:D
pusz
örülök, hogy van ahol vannak normális orvosok, itt nagy város és az embert akkor sem ismerik fel ha már 20xszorra vagy ugyan annál...
a nőgyogyászom viszont tök rendes, tegnap kihangositotta doplerrel Kiscsillagom szívhangját, meg is könnyeztem...lehet irtam már de nem baj:D
Jó reggelt!
Mondanék ellenpéldát, itt Baján teljesen korrekt orvosok dolgoznak, tényleg, le a kalappal.Ultrahangon elég jól bevált az időpontkérés, nincs tömegnyomor ergo a doki sem idegeli magát hogy futószalagon kellene szórnia kifelé a népet hogy estig végezzen... Velem eddig mindig tök normálisak voltak, még az is akitől óvva intettek:D
Sajnos nekem nem fogadott dokim van, különben velem is ennyit foglalkozna, de én nem akarok fizetni nekik pluszt...
igy az éppen akkor dolgozó uh-s dokinál vagyok aki gondolhatod mennyire utálhatja nekem 11re volt időpntom és és csak akkor végzett a 9orási anyukákkal....