Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 októberi babavárók fórum

2009 októberi babavárók (beszélgetés)

4021. mreich (válaszként erre: 4019. - Hanna Vanda)
2009. máj. 22. 14:46

Nekünk is augusztus 11-én volt az esküvőnk, idén lesz 8 éve! Hú, még kimondani is sok! ( Biztos röhögnének rajtam az idősebbek :-))) )

Én tavasszal vettem kismama-nadrágokat, de most már nagyon melegek ebben a kánikulában. Rá kell szánnom magam egy újabb adag beszerzésére, pedig nem akarok sok pénzt költeni. A felsőkkel nincs gondom, inkább valami jó kis lenge ruci kéne. Persze mire megveszem, biztos visszajön a 20 fok és az eső június elejére:-( Bár az se lenne rossz, akkor kell majd egy csomót adminisztrálni, naplókat lezárni, anyakönyvet, bizit írni, szóval estig a suliban görnyedni az íróasztal fölött.

4020. Hanna Vanda (válaszként erre: 4015. - Ildi87)
2009. máj. 22. 13:39

Nálam is gond az öltözködés egyre jobban a hasam kint van azokbol a felsökböl amiket tavaly és tavaly elött nyáron hordtam fel kell rfissitsem a ruha táram.:)Ennek örülök:D

A tanácsokrol csak annyit nekem abba szolnak bele hogy hogy fogom neveleni a gyereket már most.hogy mibe öltöztetem mibe fürdetem mit veszek neki és milyen kiságya lehet.a tanácsokat nem kapom.szoval én azzal vagyok áldva hogy szinte nem én fogom nevelni a kölköt ugy gondolják el van döntve a szülésem is már azt is eldöntötték.habár el vannak tájolva mert ha tovább variálnak egyedül megyek be és nem engedek senkit be.csak a páromat.:)

4019. Hanna Vanda (válaszként erre: 4016. - Ildi87)
2009. máj. 22. 13:36
Hát szép napok.Én ha egyszer férjhez megyek ha hajlandó lesz elvenni a párom csak augusztus 12 lehet.De sajnos az elsö házasága augusztus 11 én volt:(És zavar hogy már volt egy felesége csajok ez már tényleg a terhességi depresszió egyszerüen aki ugy néz páromra megölném a szememmel mert olyan féltékeny vagyok rossz bele gondolni hogy volt felesége meg néztem a videót is rola de nem igen tudtam végig nézni habár akkor nem voltunk még együtt.
4018. Hanna Vanda (válaszként erre: 4014. - 25117645d2)
2009. máj. 22. 13:32
Hát az hamar itt van és neked is gratula Norbert napján istenem a leg elsö nagy szerelmemet Norbinak hivták és a völegényem lett aztán meg csalt:S
4017. Hanna Vanda (válaszként erre: 4013. - Ildi87)
2009. máj. 22. 13:31
Gratulálok:)
4016. Ildi87 (válaszként erre: 4014. - 25117645d2)
2009. máj. 22. 13:23
Nekünk a végleges időpont az júni 20 lett! A május 16 és 30 után! :D Végül is nem variáltunk sokat!
4015. Ildi87 (válaszként erre: 4012. - 25117645d2)
2009. máj. 22. 13:22

Az öltözködés nálam is gond, de én sajnos olyan helyen dolgozom ahol a hosszú gatya és cipő 1000 fokban is kötelező, úgyhogy felsőt próbálok minél lengébet felvenni.

Engem a tanácsokkal készítenek ki. Bárki akivel elkezdek beszélgetni, diplomás kimamává válik, holott még a gyerekszülés gondolata sem merült fel benne és osztja az észt, hogy mit és hogyan csináljak, mi a jó és mi nem, és így lesz meg úgy lesz, és ettől kivagyok. Ha valamire kiváncsi vagyok megkérdezem attól akinek adok véleményére, mondjuk anyu, vagy megdumálom itt veletek, de ne kelljen már mindenkitől végighallgatnom a hülyeséget. Mindenki más, minden terhesség más, nekem ne magyarázza meg senki hogy jobbra feküdjek ha nekem balra kényelmes! És ha ezt szóvá teszem csak a sértődés van, hogy de őt jót akar. Hát pont nem érdekel!

Huh, most kidühöngtem magam! :)

4014. 25117645d2 (válaszként erre: 4013. - Ildi87)
2009. máj. 22. 13:17
A tetováláshoz nem értek, de mikor lesz az esküvő, nekem június 6-án!
4013. Ildi87
2009. máj. 22. 13:12

Sziasztok csajok!

Ma végre lefixáltam a fényképészt az esküvőre. A régi fotósomat kértem fel, és olyan édi volt, úgy meglepődött hogy terhes vagyok, mondta hogy hát még nem rég a fürdőrucis sorozatomat csinálta, most meg anyuci leszek, tök hihetetlen! Hát ez van! :))

Kozmetikus viszont még nem jutottam el, át szeretném üttetni a szemöldököm meg a kontúrom, mert már elég halovány, de nem tudom, hogy így babásan ajánlott-e tetováltatni?

Vélemény?

2009. máj. 22. 12:59

Sziasztok,

nem tudom ti, hogy vagytok vele,de engem mindenki elhalmoz babaváros könyvekkel, meg régi kismama újságokkal...szerencsére tanácsokkal nem. Viszont a kismamakönyvek olvasását befejeztem, eddig nem voltam hipohonder, de lassan kezdek azzá válni.

Amúgy rátok, hogy hat ez a meleg, én az elmúlt napban kétszer majdnem elájultam...de mivel régen ájulós voltam, megtanítottak rá, hogyha érzem az előjeleket, akkor mondjam ki hangosan : el fogok ájulni, és akkor tuti nem.

Az öltözködés is lassan gond lesz, mert legszívesebben semmit nem vennék fel, meg az összes nyári topból már "kilóg" a hasam, vagy iszonyúan feszül, az apuci polói meg nagyon hosszúak, ma reggel is úgy éreztem hőgutát kapok a kismama nadrágban (háromnegydes) meg sima polóban. De valahogy illetlennek tartom rövid nadrágban emberek közé menni, főleg hogy kezdenek a vénák egyre jobban látszani. Pozitívum viszont a dekoltázsom elég elfogadhatóan néz végre ki mostanában, de hát a természet nem bánt velem bőkezűen ezen a téren.

A férjekről annyit menjen ha menni akar, nálunk én azt az egyet szeretem letisztázni, hogy mikor jön, különben ha késik hülyére izgulom magam. Mondjuk nálunk a sport miatt jár el főleg, szórakozni nélkülem max egy évbe egyszer....hát agglegénykedett eleget, most már élje a családi életet.

ÉS ÉN MÉG NEM ÉRZEM A BABÁT, de a hasam alakja változó inkább jobbra húz, főleg reggel, szóval úgy gondolom inkább ott fekszik. Néha meg kerek, néha meg balra dölő, szóval jelek azért vannak.

2009. máj. 22. 11:54
Hát olyan jó olvasni hogy menniyre érzitek én már nem tudom biztosra:(
4010. Hanna Vanda (válaszként erre: 4008. - Mreich)
2009. máj. 22. 11:47
Még nem sajnos pedig amit küldtél cimek nagyon jók voltak.Pestre megyünk fel de ott is keresnem kell vagy megyek telkire a magánkorházba és már nagyon azon vagyok hogy oda megyek.
4009. Hanna Vanda (válaszként erre: 3991. - Micimacko72)
2009. máj. 22. 11:25
De ez az hogy nem a dokim nézi az uh egy teljesen más szobba vagyok teljesen más dokival.Igazábol kezd rájönni a dokim hogy inkább kihiv a magán rendelöjébe csak kimélni akart ezért nem mentem eddig.Minden féle képpen megyek uh ra és a kövi vizsgálatnál meg beszélem vele hogy inkább kimegyek hozzá a magán rendelöbe.Csak aznagyon messze van.De kibirom majd meg mondom neki párom is mondta.
4008. mreich (válaszként erre: 4007. - Hanna Vanda)
2009. máj. 22. 11:23
És találtál jó helyet?
4007. Hanna Vanda (válaszként erre: 3989. - 116212323c)
2009. máj. 22. 11:22
Hát ezért döntöttem ugy hogy innentöl kezdve inkább havonta elmegyek uh ra és kiperkálom a pénzt.Legalább megtudom konkrétan a dolgokat.Hát elég drága lesz igy minden de nem érdekel az a lényeg tudjak mindent a piciröl.
4006. Shyana
2009. máj. 22. 09:22

Na lépek kicsit, majd még délután benézek. Legyetek jók és vigyázzatok magatokra :)

Puszi

4005. Shyana (válaszként erre: 4004. - 116212323c)
2009. máj. 22. 09:14

Annyi még sose volt :)

De akkor se tartom szép dolognak hogy ilyeneket mond egy kismamának.

Én még csak 2 napja érzem eröteljesebben :) Eddig csak tippeltem hogy talán öt érzem de most már tuti :))

2009. máj. 22. 09:11

:D Shyana az valóban csodálatos ha érzed, gyanitom nincs bajod a vérnyomással, akkor aggodj ha 150körüli lesz, de ne legyen!!!

És ha mozog akkor nincs semmi baj:D

az enyém már huhh nem is tudom miota érzem...csodálatos

4003. Shyana
2009. máj. 22. 08:55
Jah és képzeljétek végre kb 2 napja rendesen érzem a kicsimet rugdosodni :)))))))))
4002. Shyana (válaszként erre: 4001. - 116212323c)
2009. máj. 22. 08:54
Ha én mérem akkor mindig jó, igaz szedek gyógyszert. Nála mindig magasabb
2009. máj. 22. 08:53
de a tied nem tünik magasnak:D ez annyira nem vészes, mondjuk az lenne a jó ha 130alatt lenne...de ez nem fog galibát okozni
2009. máj. 22. 08:52

nekem amikor volt ez az ugynevezett rázós időszakom felment a vérnyomásom 170/110re, pár napig ilyen is volt...a magasvérnyomás valóban roncsolja a lepény mükődését, ami nélkül a kisbaba nem tud fejlődni...

neked általában mennyi szokott lenni a vérnyomásod?

és azota helyre jöttél?

3999. Shyana (válaszként erre: 3998. - 116212323c)
2009. máj. 22. 08:42

Azt hogy 136/90 volt a vérnyomásom és ha igy megy tovább akkor meg fog halni a kisbabám :((((((

Azóta folyamatosan utánna járok a dolgoknak és Micimackó 100 %osan megnyugtatott hogy ez nem igaz.

2009. máj. 22. 08:39
Shyana! mit mondott a doki? lemaradt ugy néz ki
3997. Shyana
2009. máj. 22. 08:04

Sziasztok!

Jó reggelt lányok. Most kezdem kiheverni amit a dokim mondott hétfön... egész eddig tiszta depresszióba voltam :((

Lányok bejelöltelek titeket iwiwen ha nem baj. Viszont Hanna meg Ildi titeket nem találtalak :((

Csere Renáta- Vecsés. Ha Ti megtaláltok jelöljetek már be légyszi :) Köszi

2009. máj. 22. 08:00

Zandyka vigyázz magadra meg a gyermekeidre is:D

pusz

örülök, hogy van ahol vannak normális orvosok, itt nagy város és az embert akkor sem ismerik fel ha már 20xszorra vagy ugyan annál...

a nőgyogyászom viszont tök rendes, tegnap kihangositotta doplerrel Kiscsillagom szívhangját, meg is könnyeztem...lehet irtam már de nem baj:D

3995. Zandyka
2009. máj. 22. 07:46
Délelőtt nem leszek lányok, sajnos a gyerekem elrontotta a gyomrát, már 2x hányt úgyhogy viszem dokihoz. Csúcs lesz, mert nekem is ma kell mennem erre a belgyógyászati izére. Tegnap megmérték a körzetibe a vérnyomásom, leesett az álluk mert nem volt mérhető megint 85-90 között volt:S
3994. Zandyka
2009. máj. 22. 07:43
Ehhez mondjuk hozzátartozik, hogy én is kifogtam már 3x ugyanazt a dokit, és hiába nem vok fizetős, a mosolygós kismamára már mint ismerős "törzsvendégre" néznek vissza. Ez persze a kisváros előnye.
3993. Zandyka (válaszként erre: 3992. - 116212323c)
2009. máj. 22. 07:41

Jó reggelt!

Mondanék ellenpéldát, itt Baján teljesen korrekt orvosok dolgoznak, tényleg, le a kalappal.Ultrahangon elég jól bevált az időpontkérés, nincs tömegnyomor ergo a doki sem idegeli magát hogy futószalagon kellene szórnia kifelé a népet hogy estig végezzen... Velem eddig mindig tök normálisak voltak, még az is akitől óvva intettek:D

2009. máj. 22. 07:05

Sajnos nekem nem fogadott dokim van, különben velem is ennyit foglalkozna, de én nem akarok fizetni nekik pluszt...

igy az éppen akkor dolgozó uh-s dokinál vagyok aki gondolhatod mennyire utálhatja nekem 11re volt időpntom és és csak akkor végzett a 9orási anyukákkal....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook